האהבה שלי

האהבה שלי

לא יודעת למה זו הכותרת, אולי בגלל יום האהבה שעבר (וטוב שעבר כבר), אולי בגלל ביום שמש יפה שמתנגן לי בראש כל הזמן כאות מחאה על זה שכבר אין לו נוכחות בחלל הסטודיו שלנו ושאותו החליף שיר אחר, מתאים יותר. ואולי בגלל, שלהכנס לפורום קצת עושה לי האהבה שלי. אז זה סופי, ובאמת הגיע הזמן שזה יהיה סופי, עכשיו כשהמגן עוד שבוע והיום הצפייה האחרונה, יש לריקוד שלי מוסיקה. היא שוב, של עברי, לא בכוונה... STRONG WORLD שמה, והיא בהחלט מקסימה (של עברי ושל רייכל אני צריכה לציין). מה שכן מונוטונית וכו' ולכן מצטרפת אליה לקראת הסוף מוסיקת תופים מרוממת מתוך פסקול הסרט מטריקס רילוודד. אני לא חושבת שהמוסיקות האלה תורמות לריקוד בצורה מטורפת ונכנסות ללב, אבל הן בהחלט יפות מאוד וגם מהוות ליווי הולם לו. אני מאוד בחלץ מהבגרות הזאת במחול, משום מה השמנתי בצורה מטורפת, ואני אמורה להרזות לקראת הבגרות שלי במחול, ואני מרגישה הכי לא בבאלנס בארץ אבל-הי- מה חדש פה? חוץ מזה קראתי דיון משעשע בין מרון לנדב בשירשור יום הולדת שלי- תודות רבות, זה מחמיא לי בהחלט
ושניכם מוזמנים להישאר היחצנים הרישמיים, ונדב- מה זה לא משלמת טוב?? וחוץ מזה, אני ממשיכה לקבל כל הזמן דחיות (שזה נחמד, לפני כן פשוט לא חזרו אליי, עכשיו מתקשרים לסרב...) לגבי התקציב לפרוייקט, אבל זה יהיה בסדר. כשאני חושבת על זה, פעם ב לפעמים נדמה לי שכולכםן נורא מתענייניםות לדעת מה קורה לי בחיים וכותבת הודעה באורך הגלות על עצמי, ואני לא ממש בטוחה שזה נכון. אבל שיהיה אתןם יכוליםות לא לקרוא. וחוץ מזה, (איזה מילות קישור, אני מתה ממני...) שהיום הגעתי למסקנה מאוד מעניינת לגבי אמנות, תקופות באמנות, מה יותר אמיתי, מה יותר אמנותי, איפה הקשר לחיים שלנו יותר חזק, ויש לי עניינים שאני כנראה אפרוס כעל גבי מאמר שאני מתישהו אכתוב בנושא (די לחשוב שאת חשובה כל כך!!) וחוץ מזה יש
היום אז זה פשוט חייב להיות יום נהדר. אחרי באמת יום מבאס אתמול-מגיע לי. וגם יום האהבה עשה לי מחשבות על האהבות והחברויות והחברתיות שלי. וגם שם הגעתי למסקנות מעניינות, די עצובות, אבל שום דבר שאי אפשר לפתור. ויש עוד כל מיני וגמים וחוץ מזהים אבל אני אחסוך את זה מכםן. האהבה שלי שקשה בשבילי. הנה הססמה החדשה שלי, בנוגע לחיי כולם ולאהבותי כולן, לא רק הרומנטיות. חופית.

Arielcohen

New member
Nice חופיתוש

אז קודם כל, זו לא רק את. העדכונים על הקורה בחיים שלך מעניינים. תמשיכי ככה. אל תוותרי לגבי התקציב! זה יבוא, מבטיח, תמיד יש דחיות ואכזבות עד שעולים על הגל. בדיוק השבוע הורדתי את השיר של עברי ועידן, ממש מיוחד, אבל לא משתווה בקצת לסגנון האישי של עברי. גם אני אתמול הגעתי למסקנה מעניינת לגבי הייחוד של עברי, אני אנסח אותה וארשום אותה פה בהזדמנות...

Ez sLeeP

New member
אהובתי,

ייאוש לא מחמיא לחזות הסקסית, לכן עדיף לזנוח ורצוי כמה שיותר מהר. אם לעודד אותך, יש סיכוי רב שאולי תפגישיני בסופה"ש הקרב ובא, וזה כבר עידוד מעולה (עכשיו מי נותן לעצמו קרדיטים מטורפים?). תמיד שמח לקרוא את רשמייך. אוהב המון, ושימי לב לשורש הכינוי!
נדבו'ש.

איזה כיף!!!

וואוו כתבתי עכשיו אימייל באורך הגלות, באותיות גדולות כי המחשב שלי טיפש, לגבי גדר ההפרדה שניבנת בימים אלו, באימייל של הWLC. אני מרגישה די גאה, כי אני כזה מייצגת את ישראל והכל, אבל זה עושה הלל כאב ראש. המורה שלי לאנגלית הייתה גאה. טוב אז זה לא יהיה STRONG WORLD, שיו אני כל כך לא יציבה. כי פשוט עוד לא היה בן אדם אחד חוץ ממני שאמר שהשיר הזה מחמיא לי לרקוד, למעשה הם אמרו דברים כמו "עדיף שתעשי את זה על שקט" ...טוב.... וזה לא רק הם, האנרגיות לא עולות לי. אז כן. המגן ביום שבת ואני אמצא לי מוסיקה, אבל יהיה טוב. התכוונת לכתוב "הייאוש לא מחמיא לחזות הסקסית שלך", תן לי לסחוט מחמאות, אני מכורה להן. העידוד שלך אכן מעולה (ועל כן הכותרת), ותרשה לעצמך לקחת את הקרדיטים המטורפים! אני במגן שלי משמונה בבוקר עד איזה אחת בצהריים- אז תתכנן את עצמך. לגבי החלק האחרון. השעה מאוחרת, שברתי היום שיא בכמות השעות שהייתי בסטודיו, אני קצת דיסלקטית- ואחרי שהכנתי את הקרקע, תסביר לי את עניין השורש... ELP?

Ez sLeeP

New member
את מדברת על יום שבת?

כי אני התכוונתי יותר לכיוון יום שישי, ואל תגידי לי שאת לא יכולה לצאת. בשורש של הכינוי התכוונתי ל'אהובתי'.

ומה עם קצת קרדיט?

כמו:
איפה שמעת לראשונה את השיר היפה הזה?
מי המליץ לך מהרגע הראשון לקחת דווקא אותו, הרבה לפני שחשבת בעצמך?
מי חזר ונדנד לך שזה השיר שמתאים?
מי הבחור שמרגע שהכרת אותו, חייך השתנו ללא הכר, את רואה דברים אחרת לגמרי ואת חייבת את כל כולך לו? טוב, אז אולי קצת הגזמתי באחרון, ובכל זאת, את יודעת למה אני מתכוון. אני בטוח, שלמרות שטון ההתבכיינות האהוב אלייך כל-כך עדיין מנגן אצלך כינור ראשון, הכול בסופו של דבר יהיה בסדר. הרזון, הריקוד, הפרוייקט, האהבה, הכול. וכמו שאריאל אמר ולא יכולתי להגיד את זה טוב יותר, את פשוט צריכה לעלות על ה- ג-ל "האהבה שלי שקשה בשבילי". משעשע ביותר, אהבתי נורא. אוהב (גם אם לפעמים עסוק מידי בשביל לדבר בטלפון) איש יקר

טוב אז קצת קרדיט

באוטו של גל בדרך חזרה מניצנים, ואני גם אגיד לך איזה בדיוק ניצנים. של ריטה! ויי היה כיף.
אמממ האוטו של גל.
את זה כבר גל עשה.
אוי נו זו שאלה קלה. שון
. סתם חופית שתקי. כמובן שהתשובה הנכונה היא גל. שינה את חיי מקצה לקצה, עומדת אני מולכםן בן אדם אחר מהרגע בו נפגשנו. "טון ההתבכינות האהוב עלייך כל כך". שתוק בסדר. שלא תהפוך לי מביקורת לביקורתיות. הרזון. אין כזאת מילה בלקסיקוני. הריקוד, אני דוקא מרוצה ממנו כרגע. חוץ מהמוסיקה, והבגדים, והקיר. הפרוייקט, זה מה שאני אמורה לעושות ממש עכשיו. האהבה, זה דוקא בסדר, קשה אבל מי אמר שקשה זה רע. אמממ במקרה על זה אני אצטט. וכמו שאריאל אמר ולא יכולתי להגיד את זה טוב יותר, את פשוט צריכה לעלות על ה- ג-ל . למה אתה מתכוון ב...לעלות. סליחה זה הלילה זו לא אני. נכון משעשע? החיים מצחיקים. אוקיי בכיתה ו' במסיבת סיום עשיתי מערכון. אוי ואבוי. שיט למה נזכרתי בזה. גם אני נורא אוהבת, ועוד יותר אוהבת את זה שאתה פשוט יודע. חופית (שגם היא בעצמה אישה [אמר בליבו גל בלב-פחחח] די יקרה)

רק דבר אחד הפריע לי...

"וחוץ מזה, (איזה מילות קישור, אני מתה ממני...) שהיום הגעתי למסקנה מאוד מעניינת לגבי אמנות, תקופות באמנות, מה יותר אמיתי, מה יותר אמנותי, איפה הקשר לחיים שלנו יותר חזק." כל תקופה באמנות מתקשרת לחיים שלנו,אומנם האמפרסיוניסטים ציירו בעיקר נופים וחפצים דוממים אבל זה הזרם ששבר את האמנות הקלאסית שהעיקר שלה היה ציור מדויק ובעל סיפור. ובקיצור האמנות מתקשרת לחיים שלנו בדרך כלשהי או שהתכוונת לאומנות?

ולגבי האמיתיות...

בכל יצירה יש מגע יד של האמן שבא ליצור יצירה.בתור יוצרת את לא יוצרת מתוך האמת שלך?

וואוו, יש מאחורי..

המסקנות החדשות שלי כל כך הרבה חשיבה, ולמידה על מודרניזם ופוסט-מודרניזם ועל הקלאסית והבארוק ועל הכל. וזה כל כך עם מליון דברים מאחורי זה, שבאמת אני אדבר איתך על הכל עם המאמר... האמנות מתקשרת אבל הפוסט מודרניזם טוען להיות הכי מחובר לחיים...לא לא לא, אני לא מתחילה עם זה, מצטערת אני ממש עייפה...

הפוסט מודרניזם מושפע יותר

מהחיצוניות,זאת אומרת מהעולם החיצוני יותר מאשר העולם הפינימי

יכול להיות אבל זה לא קשור

אני לא נכנסת לזה כי זה באמת כ-ל כ-ך מורכב, ולקח לי היום, רק בשביל ההמחשה, עשר דקות להסביר את זה לבן אדם שכבר מכיר את מערכת הערכים והאמונות שלי, שכבר היו לי בעבר שיחות איתו על אמנות ועל מה אני חושבת עליה, שכבר פחות או יותר מבין איך הראש שלי עובד, טוב לא איך אבל שהוא עובד בכיוון אחר שצירך לנסות לתפוס. ובאמת שבהזדמנות

יש לי מוסיקה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

כן כן, זה הפעם סופי. מוסיקה מקסימה, מרגשת, אני סוף סוף מבינה למה הן התכוונו המורות שלי כשאמרו שהמוסיקה משנה הכל. כל התמונה של הריקוד הרבה יותר משמעותית בעיני איתה. זוהי מוסיקה בארוקית (מוסיקה מתקופת הבארוק
מינוח חדשני) של הנדל ושל עוד מישהו (שתי מוסיקה מחוברות) משהו ככה- יפה יפה. רציתי לשתף אתכםן במסגרת ה-נדמה-לי-שאני-מעניינת-את-כולם. וחוץ מזה, היום המורה שלי לחיבור ניגשת אליי לפני השיעור ואמרת לי (נדב- זה מה ששלחתי לך בבוקר בהודעה) שהיא לא הבינה מה כתבתי במבחן השכבתי, שאם להיות כנה היא קצת הסתבכה עם החיבור שלי, ולכן העבירה אותו למורה אחרת כדי שתבדוק אותו. חה חה. משעשע. אני כזה הולכת לקבל 70 וזה כזה החיבור הכי יפה שכתבתי השנה לבית ספר. ומשהו מוזר- הנושא היה אושר, ואני היחידה שבחרה בו, זה ממש תמוהה בעיני, הכי כיף לכתוב על נושא מעניין.... טוב שיהיה, אולי אני אעתיק אותו לפה, הוא די שיטחי (החיבור) אבל עושה דאווינים של עמוק ומלא מסקנות חשובות לחיים. שיהיה העיקר שיש מוסיקה. עכשיו רק צריך לערוך. מרון-אמא אומרת שזה לא ריאלי לסוע לצפון בשביל שעתיים ביום רביעי ולפני שהגבתי- "ואל תגידי לי אני אחזור בשש בבוקר". ניראה לי אני באה בכל זאת.

Ez sLeeP

New member
משום מה,

ההודעות שלך מגיעות מקוטעות. ככה זה סלקום, הא?
בכולפן, אם את נוסעת לצפון הצפוני, אולי תעשי עצירה בצפון הדרומי יותר?

למעלה