האהבה לא נוטשת!

האהבה לא נוטשת!

לפי מה שהבנתי מהמילים של אווריטים , בריטני כתבה שיר אהבה לג'סטין שעדיין נשאר בחלומותיה והיא די זקוקה לו ..."מותק" . טעיתי ?

i4britney

New member
לא טעית :)

זה אכן נכתב עבור גסטין למרות שאין שום הוחכה רשמית אבל זה דיי ברור על-ידי המילים, אני חושב שזו בלדה מהממת וכל הכבוד לבריטני על כך שהיא כתבה והלחינה אותה לבד זה רק מראה שלבחורה יש כישרון אמיתי! היא כל כך מרגשת וכל פעם שאני שומע אותה מחדש יורדות לי דמעות קטנות ויש לי צמרמורת בכל הגוף!

זה שיר נשמה !!!

ככה זה נשמע לי בהתחלה ... זה מזכיר את בריטני בדרטירי ועוד מהאלבומים הקודמים (יפה .....!) ולאחר שעיינתי במילים , גילתי שזה שיר אהבה ולאחר מכן , עלה לי בראש איזו כתבה שקראתי שג'סטין כותב מילים באלבום לבריטני , ובריטני גם מחזירה = ואז הבנתי שזה שיר אהבה לג'סטין . כן כן , ג'סטין שנחשב למניאק שלקח את בריטני לפרסום להקתו ולפרסום לעצמו , אחר כך דפק אותה וגמר זאת בלכלוך דוחה ופוגע על בריטני ובכך נגמר הקשר . אבל , כמו הכותרת הראשונה "האהבה לא נוטשת" . יש להם עדיין רגשות ... דרך האלבום הם מתקשרים (יפה) ... אולי יצא מזה משהו , איזה מתח ........!~ - המשך באלבום הבא ! - (חח..)

SacredShadow

New member
בריטני הסבירה על מזה

וזה לא עליו. חוץ מזה השיר נכתב לפני שנתיים והם עוד היו ביחד אז... אבל העיתונים לא יבדקו את זה... בריטני גם אמרה שהאלבום לא אישי ושאין שום שיר תגובה לג'סטין. אנשים אומרים שזה עליו רק בגלל שזה שיר אהבה חדש שלה... יש לה עוד אלף שירים כאלה... אז לא!

../images/Emo41.gifהיא אמרה..

שזה השיר הראשון שהיא כתבה.. לא
אבל.. כאילו.. זה בטוח על ג'סטין.. מאיפה היא תביא את התוכן הזה אם לא מפרידה קשה

i4britney

New member
אני דווקא כן חושב שזה עליו!

אני עדיין חושב שזה עליו למרות מה שבריטני אמרה, היא מנסה להסתיר את זה אבל זה כל כך ברור המילים כל כך מכוונות אל סיפור האהבה שהיה בינהם ככה שזה לא יכול להיות פתאומי!

yoooni

New member
אני שונא שאנשים מעלים השערות

טיפשיות ונכנסים לחייהם האישיים של אמן בעעע כולה שיר שיר מוצלח ועשוי היטב מה קרה, בן אדם יכול לכתוב שיר אהבה רק לבן זוג? בעולם נכתבו מיליוני שירי אהבה, זה אומר שהם הוקדשו למישהו?

../images/Emo41.gifתראה..

בד"כ, כששיר נכתב, הוא יוצא מהלב, מנסיונות אישיים.. במיוחד שיר כזה אמוציונלי.. הוא בטוח מתבסס על משהו.. אנחנו לא נכנסים לחיים של אף אחד, אבל בתור מעריצים, זה מעניין אותנו מה היתה ההשראה לשיר הזה..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני לא אהבתי

אני בכלל לא שומע שירים מ1994 ,אחרי שמאריה קארי ביצעה חידוש לשיר של הגדולים מכולם Air Supply בהופעה חיה. כל בלדה אני משווה אותה לביצוע וכמובן שהיא נופלת... אני זוכר את עצמי ילד בגיל 8
בביצוע הזה עד הסוף...

i4britney

New member
לא אהבת את "כל הזמן"?

טוב אם ככה אתה הבן-אדם הכי מוזר שהכרתי! אבל שיהיה... "גאד ישמור" פעם שנייה :)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לא אהבתי../images/Emo70.gif

וחוץ מזה, שאתה משווה דברים לדברים שהם יותר גדולים מהם אז זה די ברור שלא תאהב את הדבר שהשוותה לדבר הגדול ממנו. הבנתם

למעלה