האדמה צורחת לרחמים!!!!

Baby Boo

New member
האדמה צורחת לרחמים!!!!

כל כך הרבה נפשות כל כך הרבה משפחות. כל מקום, כל פיסת אדמה בארץ הזאת ספודה דם! כל אחד נגע בוא המוות. ילדים, חיילים,בנים להורים, הורים לילדים... למה? איפה האלוהים שלכם? איפה האלוהים הזה שלנו? איפה?!?!?!?!?! כל כך הרבה אנשים שאין להם עכשיו לאן להמשיך.. דיי עם כל הדם הזה.. דייי עם כל הרצח הזה מספיק עם רוצח עם אחד חושב שהוא יותר נאור מהשני! כולם מפגרים כולם רוצחים.. לאיש לא חבל על בניו.. על אדמתו..

lala897

New member
והאלוקים שלנו צועק--

למה??? איפה אתםםםם? ובאמת- איפה אנחנו? זה בידינו! להפסיק את כל הרצח, הדם והצרות. לדתיים בינינו- אתם יודעים מה באמת צריך לעשות. ולעשות חזק. מה באמת משפיע בעולם שלנו.

lala897

New member
אני ב-HIGH כזה.

חזרתי עכשיו ממדרשה שאני לומדת שם לימודי יהדות והשקפה בערב. זה מדהים. זה כ"כ אמיתי. זה כ"כ חזק. הבנות שם חוזרות בתשובה. בנות מדהימות שעשו צעד ענק, לבד. בהזדמנות זאת אני מצדיעה להן. הן חיפשו את הדרך הנכונה, מצאו אותה (לפחות לדעתן גם אם לא לדעת הרבה אנשים פה בפורום) והיה להם את האומץ לעשות את זה.

Baby Boo

New member
כבר לא אפת לי מי אשם...

רק שזה יגמר כבר!!!! דיי מספיק.. אני לא רוצה ללכת להלויות.. אני מתגייסת עוד שניה.. לא רוצה לקבור חברים.. לא!!

lala897

New member
מסכימה.

אבל אי אפשר לשבת ולהסתכל!!!!! חייבים לעשות, לגמור את זה. זה האחריות של כל אחד מאיתנו. את תעשי בדרך שלך ואני בדרך שלי. ונשים לזה סוף.

Baby Boo

New member
איזה דרך?

אני הולכת להיות לוחמת.. מה להרוס להם בתים ולהרוג אותם יביא אותנו רחוק? הם הורגים אותנו באותה הצורה. להתפלל תמיד עוזר... למי שזה לא יהיה..

lala897

New member
את הולכת להיות לוחמת?

וואלה בהצלחה!!! להרוס בתים ולהרוג אותם-כן. להרוס בתים לא משחק אצלם אבל אולי זה שנהרוג אותם זה יעזור. הם לא הורגים אותנו באותה הצורה- הם משתמשים בטרור- הריגת אזרחים חפים מפשע. אנחנו הורגים רוצחים. פחות מחבלים שיתפוצצו זה לא משהו?

Baby Boo

New member
את צודקת רצח תמיד הביא אותנו למטרה

אני מצטערת אבל להרוג אותם לא יביא אותנו לשום דבר שמעת פעם על רצח שהביא אותנו למקום כל שהו. ודבר שני האנשים שאלה לא יודעים אחרת. את יודעת שיש טובים שיש רעים הם לא.. אין חינוך ואין כלום חוץ מהשלטת טרור בינם לבין עצמם ותאמיני לי בחורף כשיש משפחה עם 10 ילדים עניים כשהורסים להם בית מזיז להם... ולמי אנחנו הורסים בתים? לעכברים? בתוך ביניין אחד שיש בוא שני מחבלים יש 50 ילדים ונשים.. תהיה גם את בורה ותאמיני לכל מה שכתוב בעיתונים אנישם משחקים אותה ראש קטן.. אדיוטים

lala897

New member
אני לא חושבת שאת צודקת.

זה לא רצח. זה הרג רוצחים. נכון. האנשים האלה לא יודעים אחרת. כל מה שהם רוצים זה להעיף אותי ואותך מפה ועדיף בכלל. אין להם חינוך? החינוד שלהם זה להרוג יהודים. זה מה שמטיפים להם במסגדים בבתי ספר שלהם וזה מה שאבא אומר לבנו. הם מביאים על עצמם את ההריסת בתים והחיסולים. הם לא חייבים לרצוח ולטבוח בנו, את יודעת. אנחנו מרשים להם לתת לנו לחיות בשקט ובביטחון בארץ שלנו. אני לא חושבת שאני בורה. אני חושבת שהסקתי מסקנה אחת מההיסטוריה- אין לי שום סיבה להאמין בערבים, אין לי שום סיבה להאמין שהם רוצים שלום איתנו.

selgarat

New member
וגם את לא רוצה שלום איתם

גם את מדברת מתוך שנאה וכאב בדיוק כמוהם, גם אצלך כל ערבי צריך למות בדיוק כמו שאצלהם כל יהודי צריך למות. גם אצלך אין התחשבות בחפים מפשע כשאת חוסמת דרכים ומשאירה אנשים שהרגע יצאו מבית חולים לעמוד בגשם במחסומים כל יום ויום. והכול כדי לעצור מחבל אחד, בשביל מחבל אחד החזקתי במחסום מעל אלף איש שלוש שעות בגשם, ילדים, תינוקות, נשים בהריון, זקונות מסכנות שיצאו מבית חולים. ואני חייב, בשם הביטחון של המדינה שלי חייב להחזיק אותם שם בכל מחיר, גם אם זה לירות להם מעל הראש ולראות ילדים נרמסים בבריחה אחורה. ככה גם הם מרגישים חייבים, בשביל הביטחון שלהם להלחם באמצעי היחיד שיש להם, אולי אם הם יהרגו את אמא של החייל במחסום אז הוא ילך הביתה, אולי אם הם יראו כמה הם מטורפים ואכזריים את תהיי מוכנה לתת להם לחיות בשקט, כי להיות נחמדים גם לא עוזר להם. והמחבל שהתאבד (בן זונה מנייק, מלוכלך) הוא בהחלט לא חף מפשע אבל חמשת האחים שלו שהגדול מבינהם עוד לא בן 8 הם בטח לא עשו כלום, אז במקום לראות את הצומת הרגישה הזו שהם נמצאים בה עכשיו, במקום לראות שלילד כזה יש המון כעס כרגע על זה שאח שלו מת וחשוב שיפנה את הכעס למקום הנכון, האירגון האכזרי ששלח את אח שלו למות, במקום זה אנחנו מעיפים לו באוויר את הבית והנה עכשיו יש לו בדיוק על מי לכעוס. אין לי פתרון קל, אבל אלימות מעולם לא פתרה כלום, אף פעם בהיסטוריה כולה מעולם לא נפתר סכסוך באלימות. שני הצדדים כבר איבדו כל קשר שמשהו אתי ומוסרי, כל אחד עסוק בפצעים שלו ובנקמות שלו, ואף אחד לא עוצר לחשוב. וצריך שמישהו יחשוב, יחשוב טוב טוב איך מצילים את שני העמים, כי העתיד הוא, רק ביחד, עם כל הכא. משפט אחרון, שלום לא עושים עם חברים, לא צריך לאהוב אותם או אפילו לרצות שיהיו כאן, צריך רק לדאוג שהחרא יפסק.

lala897

New member
אני כן רוצה שלום.

אני מאד רוצה שלום. אבל אני לא מאמינה שיהיה שלום כי הם לא מעונינים. זאת בעיה. אתה חוסם בשביל מחבל ואיתו נחסמים גם נשים וטף. אבל אין ברירה. בעצם יש- שיפסיקו להרוג אותנו. אף אחד לא ביקש מהם לרצוח אותנו! אני רואה את הילדים הקטנים זורקים אבנים עם שנאה בעיניים. אני רואה את ההלוויות העצומות שעושים למחבלים כשכולם צועקים בחימה. אני רואה את התמיכה שיש למחבלים אצל הפלשתינאים. אני רואה שאף אחד מהממשלה שלהם לא עשה שום דבר רציני לעצור אותם. אני שואלת את עצמי איפה הילדים הקטנים האלה- כן ילדים בני 8 יגמרו את החיים שלהם (או שלי ח"ו)? עם הסתה, שנאה וכעס, עם העידוד למעשי טרור ורצח. אולי הם המחבלים הבאים? לא כ"כ רחוק מהמציאות. אנחנו במלחמה לצערי הרב. והם האויבים. ולהתיחס ברחמים כלפי רוצחים שפלים, כלפי עם שרוצה להרוג אותך. זה טמטום.

selgarat

New member
יש הרבה טימטום

כל מה שאת רואה זה בדיוק מה שאת אמורה לראות. בדיוק כמו שכל מה שהם רואים זה את החיילים במחסום את התמונות של עשירים ישראלים שחיים בטוב ובנוח על הגב שלהם, של ילדים ונשים מדממים מהתעללות נוספת על ידי מה שנראה להם כחייל ישראלי מצוי, שגם לא יענש על מה שהוא עשה. שני הצדדים רואים רק את מה שנותנים להם לראות וזה בדרך כלל את החלק בו הצד השני מתאכזר ושונא, ובטח שזה יגביר את השינאה. אף אחד לא ביקש מהם לרצוח אותנו, זה בהחלט נכון אבל זה עובד לשני הכיוונים, ואם תרצי אז מי שביקש מהם לרצוח אותנו זו הנקמה על הנרצחים שלהם בדיוק כמו שאת אלו הרגת כנקמה על שלך. את אומנם רואה בחיסול מחבל על ידי טיל מסוק כהדברת מזיקים אבל בשבילהם הוא היה לוחם בדיוק כמו החיילים שלך, לוחם שהלך ברחוב, בבית, ובצורה לא הוגנת ופחדנית העיף אותו מסוק לעולם הבא. הפעולה הזו היא משהו שאנחנו רואים כנחוץ כי אנחנו יודעים שהוא היה מחבל, אבל הם רואים עוד אחד נרצח בלי משפט ובלי שיוכיחו כלום כנגדו. והנה את מדברת על להרוג ילדים חפים מפשע כדי למנוע מהם להגיע להיות מחבלים. הרי באותו תירוץ משתמשים המסיתים אצלהם כשהם אומרים למחבל שצריך להתפוצץ, להרוג אימהות של חיילים וחיילים לעתיד, חיילים בצבא שמבחינתם הוא צבא של התעללות לא של מלחמה. את יודעת מה אולי זה הכול טימטום, אולי לנסות להציל חיים זה טימטום, לנסות להפסיק מעגלים של נקמה, טימטום, אבל מבחינתי אני קונה את הטימטום הזה כל יום ופעמים, על פני השיגעון שבלתת היגיון לרצח.

lala897

New member
וחוץ מזה שההבדל ביני לבינם.

ההבדל הענק. שאתם לא גומרים לשכוח אותו: שאנחנו לא התחלנו להרוג. ההריגה שלנו היא תגובה לטרור. אנו פועלים בחוסר ברירה. הם לא. הם התחילו לטבוח בנו. וזה הבדל ענק. אני לא מעונינת שהערבים שרוצים לחיות איתנו בשלום ימותו. רק שאני לא מאמינה שהם רבים. אני לא רציתי שהם ימותו לפני שהם התחילו לרצוח אותנו. אבל הם רצחו ורוצחים כבר עשרות שנים ללא הפסקה. שלום לא עושים עם חברים. שלום עושים רק אם שני הצדדים מעונינים אם אחד הצדדים לא מעונין- זה לא שלום. זה מלחמה. וזה המצב כיום.

Baby Boo

New member
פתחו לך פתח קטקטן וצר וכך את חיה

אני לא רוצה לזלזל אבל ניראה לך באמת שאנחנו כאלה תמימים? אל תביני לא נכון אין לי טיפת אהבה לאף ערבי שרוצה במותי מהיותי יהודיה. אבל את יודעת איזה משפט מוביל את חילי צהל? ערבי טוב הוא ערבי מת. מי ניראה לך יכול להרוג? את? לא.. שמעי הם רואים את אותו העולם ובלי כל השטויות של העיתונות שרק הם לא בסדר.. את שמעת פעם את סיפורי מגב? כל הדברים שחילים עושים משעמום? את שמעת בעצמך ממשהו בפורום.. את חייבת להבין שזה לא שחור ולבן..

lala897

New member
לא אני לא חיה ככה.

אני חיה את המציאות. אני לא יודעת מה קורה בצה"ל. אני יודעת שהפלשתינאים עצמם לימדו אותי ששום הסכם שלום לא יעצור אותם מלהרוג אותנו.

selgarat

New member
את חיה את הצד שלך במציאות

אין לך מושג מה צריך לקרות כדי שתוכלי ללכת לקניות, אין לך מושג מה קורה כל שעה ושעה שאת ישנה בנוחות בבית. ורוב הישראלים ככה, אפילו כאלו שעושים צבא בשטחים חוזרים הביתה ומדחיקים את מה שראו, אז אחת כמוך שמעולם לא ראתה כלום, אי אפשר להאשים אותך שאת חיה רק צד קטן מהמציאות, אבל זה ככה.

selgarat

New member
מה?

על מה את מדברת? הטרור הפלסטיני הוא בפרוש תגובה הכיבוש הישראלי. בלי לדבר עכשיו על נכון או מותר לעשות טרור כי זה לא, להגיד שיום אחד בהיר החליט העם הפלסטיני להתפוצץ לך ברחוב בלי שום סיבה נראית לעין זה לעצום עיניים לחלוטין למה שקורה סביבך. את יושבת מול מחשב, בבית נוח ויוצאת לקנות חלב עוד לפני שנגמרה השקית הקודמת. ומה שאת כותבת במחשב שלך זו בהחלט שינאה צרופה. ילד פלסטיני בגילך לא בטוח אם כשהוא הולך לבית ספר בכפר השכן הוא יוכל לחזור בבוקר הביתה או ששוב הוא ישן זרוק ברחוב בכפר הלא נכון, הוא בטוח ששוב אמא שלו תהייה עצבנית כל היום כי היא פספסה עוד יום עבודה כי לא עוברים היום לעיר ואבא בטוח יהיה עצבני כי שוב חייל חיפש עליו והפך לו את הקניות. ומחשב כדי לראות מה קורה מעבר לחיים הקטנים שלו אין ולא יהיה. אז איזה צד צריך את השלום הזה? אצלהם שלום זה לא עניין של מישהו שמעוניין בזה או לא, שלום זה עניין של השרדות. אנחנו אלו שיכולים להחזיק עוד הרבה מאוד זמן בחיים נוחים ושלווים. זה נכון שבמקום שבו יש דיקטטור אכזרי ומפחיד הרבה יותר קשה לראות מה באמת רוצה העם. אבל תלכי אל הפלסטיני העובד ותקבלי תשובות שונות לחלוטין מההנהגה. אז את אומרת שיעשו מרד? יש סיבה לזה שדיקטטורות הן דבר כל כך חזק, דיקטטור ששורד מעיף התנגדות עוד לפני שהיא נוצרת, וערפת הוא בהחלט אחד ששורד.

lala897

New member
טרור כתגובה לכיבוש הישראלי?

זאת בדיוק הבעיה. היו מלחמות בהן ניצחנו וכבשנו שטחים. לא מוצא חן בעיניהם? שיצאו במלחמה. מלחמה הוגנת, חיילים מול חיילים ושינסו לכבוש מחדש. טרור זה לא צורה. אני מאד מצטערת שהדיקטטור כופה עליהם והם לא יכולים להתנגד.(אני בכלל לא בטוחה שזה כך אבל לא משנה), אבל פה נהרגים יהודים סתם. "ילד פלסטיני בגילך לא בטוח אם כשהוא הולך לבית ספר בכפר השכן הוא יוכל לחזור בבוקר הביתה או ששוב הוא ישן זרוק ברחוב בכפר הלא נכון, הוא בטוח ששוב אמא שלו תהייה עצבנית כל היום כי היא פספסה עוד יום עבודה כי לא עוברים היום לעיר ואבא בטוח יהיה עצבני כי שוב חייל חיפש עליו והפך לו את הקניות. ומחשב כדי לראות מה קורה מעבר לחיים שלו" רוצה לשמוע משהו יותר גרוע? אני יוצאת מהבית לבית ספר ולא יודעת אם אני יחזור בחזרה. הם חיים בעוני. אני מסכימה. אבל זה לא בגללי. זה בגלל ההנהגה המטורפת שלהם. בגלל שעראפת מרשה לעצמו כמה ארמונות כשהעם שלו גווע ברעב. שיעשו פיגועים בלשכות של ההנהגה שלהם. ובקשר לאבא שעצבני כי חייל חיפש עליו. מה אתה רוצה שהוא יעשה???? שלא יחפש עליו? הרי הוא מחבל בפוטנציאל. אין מה לעשות ה ם הביאו עלינו מצב שכל ערבי חשוד. אצליהם שלום זה עניין של הישרדות. זה מה שאתה חושב זה לא מה שהם חושבים. הציעו להם את המקסימום שאפשר. ברק הסכים שלא תישאר לנו בקושי ארץ והם פתחו באינתיפאדה חדשה.

selgarat

New member
אינטרסים

נתיחס קודם לנקודה האחרונה אבל בכל זאת, הצעת ההצעה המאוד נדיבה הייתה מעט דבילית כי היא הוצעה לאחד שבאמת לא חיפש להגיע להסכם כל כך מהר. ערפת חי בזכות הטרור, חי בזכות המלחמה, ביום שיהיה שלום הוא יורד משלטון. זה נכון שגם אצלנו יש פחד אני לא אומר שיש רק צד אחד מסכן, אבל הפחדים שלך הם ממה שעלול להיות, הפחדים הצלהם הם ממה שקיים וממשיך כל יום, כל יום הם נתקעים במחסומים וכל יום הם מושפלים בהם. את צודקת שאת מפחדת שתמותי ממחבל מטומטם וגם אצלו יש את הפחד שמסוק יוריד טיל על מבוקש שבמקרה עמד לידו. אני לא מדבר על הפחד של מה שעלול להיות, אלא על מה שהוא עובר תמיד, קבוע. זה מעט מצחיק שאת אומרת שהם צריכים לצאת למלחמה צבא מול צבא. ברור לכל אחד ואחד מהם ומאיתנו שאין כאן מצב שווה בין שני הצדדים. מה שהם עושים זה הדבר היחיד שבו הם יכולים להתנגד מול האוייבים שלהם ולהשאר בחיים. נסי לחפש בהסטוריה של ישראל מה עשו היהודים שהגיעו לארץ כדי להתנגד לאימפריה האנגלית שהייתה כאן, אם הם הקימו צבא ונלחמו באנגלים בצורה הוגנת או שגם הם הבינו שהם במצב נחות ונלחמו בעזרת פיגועים ולברוח. זה נכון שאצלנו לא היו מתאבדים אבל זה כבר עניינים של טקטיקה, הדמיון בין מה שאנחנו עשינו לאנגלים למה שעובר עלינו עכשיו הוא הרבה יותר מדי גדול מכדי שתוכלי להתעלם ממנו. תשאלי את כל אחד ממנהיגים בישראל, את כל אחד מהקצינים הבכירים, אם הם היו בצד השני מה הם היו עושים. אפילו אחד לא היה אומר לך שהוא היה רוצה להקים צבא ולהלחם פנים אל פנים. ואלה שהיו כנים באמת היו גם אומרים לך שהם היו מצטרפים לאירגון טרור, אם לא מובילים אחד. אף אחד לא מת סתם, את לא באמת חושבת שמחבל קם בבוקר ובלי שום תוכנית או מטרה הולך ומתפוצץ בשוק בירושלים, זה לא עובד ככה. יש להם מטרה וזו אותה אחת שהייתה לנו כשנלחמנו באנגלים. השאלה היא האם אי אפשר להצליח לדבר עם אלה שאת המטרות שלהם הם רוצים להשיג בלי רצח, שבין האינטרסים שלהם יש משהו מעבר לשלטון וכוח, כי אלה אוהבים את הטרור, הוא מחזיק אותם למעלה. ויש מנהיגים בשני הצדדים שרוצים את טובת האוכלוסיה מעל לכוח המיידי שמלחמה נותנת להם. שרואים מספיק רחוק כדי להבין שכוח אמיתי לעם שלהם יגיע רק דרך חיים משותפים בשלום. אין צד אשם, כמו בכל המעגלים בעולם גם במעגל הנקמה כולם קורבנות וכולם אשמים. אם זה היה משהו שכל כך פשוט היה למצוא בו צד אשם זה היה נגמר כבר מזמן.

lala897

New member
צחוק הגורל.

עכשיו אתה טוען שעם עראפת בכלל אין מה לדבר. לא ככה חשבת לפני 3 שנים לפחות. מעניין כמה יהודים יצטרכו להירצח לפני שתבין שגם עם אבו מאזן אי אפשר להגיע לשלום. מאותה סיבה בדיוק. הפחד שלי הוא מה שעלול להיות. הפחד שלהם הוא ממה שקורה יום יום בגלל שאנחנו רוצים למנוע את מה שעלול להיות אצלינו לא היו מתאבדים. וכאן בארץ לא היו אזרחים בריטים. הם מצטרפים לארגון טרור כי אין להם סיכוי נגדינו במלחמה? אנחנו עורכים חיסולים, מחפשים עליהם, ושמים מחסומים כי אין לנו סיכוי אחר נגדם. אנחנו עושים את זה כתגובת נגד ומתחננים לפניהם שנצטרך להפסיק. אני יודעת ששום הסכם הם לא כיבדו ולא התכוונו לכבד מלכתחילה. אתה טוען שיש אי שם ביניהם מנהיג שמעוניין בשלום ולא ברצח. איפה הוא? כשהוא יבוא - נדבר. "אין צד אשם, כמו בכל המעגלים בעולם גם במעגל הנקמה כולם קורבנות וכולם אשמים." לא מסכימה איתך. הדבר היחיד בו אפשר להאשים אותנו, את המדינה שהיא לא הצליחה להפסיק את הטבח הנורא.

למעלה