האדם כציפור

Yosof123

New member
הַצִּפּוֹרִים כָּל כָּךְ דּוֹמוֹת לִבְנֵי הָאָדָם; חֲרוּצוֹת, בַּעֲלוּת חֹפֶשׁ תְּנוּעָה כְּמוֹ בְּנֵי הָאָדָם עָפָה וּמְבִיאָה מִצְרָכִים לַבַּיִת; תּוֹלַעַת עֲסִיסִית, קוֹרְנְפְלֶקְס לִילָדִים, עוֹצֶרֶת בְּאִיקֵאָה לִרְכִישָׁה זְרִיזָה שֶׁל רִהוּט, עָנָף לְחִזּוּק הַקֵּן.

כְּמוֹ הַצִּפּוֹרִים אֲנַחְנוּ עֲמֵלִים לִבְנוֹת קָנִים מַרְבִּית חַיֵּינוּ, וּכְמוֹ הַצִּפּוֹרִים אָנוּ עֲלוּלִים לְאַבֵּד הַכֹּל בְּרֶגַע!

בְּעֶצֶם מָה מַבְדִּיל בֵּינֵינוּ בְּנֵי הָאָדָם לַצִּפּוֹרִים,
הַאִם הָאָדָם הוּא גִּרְסָה/תָּכְנָהּ שֶׁפֻּתְּחָה בְּמַקְבִּיל לַצִּפּוֹר וְחֻלַּקְתָּ אִתָּהּ יָדַע...

הַצִּפּוֹרִים כָּל כָּךְ דּוֹמוֹת לִבְנֵי הָאָדָם; חֲרוּצוֹת, בַּעֲלוּת חֹפֶשׁ תְּנוּעָה כְּמוֹ בְּנֵי הָאָדָם עָפָה וּמְבִיאָה מִצְרָכִים לַבַּיִת; תּוֹלַעַת עֲסִיסִית, קוֹרְנְפְלֶקְס לִילָדִים, עוֹצֶרֶת בְּאִיקֵאָה לִרְכִישָׁה זְרִיזָה שֶׁל רִהוּט, עָנָף לְחִזּוּק הַקֵּן.

כְּמוֹ הַצִּפּוֹרִים אֲנַחְנוּ עֲמֵלִים לִבְנוֹת קָנִים מַרְבִּית חַיֵּינוּ, וּכְמוֹ הַצִּפּוֹרִים אָנוּ עֲלוּלִים לְאַבֵּד הַכֹּל בְּרֶגַע!

הַאִם הָאָדָם הוּא גִּרְסָה/תָּכְנָהּ שֶׁפֻּתְּחָה בְּמַקְבִּיל לַצִּפּוֹר וְחֻלַּקְתָּ אִתָּהּ יָדַע...
המבדיל בן אדם לציפור

"מוח" וכיבה;-)
2 דברים המרחקים כול דימיון בניהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם תשימי לב לדברים המשותפים ביננו לציפורים תביני שאותו מתכנת כתב את התוכנות שלנו....
כל הקטע מביא רעיון ונועד לפתוח קצת את הראש והדימיון...
אני אמנם מסכים כמובן שאותו בורא ברא את שנינו. אבל אני מסכים עם הכותב לפני שבזה פחות או יותר מסתכם הדמיון בינינו. לא רואה כל דמיון מעבר לכך, זולת מה שמשותף לכל בעלי החיים (לרבות בני האדם) כמו צורך במזון, דאגה לילדים, וכיו"ב. דברים שהם אינהרנטיים שלא לומר אוטומטיים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

ההבדל בינינו לבין הציפרים הוא, שהן מתות בסתר.
הרי אין להן חברה קדישא.
בטוח שהן מתות באלפים.
אז למה לא רואים את הגוויות שלהן?
אני כל הזמן רואה יונים/עורבים/ציפור מיינה/ תוכים /דוכיפת/נחליאלי/ דרור/בזים/נשרים.
אבל לא רואים גוויות של צפרים.
אז מה קורה כאן?

GoldenEyes

Well-known member
הרי אין להן חברה קדישא.
בטוח שהן מתות באלפים.
אני כל הזמן רואה יונים/עורבים/ציפור מיינה/ תוכים /דוכיפת/נחליאלי/ דרור/בזים/נשרים.
אז מה קורה כאן?
רואים רואים
רק שזה לפרק זמן קצר כי אז עורבים טורפים את הגויה
או החתולים
נוצות עפות ברוח ונוחתות אי שם , עצמות נטחנות מתחת לגלגלי כלי רכב , והמטאטא כביש שואב אותם

Yosof123

New member
הרי אין להן חברה קדישא.
בטוח שהן מתות באלפים.
אז מה קורה כאן?
עד כמה שידוע לך אין קבורה! אולי הם גם מתאבלות! 🙂

למעלה