האדם ההולוגרפי

mga-abir

New member
האדם ההולוגרפי

האדם ההולוגרפי מהי משמעות, ומהן השפעותיה? המשמעות במישור האישי סלקטיבית ומושפעת מהמטען האישי דהיינו אגו,הבנה, עמדה. ידוע שהמחשבה משפיעה ויוצרת כל דבר. על להבין את ההשפעה ולחולל ואת תוצאותיה עלינו לדעת ולחזק בכך את האמונה ואת הרצון. הנני מדבר בגוף ראשון מאחר ואין לי מקור מהימן יותר. תמיד "ראיתי" את מחשבותי ורגשותי כהתרחשות ערפילית, כתנועה ואף צבע.בתוך ומתוך הגירויים והדימויים מצויים מימדים לרוב המכילים אינספור עולמות.טוב לדעת את יחסי הגומלין וההשפעות בינהם. תמיד תודעתי שוטטה לה בעת כל דמוי ומחשבה. וגם בעת קבלת נתונים מחושי החיצוניים. למעשה אני חושב שכך זה אצל כלל בני האדם. אולם רמת הדברים משתנה ותלוי מאוד היחס שבו אנו נתונים יחסית לאינפורמציה המנטלית הרגשית והחויתית. דעות ידיעות ובכללן אמונות משפיעות גם על היצירה. אין הכוונה יצירה מודעת בחומר, הכוונה יצירה בעולם הרוח והדימוי שתוצאותיה ניכרים בפנימיותנו ולעיתים באים לידי בטוי אף במציאות זו.רפוי עצמי, יצירת מציאות ועוד. כיצד זה פועל? מה הם הישויות והמדריכים? היכן הכל נמצא? כמובן שהכל נמצא באדם, הכל נמצא בתודעה הקולקטיבית. למעשה אף אנו יוצרים את עולמות הרוח הפנימיים. קיימים מימדים רבים המשפיעים עלינו. אולם ניזונים הם אף מאתנו. אותן ישויות ומדריכים. קיימת הזנה דו צדדית אולם הענין העקרי הוא המחשבה המחוללת שינוי. הייתי ממליץ בחום על הספר האדם ההולוגרפי/המהפכה הרוחנית במדע/מייקל טלבוט/הוצאת מירקם. ספר מרתק שישנה לרבים את התפיסה ויתן מענה אף לספקנים שביננו. בברכה אביר

R2

New member
איך מחזקים את האמונה והרצון..?

האם אנו צריכים אמונה..? אמונה במה ..? בעצמי או במודעות או באלוהים..!

mga-abir

New member
בסיסה של אמונה

מקורות רבים לאמונה והנה אחדים: חינוך התנסות ידע נסיון מודעות רצון צורך סיבה לא מודעת. תלוי על מה מבוססת אמונתך ותוכל להוסיף לה חיזוקים. בברכה אביר

R2

New member
האמונה שלי מבוססת על כך..

שכל יום בבוקר אני קם ויודע שאני חי גם מאמין בזה שאני חי. היום עובר מגיע לילה אני הולך לישון,לא יודע אם אני אקום בבוקר חי. והנה למחרת אני קם.יכול להיות שיום אחד אני לא אקום..! איך אני אחזק את זה..?

מרליה

New member
מחוץ או בפנים

אכן מסכימה, כי תהליך החשיבה נושא איתו את האפשרות ליצור. אך לא המחשבות הן שיוצרות, המחשבות הן ישויות אלקטרומגנטיות חופשיות הנעות בכל. המיקוד של האדם והזמן בו בוחר האדם להיצמד למחשבה מסוימת, הן שיצרו עבורו תפיסה של מציאות כזו או אחרת. האמונה והרצון הם כלים בסיסיים ביותר של הנשמה ליצור לא יותר מאשר מיקוד. אולי תסכימו, כי מיקוד הוא אחד הדברים הבעיתיים ביותר עבור האדם, לפחות האדם של המאה ה-21 . האמונה והרצון מאפשרים לאדם להיתמקד לאורך זמן בדבר מסוים. לפי חוקי הטבע של מסה קריטית, מיקוד כזה יצור מסה קריטית שתאפשר לאנרגיה להיתגבש בחומר, תוצאה שאנו מכנים מציאות. דוגמה: כך בבקשה את אחד מבאי הפורום הזה. אדם שקשה לו במיוחד בימים טרופים אלו. הוא מאמין שאין הוא מסוגל יותר. אמונה זו מקבעת ומזמנת לעברו כוחות שמחזקים את אמונת המוצא שלו. כדי להשתחרר מהקושי עליו להחליף את אמונתו ולהפרותה בתיקווה וברצון. כפי שאמרו חכמים ממני: if you can not make it fake it untik you make it אין ספק כי המשמעות של דברים ברמה האישית תלויה לחלוטין בנקודת המוצא באמונה וברצונו של האדם. האם הכל נמצא בתוך האדם? שאלה מעניינת לא פחות. לדעתי האישית: תלוי מהיכן מתבוננים.

למעלה