האדום בחורשן - ??

רונן כץ

New member
האדום בחורשן - ??

זו הודעה ראשונה שלי בפורום הזה - סתם לידיעה. כשרכבתי בחורשן, עליתי מכיוון בת שלמה על האדום, טיפסתי להנאתי הרבה, עד לנקודה שהאדום פונה ימינה למה שנראה במפה וגם בשטח כשביל שלכאורה אינו עביר לרכיבה. המשכתי בשחור (המשך טבעי לאדום בנקודה זו) עד הירוק, משם התגלגלתי לעמיקם, שם הקפתי את "ההר העגול", ומשם דרך המטעים המשכתי לכיוון הכחול על נחל דליה חזרה לבת שלמה (תוך כדי כרסום דוגמיות של השסק העסיסי מהמטעים האיסופיים שם). היה לי אחל'ה. שאלה מס' 1: האם האדום רכיב מנקודת הפניה שתוארה ? נ.ב: כשעצרתי להשתאות מהנוף בפיסגה מעל אחד משבילי האש לכיוון בת שלמה, גיליתי פנצ'ר שתופעל מיידית. בחקירת הנזקים לפנימית גיליתי 12 (!!) חורים, חרירים, חר-הרים, וחרא-רים למיניהם (נראה לי שהמצאתי כאן כמה מושגים , לא ??!!) שאלה מס' 2: מה השיא שלכם בחרא-רים ?... תודה. רונן.

aFish

New member
או עלית על נקודה כואבת

לפני כשבועים ברכיבה באיזור קטן שאופיו צמחיית פרא משולבת בפסולת בניה, לאחר ההגעה לכביש, גילינו לזוועתנו שהצמיג מ-ר-ו-פ-ד במין קוצים יבשים שגופם דבוק לצמיג וקוצם עמוק בפנימית (קוראים להם קוצי נעץ כמדומני). אמנם לא ספרתי אבל היו לפחות עשרה ששלפתי מיידית ועוד עשרה לפחות ששלפתי כמה ימים אח"כ עם פינצטה. כל החורים השמיעו עם הוצאת הקוץ פססססססס קצר בליווי זרם ירוק דקיק. ניפוח קל ואנו שוב על ה"רגלים". Long Live the Slime! או Slime Rules!

alonaski

New member
26 חורים! בפנימית עם סלאיים שסיים

את חייו!

alonaski

New member
פחחח...!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

כמעט... נעשה הפרדה קטנה
: החורים של הקוצים הרשומים על שמך - נעוצים אצלי בעור הידיים - רגליים!!!
החורים בפנימית המדוברת - הרבה טרם הכרותינו...

shl17

New member
אתמול גילינו סינגל חדש

חלקו רכבת ממש בסוף היום אבל יש לו המשך פיצוץ קוצים רק לexpert

זה מזכיר לי...

בקיץ היינו במחנה בגולן של איקי. בסופו של אחד הימים היותר מפרכים, לאחר טיפוס לחרמון וכמה וכמה פנצ'רים מאחורינו התפנצ'ר אחד מהרוכבים בקבוצה. מאחר שלאף אחד לא היה פנימית לתת לו שלף איקי מתיק האוכף פנימית שתוקנה על ידי אייל "צ'אמפ" רהט 32 פעמים!!!! היא הספיקה בכדי שנוכל לחזור עד לאלרום..

alonaski

New member
פהההייי!!!.... תראה מה זה!...

אילו רק היה משתמש ב... ג'יפה!!!
- הוא לא היה צריך לעשות כ"כ הרבה תיקונים!!!!

shahareytan

New member
מה שראית הוא תחילתו של הסינגל

הנחמד והטכני של החורשן. הוא ניתן לרכיבה רק צריך להיזהר מענפים החוצים את השביל. שיהיה בכיף בפעם הבאה. שחר

shl17

New member
שביל אדום

במקרה נתקלת באחד הסינגלים היפים בחורשן עביר לחלוטין טכני בתחילתו עם כמה מעברים יפים גם הסינגל השחור לא רחוק משם שיורד לכיוון בת שלמה נחמד תלול עם סיבובים חדים

timon1

New member
חוק המעשר קובע [בערך]

שלאדם רעב מותר לאכול עד כדי שובע בלבד וזאת בתוך המטע/כרם/מיקשה שבו צמח הפרי.

timon1

New member
ושלא תתחילו למנגל עכשיו

בשדות אבטיחים ולטרוף חופשי ושהשומר יתפוס אתכם תגידו: "אבל טימון אמר..."

schwinnie

New member
אז אני מבין שאתה בעד מדינת הלכה?

גם אנחנו רכבנו באיזור לפני שבועיים וחטפנו על הראש ממושבניק שראה אותנו נוגסים בשסק סימלי. נוח לנו לחשוב על זה כמשהו חביב שלא פוגע, אבל בינינו, זו סתם גניבה. אמנם קטנה, אבל לא היינו (לפחות לא בגילנו הנוכחי) סוחבים חבילה קטנה של מסטיק מהסופרמרקט.

timon1

New member
לא ממש,

זה כמו שיש כאלה שמקפידים על תרי"ג מצוות ואלה שמקפידים באדיקות רק על "פרו ורבו"... יש כאלה שמקפידים על חוקי מדינת ישראל ויש כאלה שחוקי המס הינם חומר לקריאה בלבד. וכאלה המקפידים על חוקוי התנועה וכאלה שבשבילם "עצור" זה בגדר המלצה בלבד. אתה יודע, רק איפה שנוח

נראה לי שהתבלבלת בין

"לא תחסום שור בדישו" לבין "לקט שכחה ופאה". לא תחסום - מיועד לבע"ח בלבד, פועלים שיקחו לאכול יחשבו כגנבים. "לקט שכחה ופאה" - שאריות לעניים בלבד. ובאזור הספציפי הזה רוכבים הממווון ואם כל אחד (ופה כבר קבלנו וידוי משניים) יקטוף לא ישאר כלום על העצים (כמו פרחים מוגנים) וגם ככה, החקלאות זה לא מה שהיה פעם.

shl17

New member
מה את רוצה לקלקל לנו את הטיול

השנתי המסורתי לצפון רמת הגולן לקטיף דובדבנים ופירות יער שונים,פטל אוכמניות דומדמניות ועוד . כל השנה אנחנו מחכים לו אנא הרשי לנו (ותהא זו פעם אחרונה ) לקטוף קצת פירות שכה אהבנו ולא נקנה כי אז הטעם אחר ואנחנו התרגלנו לרמה מסוימת

למעלה