האב, הבן ורוח הקודש

מאדמאן

New member
כמה טעויות קשות

ראשית הקטע של פייס - נכון שהוא לא בליגה של בונהם כי בונהם לא מגיע לקרסוליו. פייס הוא המתופף הגדול ביותר שחי מעולם, שומעים ! מעולם ! אין לך קטעי תיפוף של אף אחד גם אם היו מתופפים עם חמש רגליים ושמונה ידיים שמסוגלים לתופף כמו פייס. דוגמא קטנה - הקטע של you fool no one לראות בקליפורניה גם איך אפשר בכלל לקלוט מה הוא עושה שם. או the mule ולמי שרוצה אז יש את הדי.וי.די של פייס not for pro's ולהבין למה המצלמה לא מצליחה לבצע פוקוס על הידיים. בונהם ידע קצת לתופף. בקשר ללהקה לאחר עידן האיחוד אז חבר'ה - צריך לראות מה עשו ההופעות עם מורס... ענק גיטארה, זאוס צעיר מפיל כל גיטאריסט שעוד מופיע, פשטו חובה לראות - לא להתרפק על מה שהיה אלא לשים לב שבעוד פייג' בלקמור, מור, יומי, זאפה, קלפטון, מקאלפין ומרמלסטיין שומטים קטעים מפספסים קטעים ומאלתרים על פי הבנתם, מורס הוא וירטואוז האי החמצה ! לדיפ פרפל יש עוד הרבה מה לומר והאיוד וההרכבים החדשים הם תענוג.

קרימזון

New member
בוא נלך לפי האטיטודה שלך:

שכח מפייס. ויני קוליוטה הוא המתופף הכי טוב בכל הזמנים. בדוק לדוגמא את כל הקריירה שלו עם זאפה. דוגמאות כל אחד יכול לתת. ואתה מדבר על קליטה? נסה לקלוט חצי מהמעברים של המתופף של גונג. 1. זאפה מת לידיעתך. דצמבר 1993, סרטן הערמונית. 2. מה אתה כזה מחזיק מסטיב מורס? הסאונד שלו מסריח! והיית מת שהוא יהיה יותר טוב מזאפה או מקלפלין. על שגיאות הכתיב סלחתי. מסקנה מכל הפוסט: מותר להגיד לדעתי. אז דעתך על פייס שהוא הכי טוב בעולם, יופי. לא צריך לפלס את דרכך מבעד לכל הפורום. דעתך היא פייס, מקבל אותה. דעתי היא קוליוטה. דעתך היא מורס, דעתי הנדריקס. ועוד מסקנה: דוגמאות כל אחד יכול לתת.

קרימזון

New member
ורק בשביל הפרוטוקול

בפעם הבאה שאתה רואה את אל דימיולה מחטיא אפילו שתק של 1/32 תודיע לי ואצ'פרך.

מאדמאן

New member
אני לאמדבר על מקלפלין אלא על

מקאלפין - טוני מק אלפין, שכנראה אינך מכיר. גם לשוטט ולהקשיב. והמתופף של זאפא... נו,

קרימזון

New member
לזאפה היו כמה וכמה מתופפים

ביניהם טרי בוזיו העצום וויני קוליוטה שעליו כבר חויתי את דעתי.

SickAgain

New member
מורס?!? הצחקת אותי.. ../images/Emo6.gif

הוא לא מגיע לקצה קצהו של הגאוניות של ריצ'י.. גיטריסט מטאל ממוצע לא יותר. ופייס עד כמה שהוא משתדל בחיים לא הצליח ליצור משהו חדש באמת ולעשות בכל הקריירה מה שבונהאם נתן במכה אחת על תוף הבס. כל מתופף יהייה הראשון שיודה בזה..לך תשאל

מאדמאן

New member
אם מורס גיטאריסט מטאל

אז בלקמור נגן בנג'ו... למה לכתוב דברים אם אתה לא מזהה את יד ימין שלך. מורס הוא גיטאריסט להקת קנזס לשעבר - נגן ג'ז ומורה באקדמיה למוזיקה של אנוניבריסטת יל, הוא תלמיד של פט מטיני והמורה של סטיב ואי. מורס הופיע ב 3g וניגן יחד עם דרים תיאטר אריק ג'ונסון סטריאני ואי, קלפטון ועוד. אם זה מטאל אז סבבה כי אז הייתי קונה כמה אלבומים ורק לידיעתך, כמה שבלקמור הוא ענק הרי שכבר שנים הוא לא מייצר שום דבר מעניין ולא מספיק ללבוש בגדי נשיםכדי לרצות אותי. מורס לעומת זאת חביב, יצרני, מאלתר ונגן מדוייק כמו שכבר אין יותר על שום במה.

קרימזון

New member
אתה נוטה לא לדייק

1. את סימני ההיכר של סטיב ואי לימד אותו ג'ו סטריאני. 2. גם פטרוצ'י היה ב G3 ופטרוצ'י רק מנסה להוכיח שהוא יודע לנגן מהר. ברגע שראיתי הופעה של דרים ת'יאטר הבנתי שהנגן היחיד שאני מחזיק ממנו הוא ג'ורדן רודס, ומייק פורטנוי הוא בפוטנציה. ואתה אומר שאין נגן מדויק יותר מסטיב מורס על במה? אני מוכן לתת לך עוד דוגמא. על אלן הולדסוורת' כבר שמעת? להבא, תכין שיעורי בית.

מאדמאן

New member
לא שמעתי על הלן הורסוורת'

אבל מה זה חשוב אם מורס היה בכל זאת מורה של ואי ושמורס הוא המדוייק על במה בסדרי הגודל עליהם אנחנו מדברים. אני לא בתחרות מי יודע מה יותר רק מעמידים דיעות אחת ליד השניה ולומדים להכיר אנשים - אז מי זה הלן מה שמו ?

קרימזון ומאדמאן

אי אפשר למדוד דברים כאלו בצורה אובקיטיבית (ואם יש לכם מדדים כאלו, קודם צריך להגיד מהם), בסך הכל, למרות שיש מדדים לשפוט, כמו מהירות, טכניקה, השפעה על אחרים ואולי עוד אחד או שנים, זה בסופו של דבר עניין סוביקטיבי לגמרי, וברמות האלה אין ממש הבדל, לא בין מתופפים, לא בין גיטריסטים ולא בין להקות והרכבים, זה הכל עניין של רגש. ועוד עניין קטן, שימו לב שהשיחה לא תגלוש למריבה אישית.

קרימזון

New member
Worry not, jammy jars and mustard

A fight shall not rise here, you soppy old custard. אני שמעתי את העבודות שלו עם גונג, סופט מאשין ו UK בלבד אבל זה לא הכל, ואני בקרוב הולך לרכוש תקליט שלו ושל ז'אן-לוק פונטי. זה בשבילך: Allan Holdsworth

SickAgain

New member
בלה, בלה, בלה... ../images/Emo3.gif

מורס הוא גיטריסט מטאל והסאונד שלו זה מטאל. כשאתה רואה גוש בשר גדול בצבע לבן עם כתמים שחורים שנראה כמו פרה, זה פרה! לא ממש מעניין לי את האוזן איזה ג'אזיסט גדול הוא. כשאני שומע אותו אני אומר.."בהרהה" או משהו כמו "מי הרשה לך לנגן את הסולואים של ריצ'י , איך אתה מעז בכלל לגעת בזה?" לא איכפת לי שריצ'י לא עשה כבר שנים משהו יוצא דופן...אבל מבחינתי מספיק שהוא עשה מה שעשה וזה הרבה יותר ממה שמורסי שלך יכול להוציא תחת אצבעותיו במשך זמן דור :)

SickAgain

New member
אחד הדברים המושלמים שיש

אני לא יודע עם יש קונספט ברוק כבד או שזה תמיד אותו קונספט, אבל האלבום הזה לא מפסיק להתעלות על עצמו מרגע לרגע ואין רגע מיותר. לא דיברנו על when a blind mand cries נדמה לי...

LadyG

New member
עד כמה שאני זוכרת...

When a blind man cries לא מופיע ב- Machine Head.

מאדמאן

New member
הוא היה צריך להיות גם במקור אבל

בלקמור, כן ריצ'י, לא אהב את השיר לכן הוא לא יצא עם האלבום רק הרבה יותר מאוחר על גב תקליטון נדמה לי.

SickAgain

New member
אתם רואים מה קורה כש..

נולדים מאוחר מידיי ומקבלים רק את הרימסטר ליד :).. נו טוף האמת הפתעתם אותי...לא היה לי מושג. באמת הבלדה הזאת כשאני מסתכל עכשיו, על כל היופי בה, לא הכי מתאימה לרצף שם

avi real

New member
../images/Emo45.gif אךך איזה אלבום אדיר ענק..

אחלה סקירה/ביקרות הולדן ויש לי שאלה קטנה הפותר נכונה מקבל אממממ לא יודע מה למה היום בחניות אפשר למצא רק מין גירסה מחודשת לאלבום המצויין הזה שכוללת ביחד עם האלבום הרגיל דיסק נוסף עם כל מיני גירסאות שמעניניות לי את ה$@$!$@ לשירים המקוריים דבר שגורם לדיסק לעלות אם אני לא טועה 80 ש"ח מה זאת החוצפה הזאת?!?!

למעלה