האביב של פעם

גדעון היחידי

New member
מנהל
האביב של פעם פעם האביב היה מגיע בהפתעה. מגרש את החורף נושק לעולם נשיקה ירוקה. השמש, הייתה מפיצה את חומה והלב היה ניגדש באהבה. . לעת הזו השתנו סדרי העולם. שיכבת האוזון ניסדקה. מזג האוויר הפכפך הימים קרים ורטובים ובלב, שוררת מועקה. . רק מילים שאת לי כותבת בעדנה באור ובחמימות עדיין מותירות בי תקווה שפעם, עוד תשרה כאן אהבה
 

שמים1

New member
לצעוק לך אביב ../images/Emo79.gif רציתי לצעוק לך אביב לאסוף בזרועותיי קרניי חמה, להפיץ אל כל עבר ניחוחות אהבה במגע מלטף ומבט עוטף מנבכי נשמתי. שוברת חומות שבניתי בחלומותיי מושיטה את ידי לחוש את חומך יוקד אלי מבעד לטיפות גשם אחרונות.
 
האביב השנה האביב השנה כמו רגשותיי סוער סהרורי הפכפך קיצוני אני כמו האביב השנה הליבלוב נהדף בגשם זועף וניחוח פריחה נעצב אל הלב.
 

טאKילה

New member
ניצני אביב...../images/Emo79.gif רוח מלטפת ניצני אביב מבין גבעות משתפלות שוזרת בי קסמים. , שפעת מאוויים בתוכי נפרשים ממרומי ערגות על יצרים שיכורים. , פזר מילותיך סמן לי בעיניים אנשום ניחוח פריחתך כשעודני עטופה קורי חלומות.
 

גדעון היחידי

New member
מנהל
עכשיו הזמן לאהבה פקחי את עינייך וראי התכלת מעל השדות הוריקו ולצידי הדרכים כבר מצהיבות החרציות. האין זה סימן ? האם לא הגיע הזמן לאהבה ?
 

שמים1

New member
נגיעה קטנה ../images/Emo79.gif עוד נגיעה קטנה לפני שידליקו את השמש, האור יציף את חדרי ליבי השיגרה תסחוף אותי הרחק מימך. חיבוק קטן לוטף ערגות עיניים שחות כמיהות ישנות עוד דקה ללטף מילים של אהבה.
 
עוד עוד רגע אחד לפני שיגמר עוד רגע אחרון וכלום לא ישאר רק זכרון רחוק של לילה שנגמר האור יציף את החדר עוד לילה עבר.
 

גדעון היחידי

New member
מנהל
מתוך האש הסגולה בתוך האש הסגולה אוד שורד נושם ביתר הקלה גם על המוקד יש תקווה לאהבה.
 
למעלה