האביב הגיע

האביב הגיע

והציפורים מתעופפות ושרות שיר הלל לאביב ומבקרות את כל העצים בחיפוש אחר צוף מתוק מלקטות קצת זרעונים שהפרחים פזרו על האדמה אביב הגיע וכולם מאושרים מנתרים מעץ לעץ בציוץ חוגגים את השנה החדשה שהתחילה היום הוא ראש חודש ניסן ע"פ התנ" נקבע שהוא ךראש החודשים של השנה החקלאית

לנושנוש

New member
הפרעושים מתרבים../images/Emo54.gif...יתושים זוממים עלי...

השפעת מכה שלישית והכל אביבי וניפלא
. אהבתי את שירך.

ואצלי מכת נמלים

הם בכל הבית ועוקצים כאילךו אין מחר מטיילים לי על הרגליים , אני מרססת ומתענה מהריסוס ובלילה מגיע גל נוסף אמרו לי לבדוק אם זה לא טרמיטים כי הם יוצאים רק בחושך אוח העקיצות שלהן כואבות נורא , הכי מתעצבנת שמתעוררת בלילה כי הן מגיעות גם למיטה שלי אז רססתי את המיטה המזרון וכל החדר שלי , והריאות שלי סובלות אבל ככה לפחות ביום יש שקט מהן , המקלחת מבריחה אותן מהגוף שלי לכמה שעות ויש שני מוקדים אחד בחדר שךלי ושני במטבח

מה הבעיה לצאת מהבית לכמה שעות?

כשאני עשיתי הדברה הלכתי לחנות ספרים שיש בה שולחנות וכסאות וישבתי שם... וחלק מהזמן הייתי בבית קפה... אפשר לנצל את הזמן לעשות סידורים מחוץ לבית... ללכת לחברה... לקרובי משפחה (אם יש לך ואת בקשר איתם)... אפשר ללכת לסרט...

כל הבילויים הללו לא עבורי

אני לא נמצאת מחוץ לבית הרבה זמן כי המצב הבריאותי לא יציב שחשה לא טוב מחפשת את מיטה שלי , רוב היום תמצאי אותי במצב מנוחה במיטה אני ]עילה בעיקר בלילה , קשה לי לשבת הרבה , מעדיפה לשכב אני יושבת רק שאני מולך בפורום וכעבור שעה חוזרת למצב שכיבה לא מרבה לדברא על זה , מעבירה את היום וזה ו חוץ מזה הריסוס המרוכז לא טוב לגוף שלי כי הרעילות שלו גדולה מאד ואני סובלת מבעיות לב ריאה גבוליים מאד ועוד כל מיני צרות העיקר שאני שורדת מרססת חדר ויושבת בחדר השני ככה נוח לי יותר

לנושנוש

New member
השתגעת??ריססת את המיטה?

זה חומר מאוד רעיל! אלה אם כן את משתמשת במשהו שידידותי יותר שאני לא בטוחה שהמציאו אחד כזה.

רססתי את המזרון

המיטה שלי עשויה מעץ וריפוד , מיטת נוער מרופדת כזו, ועליה מזרון של ניקן (מגנטים במזרון) אז רססתי את המזרון ועליו תמיד יש סדין גומי ורק עליו הסדין שעליו יושנת אז הגוף שלי לא בא במגע עם הריסוס חושבת שזה לא נמלים רגילות כי הן פעילות רק בחושך בערב ובלילה או ליד שולחן המחשב או ארון המטבח , אז חושבת שאילו נמלים שבאות לשבור שבר ולאין שתסתכלו בטבע תגלו התעוררות של הנמלים כך יודעים שה אביב ,,,,, כמו שאומר השיר

"אביב היום, אביב היום... נצלצל בפעמון" ../images/Emo79.gif

יש משהו בעונה הזאת שאני אוהבת, אפילו לא יודעת להסביר למה

למעלה