האאא!

toao

New member
אולי אני מושפע...

אבל האדם הראשון שחולף בראשי כשאומרים לי "בלונדיני צעיר (יחסית), מניאק, שרירי וכוסון :p ששוכב אחותו", הוא ריאן פליפה כפי שהוא שיחק במשחקי פיתוי לצידה של שמ"ג. הוא מושלם לתפקיד ג'יים לדעתי.

לישקפה

New member
זה לא *היא*.

הפרקים איתה תמיד יהיו בוטים ומלאי גועל באופן מיוחד. אני מניחה שהיא יותר 'פנטסיה' מהפרקים האחרים. לא מתחברת לפנטזיה. (את שרטבעות לא שרדתי יותר מע"מ 4). עכשיו, בנוגע לאהבת הבנים. בוא נראה.. בנים אוהבים לפנטז. בנים אוהבים גועל. מה לא מובן?

לא אוהבים את דאני?

זאת הדמות שאני דווקא הכי התחברתי אליה... אני לא חושבת שיש שם יותר מדי "גועל". הם גם לא מאוד בוטים (לפחות לא יותר בוטים מאשר הפרקים של טיריון,למשל)

לישקפה

New member
נ ר א ה ל ך ?!

טיריון סיפק את המונולוגים היותר מאתגרים שקראתי אי פעם בסיפור בדוי! טיריון הצטייר כאינטלגנטי חריף שנון מקסים, למעשה. קורבן בשל היותר לאניסטר וגמד. (אלו שני דברים שונים; סבל כי הוא לאניסטר לחוד, וסבל כי הוא גמד, לחוד). אין ספק שאם טיריון לא היה גמד- הוא היה הדמות הכי מעולה בספר הזה.

Gregor Power

New member
יש לך טעות רצינית.

אם טיריון לא היה גמד הוא לא היה דמות מעולה. עצם היותו גמד הפכה אותו לחריף, שנון ובוטה. אם הוא היה נולד גבוה ומושלם הוא היה העתק של ג'יים, לדעתי. טיריון הוא אולי הדמות המיוחדת ביותר בספרים, ובזכות קומתו הנמוכה.

לישקפה

New member
טיריון בחיים לא היה זורק

ילדים מהחלון בעודו מתנה אהבים עם אחותו. בגרעינו הוא טוב.

הלדין

New member
בכן...

טיריון ביקש משכיר החרב שלו להפנות את אחד מהמתחרים שלו על לבה של שאי לחנות לבשר אדם בעמק הפשפשים כדי שהמתחרה הזה ישמש כאחת הארוחות במקום. טיריון הוא אדם טוב עד גבול מסוים; אם האדם מהווה עליו איום, הוא חתם על פסק דין מוות באותו רגע. לא סתם טיריון גורס "אויב טוב זה אויב מת". ג'יים זרק את בראן מהחלון רק בגלל שהוא יכול לעשות את זה ולא בגלל שממש חשב על זה כמו שאדם מוחץ זבוב ששורץ על עורו. טיריון, מן הסתם, היה מוצא פתרון אלגנטי יותר לבעיה (מאידך, אם טיריון לא היה גמד, הוא, כנראה, היה טיפש כמו אחיו. טיריון אמר לג'ון שהוא נעשה חכם רק בגלל שזה הדבר היחידי שהוא יכול להצטיין בו).

לא אמרתי שאני שונאת את הפרקים של

טיריון. להפך- הם מאוד שנונים ומלאי הומור (בוטה....) אבל יש את כל התיאורים על יחסי המין שלו עם שאי-אצל דאני אין את הביטויים האלה (שוב, לא שזה דבר רע- אבל צריך לקחת כל דבר בפרופורציות נכונות). דרך אגב, מרטין נשוי?

Arya Stark

New member
כמה מהבחירות שלי

ג'יים - ג'וד לאו סרסיי - תהרגו אותי, אבל א. בניגוד להרבה אנשים שחושבים שניקול קידמן תתאמים, אני חושבת שממש לא ניקול קידמן נראת יותר מידי כמו איזה בובת חרסינה וזה ממש לא מתלבש לי ביחד עם סרסיי. ב. ופה בכלל יש לי רעיון רדיקלי- ראיתי איזה תמונה של גלית גוטמן ולפחות איך שאני תיארתי את סרסיי יש דמיון פיזי רק חבל שכשרון המשחק של הגברת שואף לאפס... אובריין מרטאל - בנג'מין בראט אריה - דקוטה פנינג (שיחקה את אלי במיני סידרת מד"ב המעולה "מפגשים") קייטלין - ג'וליאן מור

לישקפה

New member
דקוטה זעירה מדי.

ומתוקה מדי. אריה גבוהה וקשוחה. טום בוי רזה. תמימות זה הדבר האחרון שתראה בעיניים שלה. חוצמיזה- תמנוות, אנשים, תמונות! אחרת איך נדע על מי אתם מדברים? אגב, אני היחידה שלא אהבה את הציורים של ההוא מהאתר ההוא? שמצייר את הדמויות? הציורים שלו מלוקקים מדי. מתאמצים מדי. מה שכן, ג'ון שלג יצא מ-א-מם. ובראן וריקון, ובני ריד. והציורים של הזאבים לידם? מעלף. *מתעלפת*. אגב, לא הצגתי את עצמי. לישקפה לאניסטר (מבית ג'יים, תודרבה).

Nurmidor

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו תראי את התמונה בכרטיס האישי שלי
ללא ספק הדמות היחידה בספר שלא מפריע לי כשהיא מתקרבת לג'ון

לישקפה

New member
דקוטה זעירה מדי.

ומתוקה מדי. אריה גבוהה וקשוחה. טום בוי רזה. תמימות זה הדבר האחרון שתראה בעיניים שלה. חוצמיזה- תמנוות, אנשים, תמונות! אחרת איך נדע על מי אתם מדברים? אגב, אני היחידה שלא אהבה את הציורים של ההוא מהאתר ההוא? שמצייר את הדמויות? הציורים שלו מלוקקים מדי. מתאמצים מדי. מה שכן, ג'ון שלג יצא מ-א-מם. ובראן וריקון, ובני ריד. והציורים של הזאבים לידם? מעלף. *מתעלפת*. אגב, לא הצגתי את עצמי. לישקפה לאניסטר (מבית ג'יים, תודרבה).

אסתר 1984

New member
הי, את פה! ../images/Emo23.gif

סליחה שאני מגיחה ככה לפורום שלכם בלי הודעה מוקדמת. אני אסתלק לי מפה בשקט...

אסתר 1984

New member
לוחושבת שאני אשאר.

ממילא אני כבר לא זוכרת את כל הפרטים של מה שקורה בספר (כי *מישהי* טרם החזירה אותו...
), חוץ מזה שאני לא אוהבת לדוש בספרים שלי יותר מדי. לפעמים זה מוציא להם כבר את המיץ. אולי כשייצא הרביעי סופסוף...

למעלה