האאא!

לישקפה

New member
האאא!

כמעט סיימתי לקרא את הספר האחרון! פעם אחרונה שפקדתי את פורומכם, נאלצתי לפרוש ממנו טרם עת, על מנת שלא לספוג ספויילרים מיותרים. אבל עכשיו קראתי מספיק על מנת לגלוש לי כאן להנאתי, ואני כאן! הידד! סוגייה מאתגרת מאוד עלתה בי לקראת סוף הקריאה (ספר אחרון! ואין עוד לו!) את מי הייתם בוחרים לגלם את הדמויות השונות ב'שיר של'? ג'יים? ג'ון? טיריון? פטיר? תגלו שזה ה ר ב ה יותר קשה ממה שזה נראה. ו..לא. בראד פיט לג'יים לא בא בחשבון. (אם זאת הייתה בחירתכם הראשונה, תפרשו. ג'יים הוא הרבה יותר מקצוות בלונדינים. ברגע שקולטים את הדמויות- מבינים עד כמה הם מורכבות. ואגב- גם לא דני דה ויטו לטיריון. לגמד יש מספיק פגמים חיצוניים, אל תוסיפו לו גם קרחת.). צאו לדרך!

לדעתי ג'ודי דנץ צריכה להיות

מלכת הקוצים. היא שיחקה תפקיד דומה ב"חשיבותה של רצינוץ" וזה ממש מתאים לה.

osravan

New member
ג'ודי דנץ' טובה

אבל מלכת הקוצים מתוארת בספר כ"אישה קטנה, בובתית ומצומקת". דנץ' היא אישה גדולה ובעלת נוכחות.

La Gamba

New member
אגב ג'ופרי

ראיתי בעיתון לפני כמה ימים, ואני חושב שהבן של ביבי נתניהו יולכ להיות ג'ופרי טוב

הבחירות שלי:

אדארד- האריסון פורד/אריק באנה קייטלין- ג'וליה רוברטס/גווינת פאלטרו טיריון- זה ששיחק את הגמד ב"עכשיו ולתמיד" סאנסה- לינדזי לוהאן מליסנדרה- קתרין זיטה ג'ונס סיריו- ג'וני דפ רנלי- אורלנדו בלום סרסיי- ניקול קידמן דאבוס- שון אוסטין דאינריז- סקארלט ג'והאנסן ליסה- רנה זלווגר חאל דרוגו- דה רוק מלכת הקוצים- ג'ודי דנץ' ברינדן דגשחור- שון בין זהו בינתיים. בהמשך אחשוב על עוד.

לישקפה

New member
אוייי, בחאא--יייךך.

בלי שמות הוליוודים מפורסמים דוגמאת רוברטס ופיט, לא חכמה. צריך גם להיות מושלם לאופי. עכשיו, כוכבים דוגמת אורלנדו בלום- כוכבי ביניים כאלה עלולים שלא לפגום בעלילה. בטוח נמצא לאורלנדו משהו. וליסה- רנה זלווגר גם נשמע הולם. :)

Maleficent

New member
../images/Emo2.gif

כאילו שחשבת על כל זה לבד!! חצוף!! ואגב, שכחת את בראד כ ג'יימי.
(כן, כן, יאמרו השיטחיים, אבל בראד פיט שחקן ענק, ואם ראיתם טרויה אז אתם יודעים שהוא ג'יימי.)

strahd

New member
לא יודע למה

אבל תמיד כשחושבים על ליהוק שחקנים לספרי פנטזיה שונים בכלל, וששאוש"ק בפרט, אז מביאים ישר את השחקנים של שר הטבעות. אני חושב שהחוכמה זה למצוא מישהו שלא מתאים בכלל לתפקיד ולהראות כמה ניתן להפוך אותו. לדוגמה, אם מישהו היה אומר שג'ון רייס דיוויס יהיה גימלי הגמד הייתי צוחק עליו, מכיוון שהוא קרוב לשני מטרים, ואילו שון אוסטין היה אחד החתיכים של הוליווד בשנות ה-90, וממש לא הטיפוס שיכול לגלם את סאם. ההברקות של פיטר ג'קסון לא צריכות להשפיע ולהחליט שאורלנדו בלום יהיה בכל סרט שלא מתרחש במאה ה-21. הנה כמה מהבחירות שלי, שאינן קשורות כלל לשר הטבעות: אדארד - ג'רמי איירונס ג'ון שלג - טום וולינג (סופרמן בסדרה "סמולוויל") דאינריז - מישהי צעירה ולא מפורסמת וצעירה מאוד (לא לשכוח שהיא בת 14 בספרים!) מליסנדרה - אישוואריה ראי (שחקנית הודית ומלכת יופי לשעבר, גם אקזוטית וגם יכולה להיראות כמו מכשפה) אהבתי מאוד את הליהוק של דה רוק לחאל דרוגו, זאת הברקה מצויינת, בייחוד לאחר מלך העקרבים.

צר לי לומר לך

אבל אתה עדיין בסיכון. אם אתה באמת רוצה להמנע מספויילרים, אני מציע לך קודם לסיים לחלוטין את הספר השלישי ורק אז לחזור. אגב, אריק באנה לתפקיד אדארד הוא בחירה מעניינת. אני הייתי הולך על נטלי פורטמן לתפקיד דאני (היא יכולה לצבוע את השיער).

לישקפה

New member
צר (?) לי לאמר *לך*

אבל אני בחורה :). וכן, אני מנסה לסיים את הספר, באמת. לא יכלתי להמתין יותר מדי, חיכיתי כך וכך חודשים כדי להכנס לפורום ולהתחיל לפרוס תיאוריות וחוויות. אני *ממש* אוהבת את הסדרה הזאת. מה שכן, את הפרקים של דאני לא סבלתי לקרא.

קבלי את התנצלותי הכנה

ומעניין שממה שראיתי, בעיקר בנות לא סובלות את דאני. אני אישית רואה בה את אחת הדמויות המעניינות ביותר שיש בסדרה. למה את כ"כ מתעבת אותה?

Gregor Power

New member
אריק באנה לאדארד-מעניין אך לא מושלם

אריק באנה, לפי התרשמותי ממנו בטרויה שבו שיחק את הקטור (אני לא מתבלבל עם מישהו אחר, אני מקווה), הוא טוב ורציני, אבל חסר לו קצת עומק לדעתי. וגם אין לו את הפנים הארוכים והחתומים של סטארק. האמת היא שדווקא ויגו מורטנסן מתאים, כשאני חושב על זה. הפנים שלו יותר ארוכים ופחות בשרניים. עם גווני השיער הנכונים ואיפור טוב הוא יהיה אדארד מעניין למדי. הוא גם יכול לשחק טיפוס רציני כמו אדארד. אורלנדו בלום- אם כבר לוראס. הוא דק גזרה ובחיים לא יכול להיות רנלי מוצלח. הליהוק של נטלי פורטמן לדאני הוא בהחלט טוב. בקשר לטיריון- היה אחד ששיחק שדון קטן באדון החיות. אני לא יודע את השם של השחקן, אבל הוא מאוד מתאים. הליהוק של קייטלין- מה שאני רואה לנגד עיניי היא גרסא מעט מבוגרת יותר של קייט ווינסלט, למען האמת. זה מה שעולה לי לראש. ואפילו השם זהה!

יש לי אנטי לויגו

לא יודע למה. הוא שחקן טוב, אבל קצת יפיוף מדי. קייט וינסלט זו דווקא חתיכת הברקה. אתה לא מתבלבל לגבי באנה - הוא אכן שיחק את הקטור, בהופעה שבקלות היתה הכי טובה בסרט (כן, אני כולל כאן גם את פיטר אוטול ואת בראד פיט, שדווקא יש לי הערכה כלפי שניהם). לדעתי לא חסר לא עומק. להפך, אני חושד שהוא בדרך להיות אחד מהשחקנים החשובים ביותר בדור הזה של הוליווד. ואף אחד לא עושה גיבור טרגי מיוסר יותר טוב ממנו. אגב, התפקיד הבא שלו יהיה סוכן מוסד בסרט של שפילברג. לגבי טיריון - לא ברור לי למה כולם מחפשים שחקן נמוך קומה. אם "שר הטבעות" הדגים משהו, זה שהיום אפשר ללהק גם שחקנים עצומי ממדים כמו ג'ון ריס-דייוויס בתור גמדים. בעזרת הטכנולוגיה המתאימה, כל שחקן ראוי יכול להיות טיריון, בהנחה שיוכל לסבול את האיפור.

Nurmidor

New member
דאני...

למה בנות שונאות אותה? בפעם האחרונה שבדקתי הייתי רק בת אחת
, אז אני אדבר רק בשמי... כי היא כלבה קטנה ומרגיזה, אבל בעיקר בגלל תאורית ג'ון-דאני
(נחשו מה? גם את ייגריט אני שונאת!)

IamJonSnow

New member
Amen Sister!

לא סובלת את דאני. גם אני בקושי שרדתי את הפרקים שלה... ולגבי ייגריט.. כל מה שיש לי להגיד זה: שכדאי לה מאוד להוריד את הטלפיים שלה מג'ון. ^^ ותרומתי לדיון: אני לא חושבת שבראד היקר צריך לשחק את ג'יים. אם כבר בכיוון של יפיופים בלונדיניים לדעתי מאט דיימון (עם שיער ארוך) יכול להיות אחלה ג'יים. אריק באנה כאדארד- אני בהחלט יכולנה לראות אותו. ולמרות שאהבתי נתונה כולה לויגו, הוא לא יתאים לשחק את אדארד, כי הוא יותר מדי מזוהה כארגורן, ועם האיפור שיהפוך אותו לאדארד, הוא רק יזכיר אותו יותר. ודבר אחרון - טום פלטון (דראקו מאלפוי שמישו הציע) ממש ממש לא מתאים לשחק את ג'ופרי, ומאותה סיבה שויגו לא מתאים לשחק את אדארד. הוא יותר מדי מזוהה עם הדמות של דראקו, וחוצמזה, הוא מבוגר מדי.. ג'וף הוא בסה"כ ילד בן 12....

osravan

New member
דווקא העובדה שטום פלטון

מזוהה עם דמות של ילד בלונדיני מעצבן, לדעתי הופכת אותו לג'ופרי המושלם. אם תשימי לב, רוב השחקנים הנחשבים תמיד מגלמים את אותה הדמות, שאותה הם עושים הכי טוב. דוגמאות? - ג'ק ניקולסון תמיד יהיה הפסיכי של השכונה, מגי סמית תמיד מגלמת את הליידי הזקנה והסנובית, והריסון פורד תמיד יהיה הגיבור רב התושייה, בין אם הוא האן סולו\אינדי\ג'ק ראיין\נשיא ארה"ב. זוהי הציפייה מקהל הצופים, ואם נגיד תשימי בתפקיד ג'ופרי את היילי ג'ואל אוסמונט, שהתקבע בתודעה כילד חמוד, התגובה תהיה "אוי, ממש לא מתאים לו". ובקשר לגילו של השחקן... בדיוק כמו שהוא עכשיו משחק ילד בן 13 בהארי פוטר, למרות שהוא בן 16, הוא יוכל לשחק את ג'ופרי, שאגב מתואר בספר כגבוה לגילו. בכל מקרה, עד שיצאו הסרטים (אם בכלל) רוב השחקנים ברשימות האלה יצאו לפנסיה. (במקרה הטוב
)

Psycho girl17

New member
ממש לא!

טום הוא ממש לא ג'ופרי!!!!!!!! וחוץ מזה הוא משחק בן 14 כשהוא בן 17 (רק לדיוק) וגם עכשיו הוא כבר נראה גדול לתפקיד שלו הוא ממש לא יכול לשחק בן 12 ממש ממש לא הוא מבוגר מידי. עם ההצעה של לוראס0 אורלנדו אני ממש מסכימה (מתה על שנייהם!) ואני גם חושבת שקטרין זיטה ג'ונס יכולה להיות מילסנדרה מדהימה לא אוהבת אותה אבל היא מתאימה מאוד! וגם עם ההצעה של נטלי פורטמן לדאני כי היא תמימה כזאת. אני חושבת שלשחק את אחות של לוראס (הרגע שכחתי איך קוראים לה) מאוד תתאים אלכסיס בלדל מבנות גילמור

אלכסיס בלדל?

השתגעת? הכי הרבה היא יכולה לשחק את סאנסה.... מי שבאמת מתאימה למארגאירי זאת מי ששיחקה את ג'ואן ב"ג'ואן מארקדיה"

למעלה