ד"ש שלום חמה לכולם....

MexMex

New member
נ.ב לפיתוח התיאבון

היום בבוקר, אנחנו הולכות אוספת הוסאברגה 650-ימה. אני כבר אראה לו מזה.

MexMex

New member
לא מפסיק לרמות זה, מה../images/Emo35.gif

הוא לא מספר לכם את כל הסיפור. החראצהוב הזה הגיע בכלל בלי גלגלים

45degrees

New member
אחת ולתמיד:

מגאפונים יכולים להוסיף 10-12% (אחוז) למנוע נתון אם הם בנויים נכון! לא אמרתי שזה מה שהם הוסיפו. אמרתי שהם שינו לגמרי את התנהגות המנוע - את זה אפשר להראות בקלות גם על דיינו, וגם בלי דיינו. גם אמרתי - שעד שלא יהיה דיינו - לא אדע מה בדיוק ההשפעה של המגאפונים על שיא ההספק. כן אמרתי שהם מאפשרים הפקה של הרבה יותר כוח למטה. גם את זה אפשר להוכיח בקלות על דיינו וגם בלי דיינו. 10% - לא אומר במקרה הכי טוב בחלומות הכי ורודים 10 כוח סוס. הלוואי עלי מנוע בו 10% = 10 כ"ס.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif אחלה סיפור ../images/Emo13.gif

משום מה חסר לי הקטע של הסופרמוטו.... אתה שומר לסוף את ההפתעות הטובות?

45degrees

New member
../images/Emo45.gif אחלה סיפור ../images/Emo13.gif

משום מה חסר לי הקטע של הסופרמוטו.... אתה שומר לסוף את ההפתעות הטובות?

MexMex

New member
פשוט מאוד

עד היום, עדיין לא הייתה השקה ביני ובין תחום הסופרמוטו כאן. אבל היום כמו שראית, זה מתחיל, וכמו שזה נראה זה מתחיל טוב מאוד. הממדים מזכירים מאוד את ה- LC4, אבל המנוע חריף יותר בתגובה למרות שההספק מרגיש נמוך יותר בגלל הגובה כנראה. מה שממש מצא חן בעיני זה התנוחת רכיבה והחיבור לאופנוע. משהו בין LC4 ל- 450-ים הקרביים. חיבור ברכיים מעולה בעמידה ויכולת תנועה גבוהה ונוחה מאוד מבחינת קדימה-אחורה בישיבה. הברקסים נראים מיליון דולר אבל כרגיל בברינגר עם רפידות מקוריות, חסרה נשיכה ראשונית. לא שאני מתלונן, חלילה... מחר אימון ראשון ברכיבה, וניסיון להביא את מקס לרגליות. "לא רגליות - לא כסף" טוען המכסיקני. נראה. לוין, שהחתימה הזו לא שלו

MexMex

New member
ועכשיו בערב, הברברי חסר התרבות

הזה (כפיר כמובן, כן?), יקבל קצת (תרבות). הקרנה חגיגית של On any given sunday. עם
ופופקורן, כמובן. M.

למעלה