ד"ש מFRIEDRICHSHAFEN שבגרמניה

ד"ש מFRIEDRICHSHAFEN שבגרמניה

מתערוכת התעופה AERO 2014. הגענו לכאן שלשום לפנות ערב לאחר יומיים חוויתיים בנתיב ת"א-סאמוס-סקופיה-בלגרד-זלצבורג-פרידריכששאהפן. מזג האויר היה לעיתים לא פשוט ולשמחתינו הרבה, בחלקו של הנתיב שמעל האלפים היה מזג אויר טוב מאד, כך שיכולנו לחוות את החוויה של המעבר היפה הזה בכל עצמתה. מצרף כאן קישורים לשני סרטונים באיכות של צלם חובב בתנאים לא קלים
1. נחיתה בזלצבורג, אוסטריה
2. מעבר מעל האלפים

מחרתיים מתחילים את הדרך חזרה

אילן ואני

חצינו באלכסון מגראץ לזלצבורג בגבהים שונים. הגבוה ביותר היה 8500 אם אני זוכר נכון. מחר שוב חוצים באזור מערבי יותר וכנראה שנצטרך לטוס קצת יותר גבוה

רמי בר1

New member
תמיד מספרים כאן על יתרונות התעופה הכללית,

כשמספר המושבים הוא אחד הבולטים שבהם.
ובסוף טסים לגרמניה כמו אז'מ...

כשאתה טס לגרמניה באז"מ

למשך כשבוע.
כמה נוסעים אתה יכול לקחת נוסף לדלק סירת הצלה, תיקים של הנוסעים והטייס, מיכל חמצן בכדי לחצות מעל האלפים. תיק הישרדות בים (ואולי שכחתי עוד כמה דברים)?

שכחתי לומר שבמטס ללרנקה במרץ, לקחתי

את עצמי ועוד שני נוסעים וכמובן את כל הציוד שפורט.

לו במקום נוסעים היו נוסעות, המשקל היה מסתדר

ל-4 איש, אבל הנשים לא רצו לבוא, וכך לאיש הרביעי נותר רק כ-50 קילו.
הפולניה שלי שוקלת כמו רבע עוף, כיוון שלא רצתה לבוא,לקחתי אחד, ששוקל משהו קרוב למשקלו של גוליבר מהאגדות.
חוץ מזה, ממילא אני שילמתי את כל הוצאות הטיסה אז יכולתי להחליט שלא לקחת את הרביעי.
ועל חשבון המקום שלו, הרשתי לנוסעים ולי לזלול כמה מנות סופלאקי בלי צורך להגיע להתחשבן על המשקל העודף.
בעבר, כשהיה לי את ה-CEU, הייתי שכיר עם משכורת רעב, התחלקנו בעלויות הטיסה, אני כיוון אחד והשותף שלי לכיוון חזרה, טסנו ארבעה כולל נשותינו.
לא עשיתי סקר בין ה-30 מטוסים שהגיעו לקפריסין, אבל בהחלט ראיתי שהיו כמה 172 עם ארבעה.

למעלה