ד"ש מקנדה

רתם11

New member
ד"ש מקנדה ../images/Emo113.gif

היי בנות! LONG TIME... אני אצל ההורים בקנדה, עם בעלי, עושה חיים משוגעים! אתמול הלכנו לשופינג, ומצאתי חנות מקסימה למידות גדולות שנקראת PENNINGTON (בטורונטו) אני מצרפת את האתר שלהם, תסתכלו שם בחלק של חברת MXM בריבוע השחור, שם האופנה היפה. משום מה אתרי האינטרנט שלהם לא מרהיבים כמו בארץ, אבל אפשר לראות... בכל מקרה, קניתי שני ג'ינסים וחמש חולצות + שלושה זוגות תחתונים (סופסוף מצאתי תחתונים יפים ומאוד מאוד נוחים) וגם שלושה זוגות גרבי ברך. חוץ מזה, נכנסנו לחנות מרשת PAYLESS SHOES אני מקווה שאייתתי נכון. בכל מקרה, הנעליים שם יפות וממש זולות (יש כאלה ב 10$, 15$ וגם יותר, אבל שווה!) קניתי מגפי ז'אמס בצבע ורוד מעושן, יחסית גבוהות, ונחשו מה? הן נסגרו לי על הרגל בלי לבצע מתיחות אקרובטיות! יש שם גם נעליים לנשים עד מידה 13 (אולי גם יותר) ואני מידה 10 (42 בארץ)... אז מי שתרצה עוד פרטים, אני אשמח לנדב, ואני מקווה שבקרוב יעלו גם תמונות. ביי ביי בינתיים

chicka

New member
זה כ"כ לראות שלוש דוגמניות שונות

שכל אחת מהן מידה אחרת וכולן מתלבשות באותה החנות מוכרחה להודות שבתור קונה פוטנציאלית (עתידית?) זה גורם לי חיבור הרבה יותר גדול עם החנות. לא משנה בכלל שהבגדים קצת ישנים לטעמי, עצם העובדה שיש מישהי שקרובה לי במידה ומדגמנת אותם - עושה לי טוב.

רתם11

New member
כמו שציינתי

הבגדים באתר שלהם לא תואמים את אלו שבחנות. הבגדים בחנות מאוד צעירים והג'ינסים מדליקים בטירוף! אני מקווה שמחר אני אצליח לצלם הכל, ואז אני אעלה לפה.

סקסיית

New member
דווקא בגדים חביבים

בעיקר הסט של המחוך והתחתון
בדיוק במידה שלי.... שלחתי להם מייל לברר פרטים

DREAM111

New member
וואו איזה כייף לראות דוגמניות

גדולות אמיתיות. אחלה אתר ומתי יהיה אפשר לקנות פה בארץ דרך אתר שנותן כזה מגוון

החורזת**

New member
דרים, את יכולה כבר היום:

יש לך שתי דרכים: אחת להיכנס לחנות הוירטואלית של האתר, לבחור ולהזמין כשאת משלמת בכרטיס אשראי והם מחייבים משלוח לארץ. השניה להיכנס לאחד ממאות האתרים של מכרזים ומכירות פומביות שפועלים בארה"ב וקנדה (לי היה ניסיון טוב עם ebay) ולהזמין באותו האופן. מישהיא פה כתבה שמבקשים מהם להוריד אטיקטים ולכתוב ביגוד יד שניה. את זה אני טרם ניסיתי. הבעיה עם השיטה שאין אפשרות מדידה. לכן אני כשעשיתי זאת עשיתי רק לגבי דגמים שנמצאים גם בארץ (נעלי רוקפורט למשל), הלכתי לחנות ומדדתי והזמנתי רק את מה שהיה לי פיקס ונוח.

סקסיית

New member
ואל תשכחו יקרות....

שדולר קנדי הוא זול יותר מדולר אמריקאי כך שהמחירים שהיא רשמה זה ממש זול!!! וואו... רותם אני מקנאה!!!
תתחדשי
ותהני מהחופש והטיול... אני בטוחה שחיוך גדול כבר יש לך על הפנים

למעלה