ד"ש מהמפגש בי-ם

עכשיו חזרתי

היה אחלה. היה נחמד מאד לפגוש אנשים מיוחדים. ותודה למארח איש החסד והמעש שלא אזכיר את שמו... ותודה לכל המשתתפים והמשתתפות, ותודה לכל מי שהביא איתו מהדבר שנקרא אוכל. :)

פרח צוף

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

היה פשוט כיף ומסקרן להכיר את האנשים שמאחורי המחשבות אני מבקשת בזה המקום את סליחתם של אלא שהתבישתי ללחוץ את ידם אני עדין קצת חרדית... תודה למארח המקסים שהסכים ונעתר לתחנוני הרבים לעשות מפגש וזהו אין מה לאמר להוסיף היה מקסים אם מותר לשתף אותכם באיזו מחשבה קטנה שעלתה במוחי אז אודה לכם יש לי מין תחושת בטן שאני ואחרים בתת מודע נהנים מהקטע שהכל סודי חסוי חבוי למרות שזה מאד קשה ומתסכל אולי בגלל יש סיפוק כזה מסקרן לאחר מעשה הנה עברתי את הגשר עשיתי צעד נוסף מענין אותי לשמוע האם אני טועה או תוהה אז מצפה לתגובותיכם

פרח צוף

New member
אין מה לקנאות מותק

אני מאד התרגשתי וחששתי להגיע ודוגרי אשתף אותך קיבלתי כאבי בטן איומים מרב פחד שעד עכשיו אני נהנית מהם אז באמת שאין מה לקנא

פרח צוף

New member
למה לבכות חמודה?

קחי באיזי תשמרי את הדמעות לדברים חשובים באמת הבנתי שאת דתיה חרדית כמוני מאד מסקרן אותי להכיר לשמוע אז אשמח....

לא כדאי לך!

את נשמעת לי נשמה טובה, ואילו אני שובבה ופרועה במיוחד. אני עלולה לקלקל אותך... בכל זאת ברגע שיתאפשר אני אשאיר לך מס´ בפרטי , ראי הוזהרת!!

פרח צוף

New member
../images/Emo12.gif

אני לא כזו נשמה טובה כמו שאני נשמעת אני שובבה לא קטנה

spag

New member
מה? מי? למה?

אני אוכל שוקולד במילוי קרם נוגט, עם ציפוי ריבת שבלולים. בלי ריבת שבלוליות -זה יאכס.

spag

New member
בהחלט!

היה נורא טעים! מצטער שקפצתי ככה באמצע השיחה ויצאתי. נתראה בהזדמנות ונמשיך לאכול מהבאגטים שלך, גב' ר'.

למעלה