ולכל מי שדאג, הקרחת חזרה למצבה הטבעי. ואין כוויה רצינית...
A amiak New member 19/2/04 #21 אני רואה את ההורים היום, חולירע.. מילא הקרחת.. אבל גם עיצוב לא ממש יפה (ומצטערת אדון דנה פאקינג בערגער)
אני רואה את ההורים היום, חולירע.. מילא הקרחת.. אבל גם עיצוב לא ממש יפה (ומצטערת אדון דנה פאקינג בערגער)
ח חייקלה New member 19/2/04 #14 תודה למארח ולידידה שלו על הטרחה הרבה היה כיף לפגוש את כולם פרח לא מקבל סליחה גמ אני חרדי ולוחץ ידיים פעמ הבאה לא מוותר ולכולם א
תודה למארח ולידידה שלו על הטרחה הרבה היה כיף לפגוש את כולם פרח לא מקבל סליחה גמ אני חרדי ולוחץ ידיים פעמ הבאה לא מוותר ולכולם א
ח חייקלה New member 19/2/04 #15 אני אומר תודה אתם ניפלאים כיף איתכם להשתחרר קצת מהחרא שנימצא בו לנוי יש לך מה לקנאות אני חייב לך מכות תיזהרי
אני אומר תודה אתם ניפלאים כיף איתכם להשתחרר קצת מהחרא שנימצא בו לנוי יש לך מה לקנאות אני חייב לך מכות תיזהרי
ק ק ל א ס י ק New member 19/2/04 #31 הייי אתה, הלוו חבר חבר, שים לב זאת נוי, אז תזהר! אסור כך אליה לדבר תחזור בך מהר!
N n oy New member 19/2/04 #41 חייקה מצטערת לאכזב אותך אבל.... איומים אף פעם לא עבדו עלי. אבל אתה יכול להמשיך לנסות. נוי.
פ פרח צוף New member 19/2/04 #16 ../images/Emo45.gifזה השלמה חייקה בפעםהבאה אני מקוה שאעזור אומץ אם תלחצו עלי זה לי יקרה מהר יותר