ד"ר סמואל אליהו

• פותח הנושא arket
  • פורסם בתאריך

ל י ל ך פ

New member
כל הכבוד!!../images/Emo47.gif

לא היה לי העונג המפוקפק לעמוד מולו בעצמי, אבל כחלק מהציבור שעשוי להפגע ממנו - תודה!!!

ברוך שפטרנו

כל הכבוד לך עופר !!!!!!!!!!!!! אנחנו "זכינו" לראות את המגעילון בהרצליה, נו.... עכשיו מובן לי למה עברנו כל כך רחוק !!! יש לי כזו טראומה מביטוח לאומי רק בגללו. ודרך אגב, בועדת הערר, הודה בפני יו"ר הועדה שאסור היה לו לערער על החלטת הפסיכיאטרית המומחית שהלכנו אליה כמו שהוא עשה לנו... הוא פשוט לא הכיר את הרופאה שאיבחנה את מאור אז הוא לא קיבל את דעתה, לא ידעתי שרופאי בט"ל יכולים להכיר את כל הפסיכיאטרים בארץ...... בעאעאעאעה..... איכס, הוא עשה לי דיכאון ובחילה לשבועות. שימות.

אופשיר

New member
מצטרפת לברכות ולתודות ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך, עופר ! שמחה בשמחת כל אלה שחוו על בשרם את עונשו של זה, ומאושרת על-כך שזכות מאבקך, נמנעה עוגמת נפש ממשפחות נוספות. זר לא יבין, את המצב הרגיש כל-כך, בו עמדנו (ועוד נעמוד, כל-עוד לא תופנם העובדה, שאוטיזם זו לא מחלה, שאפשר להחלים ממנה) בועדות של הביטוח-הלאומי. קשה לתאר את התחושה, כאשר בנוסף לקושי הזה לעמוד ולהצטדק על זכויותינו - עומד מולנו אדם חסר רגישות והבנה, אשר גורם לסבל במעמד עצמו, ולחוסר צדק משווע, במונעו את אשר מגיע לילדינו.

daphnar

New member
אנחנו המשפחה הנוספת שהצטרפה למכתב

המקורי של עופר. גם אנחנו קיבלנו תשובה ראשונית לאקונית, שהעניין בטיפול ובבדיקה. כל הכבוד עופר על ההתמדה ועל המכתב השני, שזיכה אותך בתשובה שפרסמת. לנו אפילו לא טרחו לשלוח תשובה על איך הענין הסתיים (מבחינתנו, אם לא היית מעדכן אותנו, העניין היה "עדיין בטיפול"). תודה עופר

הוא דחה אותנו בועדה רפואית ואפילו

לא הסתכל על הילד. מה דעתכם, לצרף לתביעה את המכתב הזה שאומר שבנוסף להתנהלות הלא לגיטימית של ביטוח לאומי הם אף מצרים על כך שהשתמשו בשירותיו של ד"ר סמואל בועדות הרפואיות? זה מחזק את הקייס שלי בערר?

arket

New member
ועדת ערר

הי, לאחר צו הביניים המצב השתנה. אם יש ברשותך אבחונים כי הילד מצוי היכן שהוא על הספקטרום ולא משנה ההגדרה הספציפית המל"ל מחויב לתת לך גמלה. המסמך החשוב לצרף לערר הוא צו הביניים שהועלה פה בעבר לאתר. מדובר בהחלטה שהביטוח הלאומי מחוייב לפעול לפיה ללא כל קשר למי הרופא שהיה בועדה הרפואית הראשונה. לכן איני רואה מצב בו לא יאשרו לך. את יכולה כמובן לצרף את המכתב - זה לא יזיק. עופר.

למעלה