ד"ר לנדסברג

danit1972

New member
ד"ר לנדסברג

בוקר טוב בנות, משהיא מכירה את ד"ר איסקה לנדסברג, רופאת נשים שמתמחה בהריון בסיכון גבוה (התגלה לי פקטור2 הטרוזיגוט)? אני עדיין לא בהריון , אולם ברצוני גם להחליף את הרופאה הקיימת (לא מקצועית ולא נחמדה) וגם כבר "להכין את הקרקע" להריון הבא. בכל מקרה, משהיא יכולה להמליץ לי על רופא/ת נשים מקצועי/ת, נחמד/ה וסבלן/ית שמתמחה בהריון בסיכון גבוה באזור השרון? אודה לחוות דעתכן/תגובתכן בנתיים, המשך יום טוב, סוף שבוע מקסים והריון קל, תקין , משעמם וובריא לכולכן

ד"ר יסכה לנדסברג

היא רופאה משובחת, ששמעתי עליה המון חוות דעת טובות. בקיצור: בחירה מצויינת! שיהיה בהצלחה!

ואם יורשה לי - תוספת לא עניינית בעליל

היא גם יפה וגם רופאה. בהריון קודם כשהגעתי למחלקת טרום לידה, קופרמינץ בדיוק היה בחו"ל ויסכה היתה האחראית במקומו באותו שבוע. אשה מאוד מיוחדת, מרשימה מאוד ועושה הרושם שהיא רופאה מדהימה.

ttaa11

New member
האם היא מקבלת דרך הכללית? איפה המרפאה שלה?

פרטים יתקבלו בברכה

פאפי16

New member
מדהימה

עכשיו הייתי באיכילוב בתרום לידה 6 שבועות... אין מילים עליה. מקבלת במכבי ברעננה. רופא בחסד, אישה מקסימה וגם יפיפיה.

פאפי16

New member
הרבה זמן...

לא כתבתי כאן, אז קודם כל ההודעה המשמחת... לפני כמעט 3 שבועות ילדתי בן מקסים בשבוע 33.1. הוא שקל 2.560 קילו אבל עקב שבוע מוקדם הוא בפגיה. מקווים להשתחרר השבוע. הוא מדהים, בריא, אוכל כמו גדול ועוד מעט (בטח מחר) יהיה 3 קילו. אבל החודשים לפני כן היו מאוד קשים. משבוע 17 היו לי דימומים שהלכו והתגברו. בשבוע 28 הושפזתי בהי ריסק באיכילוב. בהתחלה חשבו שאני יחזיק מעמד כמעט עד הסוף אבל משבוע 32 היו לי אירועים לא ברורים של דימומים מסיבים וכמעט כל יום הייתי בחדר לידה להשגחה. אז קופרמינץ אמר שהוא רוצה שנגיע עד שבוע 34 ואז הוא ינתח אותי. בשבוע 33.1 היה לי אירוע מאוד משמעותי שהחליטו לנתח בניתוח חרום והרדמה כללית ומשם אורי שלנו נולד. הלחץ הנפשי מהאישפוז והדימומים הלא מוסברים היה מאוד כבד אבל עכשיו הכל בסדר וזה מאחורינו. אפילו שאני חושבת שאני עדיין לא מעקלת את השנתיים האחרונים וייקח לי קצת זמן להבין את כל מה שעברנו. אם זאת אין כמו מחלקת טרום לידה בליס. פשוט צוות של אחיות ורופאים מדהימים. הייתי שם 5.5 שבועות וכמה שהיה קשה אני חייבת לאנשים שם הרבה. גילו מקצועיות מדהימה ואנושיות רבה. מה איתך סנדי???

אני מטופלת אצלה במכבי באזור השרון

היא מקסימה! הריון בסיכון כמובן. אני לא יודעת אם מקבלת לפני כן...

danit1972

New member
תודה רבה לכולכן, ומאחלת לכל אחת ואחת מכן...

המשך הריון בריא, תקין ומשעמם , כולל הלידה. שבוע טוב

למעלה