שוק של קומודיטי איך מפתחים מותג בסביבה שהיא בעיקר של קומודיטי?
ד דן הרמן New member 20/8/03 #39 אנטי-קומודיטי ראה מה קרה בשווקי קומודיטי כמו מים ולחם. בדרך כלל הכל מתחיל במוצר/שירות שמציע ערך מוסף והוא מובחן מסבבתו הקומודית.
אנטי-קומודיטי ראה מה קרה בשווקי קומודיטי כמו מים ולחם. בדרך כלל הכל מתחיל במוצר/שירות שמציע ערך מוסף והוא מובחן מסבבתו הקומודית.
K K_man New member 24/8/03 #47 קומודיטי הוא שוק שמאפיינו העיקרי הוא שהוא מונע ע"י מחיר בלבד ואין למעשה הבדל תפיסתי בין המותגים השונים. נסיון של יצרן לצאת מתחום קומודיטי יהיה ע"י מיתוג המוצר ומתן ערכים מוספים אשר בתפיסת הצרכן יהיו שווים את תוספת המחיר עבור המוצר הספציפי הנ"ל.
קומודיטי הוא שוק שמאפיינו העיקרי הוא שהוא מונע ע"י מחיר בלבד ואין למעשה הבדל תפיסתי בין המותגים השונים. נסיון של יצרן לצאת מתחום קומודיטי יהיה ע"י מיתוג המוצר ומתן ערכים מוספים אשר בתפיסת הצרכן יהיו שווים את תוספת המחיר עבור המוצר הספציפי הנ"ל.
G google1 New member 20/8/03 #36 תפוז אנשים מה דעתך על המותג תפוז אנשים ואיך הוא נתפס בעינייך לעומת אתרי אינטרנט אחרים?
ד דן הרמן New member 20/8/03 #40 המותג תפוז קשה לי לדעת איך הוא נתפס בעיני אחרים. בעיני יש בו משהו לא מכופתר, מענייןובאמת אנושי. אני נהנה ממנו.
המותג תפוז קשה לי לדעת איך הוא נתפס בעיני אחרים. בעיני יש בו משהו לא מכופתר, מענייןובאמת אנושי. אני נהנה ממנו.