ד.ג´י חואן

Bomb creator

New member
ד.ג´י חואן

אחים שלי אני מחפש את הטראק של חואן שקוראים לו בעברית "חולה סרטן" בבקשה תנו לי את השם שלו באנגלית ואיך קוראים לשיר באנגלית תודההההההה

אוי חואן חואן...

juan vardera - Spirtual Healing (Remix) אחד הדברים היותר טובים שיצאו מהמוזיקה האלקטרונית
תהנה

mr. man

New member
תיקון

המקור: The Muses Rapt - Spiritual Healing הרמיקס: Juan & Domi & Jorg - Spiritual Healing (remix)

zbeng9

New member
אבל מאיפה??????

מאיפה אפשר להוריד טראנסים של חאון המלך....(חחח כל יום אני שומע את חולה סרטן ועדיין אני משתגע מהתחלה) אבל אל תגידו לי קזה ואודיו גלקסי ומורפיוס וחמור ולא יודע מה...... בקזה יש רק 3 ואודיו גלקסי בכלל לא עובד לי תגידו לי אתרררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לירן

תיקון לתיקון לטיפון עשרת אלפים...

חואן הוא למעשה חואן ורדרה, הטראק המפורסם ביותר שלו SPIRITUAL HEALING שכמובן הוציא תחת השם THE MUSES RAPT ישנם כמה גרסאות אך המקורי הכי יפה..הכי מעיף.. הכי... THE MUSES RAPT - SPIRITUAL HEALING מקורות: אינטרנט, פסטיבל דרגלס (הסרט קרחנה) ועוד אחרים.

Bomb creator

New member
לא עניתם לי על השאלה

איך רושמים באנגלית את הטראק של חואן שקוראים לו "חולה סרטן"

מה לא מובן????

1. יש לך אודיוגלאקסי? א.אם כן תעבור לשתיים ב.אם לא לך תוריד ואז תעבור ל2 2. עכשיו לך לתגובה הראשונה שלי בשירשור ותעשה copy על השורה שכתבתי באנגלית. 3. עכשיו כנס לאודיוגלאקסי ותעשה paste על השורה הלבנה העליונה ששם אמורים לכתוב את השם 4. תלחץ על search 5. תקבל רשימת שירים 6. חפש את השיר שלידו יש את הריבוע הכי מלא במלבנים ירוקים קטנים 7. תלחץ על שם השיר 8. תקבל מסך שבו תקיש על המלבן הארוך למעלה שכתוב עליו get the most popular version או משהו כזה... 9. המתן מעט עד שהתוכנה תסיים להוריד את השיר 10. מזל"ט חמוד יש לך את "חולה סרטן"

למעלה