דת-קוסמות

• פותח הנושא liel3
  • פורסם בתאריך

liel3

New member
דת-קוסמות../images/Emo39.gif

לקוסמים אין דת משלהם. הדת בכלל לא מתקשרת לעניין של הקוסמות. פשוט בדיוק כמונו! בלי קשר לקוסמות! נכון?

שטויות

מנהל פורום סרטים מצוירים יקר! חשבת על כך שהגוורטס המצא בבריטניה. בבריטניה הדת השלטת היא נצרות אימוץ מח קל ונגיע למסקנה כי הם נוצרים משמע הם חוגגים חגים נוצריים

LuNaTiC

New member
אוו זה מאורע משמח!

אתן כאן, חחח. אחת מכן.. אמ.. לירן או הילה? אניוואיס... כאן אני המנהלת! ו... אני חושבת שהם גם חוגגים את החגים הנוצריים בשביל, נגיד... הילדים של המוגלגים... הם רגילים והכל ואוהבים את זה ו... מה, פתאום הם יהיו בשוק כי לא חוגגים את חג המולד בבית ספר שלהם! ואולי גם ההורים לא יהיו מרוצים... -ענבל-

LuNaTiC

New member
אבל הקסם... הוא לא סותר את הדת?

ו.. כן, שמתי לב שאתה מהקארטון.. פשוט הופתעתי לראות כאן את אחת המנהלות של הפורום של דיסני!!! למרות שהיא כבר זרקה הערה שם שהיא קראה הארי פוטר... עליך קל לראות את זה:) -ענבל-

black_magic

New member
שלום שלום המנהלת!!!

גם אני מהפורום של המצויירים! זוכרת? (דידי והפוני) אחלה של פורום!!
אני מוזמנת לשהות בו?

S.Riddle

New member
לא נראה לי שיש קשר

כי סך הכל הם חוגגים חגים נוצריים, זה אומר משהו לא? אבל מה שכן מעניין אותי זה, האם יש קוסמים יהודיים? ואם כן, איפה הם לומדים? יש אפשרות לקבל אותם להוגוורטס?

S.tal

New member
אני חושבת...

בהוגוורטס הרוב לומדים ילדים נוצרים מאחר והוא ממוקם בבריטניה, אבל גם יכול להיות שלומדים שם גם ילדים יהודים! למרות שחוגגים שם חגים נוצריים. כי הרי בבתי הספר של היום יש לפחות כמה ילדים נוצרים שנמצאים בבית ספר יהודי וחוגגים שם חגים יהודיים! טל, t@l

S.tal

New member
ושכחתי לכתוב...

הרי בבריטניה הרוב נוצרים, והוגוורטס פועל לפי כך! והוא חוגג חגים נוצריים!

Marty McFly

New member
לדעתי הם באמת נוצרים...

וגם הבוצדמים נוצרים, כי ההורים שלהם (כנראה) היו נוצרים. ככה שלדעתי גם הקוסמים הם נוצרים ואז מה אם זה סותר את הדת?

LuNaTiC

New member
המ...

אל תגיד בוצדמים, תגיד מאגל בורנס:) בקשר ליהודים, זה די מתבקש שיש יהודים בהוגוורטס... אבל כבר ידוע שלא כל כך מתחשבים במיעוטים.. בלה! אוה וול... -ענבל-

S.Riddle

New member
*ליאת כותבת מהבית של לירון*-תשובה!

ג´קר אמרה שבהוגוורטס יש רק בריטים...ונראה לי שגם רק נוצרים... למרות שפארווטי ופאדמה אמורות להיות הודיות....המפי...בכל מקרה, זה מה שהיא אמרה...! -ליאת-

o.h

New member
נראה לי שגק"ר נסתה לעשות את העניין

של הדתות פחות מסובך, אז היא החליטה שבהוגוורטס כולם נוצרים. ובטוח שיש איפשהו בעולם איזה בי"ס שיש בו רק קוסמים יהודים (אני לא אמורה לספר אבל אני הולכת לשם). ושמת לב שלא מוזכרים קוסמים שחורים?
אופיר

S.Riddle

New member
לירון וליאת: תשובה!

1) לי ג´ורדן 2)אנג´לינה ג´ונסון 3)דין ת´ומס...(כתבו בגרסה אחת של הספרים!) -ליאת- ו...אר...לירון...

----

New member
מה אומר לך השם "לי ג´ורדן"?

כרגע התיאור של לי לא זמין לי אבל לי ג´ורדן הוא ללא ספק שחור. |S| פופי |S|

Dudidud

New member
אני חושב ש...

נראה לי שאין קשר בין הקוסמים לדת פשוט בגלל שהם בבריטניה והארץ נוצרית וכל התלמידים שבאים לשם נוצרים וגם המורים, הם חוגגים חגים נוצריים ולא אחרים. dudi

למעלה