דת ומין.

דת ומין.

במקרה נכנסתי לאתר הבא: http://www.0-0.co.il ואז ניגשתי להקליק על הלינק ``מי אנחנו`` - דתי במלוא מובן המילה, מאוד מעניין, בס``ד ומפתיע. . אך לא ברור לי איך זה מסתדר עם הלינק ``חיי מין``- סקס, שמופיע יחד באתר. האם לילד הזה חיכינו ? כדאי מאוד להכנס ולבדוק, ואז תבינו !!! . אלינור.

Tal_Ya_Tal

New member
אין מילים בפי לתאר את תדהמתי B-()

חבל דוד יעבץ, שלא הצלחת להכנס לאתר. אחרת היית (אולי) מסביר לנו, מה בעצם ראינו?! ברור לי שיש כאן אינפלציה של האגו ולא גדולת אנוש כפי שניתן היה לחשוב אם היינו הולכים ` הפוך על הפוך` ואומרים ש...``מיהו אור העולם חוץ מבן האלוהים? זוהי פשוט הצהרה של האמת על אודותיך. היא היפוכה של ההצהרה מתוך גאווה, שחצנות או מרמה עצמית. אין היא מתארת את התפישה העצמית שיצרת. אין היא מתיחסת אף לא לאחד מן האפיונים שהענקת לאלילי השקר שלך. היא מתיחסת אליך כפי שנבראת על ידי אלוהים. היא פשוט הצהרת אמת.`` (קורס בנסים, שיעור 61) למרות שאינני נוהגת לבקר, אני בהחלט סבורה שאתר זה ממש מסוכן. לא בשל הקשר שהוא קושר בין רוחניות למין. אלא מתוך העובדה, שהאדם המסכן הזה, שבנה את אתרו בעצמו, טרח לפרסם בו כתבה מעיתון סוג (שמתאים ליצריו) שהתפרסמה לפני 4 !!! שנים! אתם מבינים? מאז לא שמעו עליו. לפחות לא על גבי עתון! ואם הוא אכן גרפיקאי ואומן, כפי שמודגש שם, הוא לא היה מתפאר (הפאר הזה), בהצגת עמוד עתון כ``כ עלוב לפחות ב LAY OUT שלו, (אם לא בדברים אחרים). צר לי לאמר זאת, אבל האתר, כשמו כן הוא. זירו בריבוע. צר לי מאאאאאאאאדדדדדדדד רק אור ואהבה L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ודרך אגב, B-) האתר הזה לא עוזב

אותך !!! הוא `ממשיך לרדוף אחריך` גם לאחר שיצאת ממנו ולשלוח פיתויים מיניים פרובוקטיבים, שמתאימים אולי לנערים בגיל העשרה B-( אז ראו, הוזהרתם L&L TALYA

למעלה