דת השיטה

אנלוגית הטלוויזיה בעייתית

כשמישהו מעביר ערוץ בזמן שיש שם סדרה שאתה רוצה לראות, הוא מונע ממך את הצפייה. אבל אני עוד לא שמעתי שמישהו מהפורום או מפורום אחר בא בלילה לבית של מישהו ושרף לו את הספרים של מו"ד/ומפאייר/מאר"פ/דיאנה הנסיכה הלוחמת...

DDN

New member
נמחקו מכאן הודעות שלא היו בונות

והיו בעלות טון מאוד שלילי

DDN

New member
דבריו של גורבש בנושא

גורבש לא יכול לכתוב הודעות בפורום כרגע, אבל זו דעתו בנושא: "זה כבר נכתב בעבר ועכשיו זה יכתב שוב ומעכשיו גם יאכף. יש הרבה שיטות, חלקן טובות יותר וחלקן טובות פחות ותמיד "טוב" זה עניין סובייקטיבי. רלוונטי להעביר ביקורת על שיטה. לא רלוונטי להעביר ביקורת על המשתמשים בשיטה. רלוונטי לחשוף לשיטות נוספות. לא רלוונטי לרדת על שיטה רק כי אישית לא אוהבים אותה. אם מישהו חושב ששיטה X יותר טובה משיטה Y הוא מוזמן לכתוב הסבר *מנומק* מדוע המציג את יתונותיה של שיטה X ולא (!!) את חסרונותיה של שיטה Y. אני לא רוצה יותר ויכוחים בפורום על "איזה שיטה יותר טובה. אני לא רוצה יותר דעות אישית על אישיותו של שחקן שיטה כזו או אחרת. לא כל דבר חייבים לכתוב ולא על כל דבר חייבים להגיב" ואני מסכים איתו במאה אחוז

ננסק

New member
אישית,

הטענה המקורית שלי, שהטענה מפספסת כמה דברים חשובים, נמחקה. אז אכתוב את הסיבות *האמיתיות* לכל מה שאני עושה. בלי שקרים! בלי גידופים! הכל כמו שהוא באמת! אני מגן על מו"ד כי אני בור מוחלט שלא מכיר אף שיטה אחרת, ובגלל שאני מרוויח מזה המון כסף. אין שום סיבה אחרת. כעת אשוב לגנון להשליך בוץ ולהיסחף עם שאר הזומבים וכו'.

למעלה