הירח מאיר תמיד
New member
דת או חברה?!
אני והיא מכירות כבר שנתיים ומתוכן שנה וחצי אנחנו חברות טובות. הכרנו באחד השיעורים אבל הקשר באמת התחיל כאשר נפגשנו בחבורה (שתי בנות הן יהודיות אז ככה הכרתי). בהתחלה לא היינו אומרות כלום ואז יום אחד כששתינו לא מצאנו את החבורה, ישבנו ביחד ודיברנו. היא נוצריה ואני יהודיה. היא בשכבה מעליי. היא דוברת ספרדית, השפה שאני מאז ומתמיד רציתי לדבר. במשך שנה וחצי הקשר שלנו היה מבוסס רק על ידי פגישות בהפסקה ודיבורים. לא נפגשנו מעבר לשעות של הבית ספר. בתחילת השנה הנוכחית, הצטרפנו לחבורה של פליפיניות וכך אנחנו חבורה די גדולה. היא קיבלה מחשב השנה והיא התקינה מסן ובין השאר החלפנו כתובות. היא צירפה אותי והכל היה טוב ויפה.
ביום שישי לפני שבועיים, היא סיפרה לי שהיא מתכננת לצאת עם חברה שלה לשופינג. היא אמרה שאנחנו גם צריכות לצאת לשופינג ואני כמובן אישרתי את דבריה ואז השיחה זרמה לכיוון אחר. ביום רביעי לפני שבוע, פניתי אליה ושאלתי אותה מתי היא בדיוק רוצה ללכת והיא אמרה בשישי או שבת. קבענו בשישי אבל עוד לפני שהספקתי לסגור איתה על באיזה שעה ואיפה, היא הייתה צריכה ללכת לאימון כדורגל שלה. היא אמרה שהיא תתחבר מאוחר יותר אבל, היא לא התחברה. בבית ספר לא דיברנו על זה. בשישי של אותו שבוע, הבנתי שהיא לא תתחבר. אז התלבטתי אם להתקשר אליה או לא. לא ידעתי בדיוק מה להגיד לה אבל, אזרתי אומץ והתקשרתי.. אבל אז התקשרתי ואמרו לי שזו טעות... טוב התאכזבתי.. כשאמא שלי חזרה מבחוץ, היא אמרה לי לנסות לאתר אותה בדפים הצהובים שבאינטרנט.. איתרתי אותה וראיתי שהטלפון שהיה לי והטלפון שהופיע הוא תואם.. כנראה שלא חייגתי נכון.. אז התקשרתי אליה והישגתי אותה.. דיברנו וקבענו על יום שישי הבא..(הכוונה להבא של אותו יום שישי) במשך השבוע דיברנו על זה וקבענו.. יותר נכון היא שלחה לי הודעות באימייל ואני עניתי לה.. אותו יום שישי המדובר היה אתמול.. קבענו להיפגש אחרי הבית ספר במקום שאנחנו תמיד יושבים.. שיחררו אותנו 5 דק' לפני הזמן.. אבל אני לא יכולתי ממש להגיע כי היה לי משהו חשוב לסיים.. אז הגעתי 10 דק' אחרי הזמן שקבענו.. כמובן שלפני כן אמרתי לה שיש סיכוי שאני אאחר אבל כנראה היא לא הבינה..
קיצר, היא הגיעה בזמן ואחרי כמה דקות היא הבינה שאני לא מגיעה אז היא הלכה לחפש אותי.. באותו זמן אני סיימתי את מה שהיה עליי לעשות והלכתי למקום שהיינו אמורים להיפגש.. לא לפני שפגשתי חברות משותפות שאמרו לי שהיא מחפשת אותי ושפעם אחרונה שהן ראו אותה הייתה במזכירות.. ישר הלכתי למזכירות אבל, היא לא הייתה שמה.. שאלתי חברות אחרות אם הן ראו אותה אבל, הן אמרו שלא.. הלכתי וחיפשתי אותה בכל הבית ספר... לא מצאתי אותה והתאכזבתי.. בסופו של דבר הבנתי שאין מצב שאני אמצא אותה אז הלכתי עם חברה אחרת למחשבים בשביל לעזור לה במשימה כלשהי.. יצאתי מהבית ספר ב4 וחצי בתחושה של אכזבה גדולה. עד שסוף סוף הייתה לי הזדמנות להיפגש איתה ואחרי שחיכיתי לזה כל כך, פספסתי.. כשהגעתי הבייתה הלכתי ישר לישון כי לא רציתי שומדבר.. הייתי מאוכזבת.. בערב, התחברתי למסן וכמה דק' אחרי שהתחברתי, היא עלתה.. התלבטתי אם לשלוח לה הודעה או לאו ובסוף החלטתי שלא.. אחרי כמה זמן היא שלחה הודעה.. היא אמרה שהיא חיפשה אותי ואני אמרתי שאני חיפשתי אותה.. וככה דיברנו על מה שהיה.. ומכאן באה השאלה, היא שאלה אותי אם אני רוצה שנעביר את זה ליום שני. מבלי לחשוב אמרתי שכן.. אבל, אז נזכרתי שזה יום כיפור.. השאלה שלי היא האם ללכת איתה ולהנות או להישאר בבית בגלל שזה יום כיפור? מצד אחד הלב שלי אומר שאני צריכה ללכת איתה כי ציפיתי לזה כבר שבועיים וכבר הבטחתי לה אבל, מצד שני יום כיפור וזה יום עצוב.. ואם אני לא צמה, אני לפחות צריכה לכבד את היום.. מה אתם חושבים? תודה מראש. קרן.
אני והיא מכירות כבר שנתיים ומתוכן שנה וחצי אנחנו חברות טובות. הכרנו באחד השיעורים אבל הקשר באמת התחיל כאשר נפגשנו בחבורה (שתי בנות הן יהודיות אז ככה הכרתי). בהתחלה לא היינו אומרות כלום ואז יום אחד כששתינו לא מצאנו את החבורה, ישבנו ביחד ודיברנו. היא נוצריה ואני יהודיה. היא בשכבה מעליי. היא דוברת ספרדית, השפה שאני מאז ומתמיד רציתי לדבר. במשך שנה וחצי הקשר שלנו היה מבוסס רק על ידי פגישות בהפסקה ודיבורים. לא נפגשנו מעבר לשעות של הבית ספר. בתחילת השנה הנוכחית, הצטרפנו לחבורה של פליפיניות וכך אנחנו חבורה די גדולה. היא קיבלה מחשב השנה והיא התקינה מסן ובין השאר החלפנו כתובות. היא צירפה אותי והכל היה טוב ויפה.