דתייה?

tuty20

New member
אני לא חושבת שזו בעיה מאמי

אני מכירה דוגמנית אחת שהיא דתייה חווה מונד משהו היא דתייה והיא דוגמנית לא נראה לי יש עם זה בעיה

DINDINA1

New member
גם אני חושבת זאת לא בעיה.

כמובן שהלבשה תחתונה ובגיד ים לא תוכלי לדגמן אבל,פנים וביגוד תוכלי.

בהחלט כן

דוגמא לדוגמנית כשרה למהדרין תוכלי למצוא כאן בכתבה על הדוגמנית חווה מונד. נשמח לעזור לך בתחילת דרכך ונשמח לראות את תמונותייך ולשמוע פרטים נוספים עלייך. גובה גיל משקל צבע עיינים ושיער וכמובן שאיפות וניסיון בתחום אם יש. מקווה שתהני בפורום, בנו מנהל הפורום.

tuty20

New member
בנו אני חייבת להגיד לך משהו

כמה שאני חדשה כאן אבל וואווו אתה עושה כול כך הרבה למען הפורום הזה כאילו כול הכבוד כול דבר קטן אתה משיג כאילו כתבה עליו או הסבר או לא יודעת מה כול הכבוד

newKiticat

New member
המונח "דתייה" הוא קצת רופף

בנוגע לחווה מונד. היא לובשת בגדים שאינם צנועים ויוצאת עם בחור חילוני. מהיכרותי עם עולם הדת- מישהי דתייה "אמיתית" לא תתנהג כך. (להבדיל מעולם החרדי- שהוא אף יותר מקשיח.)

בקטע של ההגדרה של המונח

דתייה אני מסכים איתך באמת קשה להגדיר דתייה. אבל בכל אופן גם אם הבחורה דתייה וצנועה ביותר עדיין אפשר לדגמן פנים תכשיטים ועוד..

שלא לדבר על כך שדוגמנית דתייה יכולה

לדגמן עבור קהל היעד של הקבוצה שאליה היא שייכת.

יש לי קרובות חרדיות מבני ברק שאינן

מוכנות ללחוץ את ידי, ובקושי מסכימות לשוחח איתי.

newKiticat

New member
שמע- מתוך היכרות שלי

עם העולם על מספר דרגות- אני מבינה שאדם ששומר שבת, שומר כשרות, תקרא לעצמה מסורתית. דתייה זה כבר קטע של צניעות. אחותי לצורך העניין דתייה. ולא חרדייה. כלומר היא מתלבשת צנוע (בלי מכנסים- רק בטיולים מתחת לחצאית, שרוולים מתחת למרפק, וחצאיות מתחת לברך- ולא הגבוליות). היא התחילה לשמור נגיעה, אבל היא לא תמנע משהות עם גבר בחדר- היא לא מתרגשת מגברים, והיא בהחלט תשקול לצאת עם בחור צעיר- אם זה היה מתאים. חרדייה לעומת זאת- לא תצא לדייטים. תהיה סופר פארנויה לגבי גברים בסביבתה הקרובה ובאופן כללי- תמנע מכל מגע עם גבר. שלא לדבר על המנעות משירה בציבור (קול אשה בערווה), או דברים שכאלה. מבחינתי, ומבחינת הסביבה שלי- חווה מונד נחמדה- אבל היא לא דתייה. אולי מסרותית. אבל לא דתייה.

למעלה