הממ סימתי אתמול מרתון של העונה הראשונה שעשיתי לעצמי ואני חייב להודות שהסדרה הרבה יותר טובה מאבודים המדוברת....וראיתי את שתיהן מה שכן...האם יש עוד מישהו כמוני שממש מקווה ששרה חיה? האם יש איזה מידע מספויילר עליה בעונה הבאה או שהיא בטוח מתה?
איפה אתה חי ! אבודים הרבה יותר טובה מבחינה אומנותית ועלילתית . טוב נו כל אחד והדעה שלו. כפי שאמר וולטיר :"אני לא חושב כמוך אבל אמות על מנת שתביע את מחשבותייך"
אניל לא מבינה למה כולם מסיקים שהיא מתה - זה ממש לא השתמע מסוף הפרק. שנית - לא, היא לא מתה אבל נכון לפרק הפותח את עונה 2 מצבה קריטי ולא ברור אם היא תשרוד.
דרך אגב הצטרפתי עליכם לא כיאפת לכם נכון?? יופי! חח... העלילה שאבודים נוראית... אותי אישית משעממת אש.. לכולם כל הזמן יש פלאשבקים כולם הוזים דברים.. וזה שפוט לא זז לשום מקום.. וחסר אקשן לחלוטין.. בכלל לא בליגה של נמלטים.. אז לדעתי אין טעם להשוואה... נמלטים שווה הרבה יותר! וואף
פרק 12 זה הפרק של צ'ארלי נכון אש ומים הפרק הכי חלש באבודים ואפילו ממנו נהנהתי.. הפרק הכי טוב בעונה השניה עדיין לא ראית, למעשה כל הפרקים שתראה עכשיו הם אדירים. אם אתה באמת רוצה שאני יגיד לך איזה פרק הכי טוב בעונה השניה רד למטה ... פרק 20 !
התחלתי לראות את העונה הראשונה ביום חמישי לפנות בוקר(או יום רביעי). ולא ראיתי שישבת כי אני שומר שבת. ופרק 12 לא פועל לי, הורדתי תיקיה עם כל העונה, משומה הוא ירד- אבל לא נפתח... הוא גם לא נראה כמו קובץ של סרט.