דר. שרה טנקרדי

P Funk

New member
דר. שרה טנקרדי

הממ סימתי אתמול מרתון של העונה הראשונה שעשיתי לעצמי ואני חייב להודות שהסדרה הרבה יותר טובה מאבודים המדוברת....וראיתי את שתיהן מה שכן...האם יש עוד מישהו כמוני שממש מקווה ששרה חיה? האם יש איזה מידע מספויילר עליה בעונה הבאה או שהיא בטוח מתה?

דוקודור

New member
יותר טובה מאבודים!@

איפה אתה חי ! אבודים הרבה יותר טובה מבחינה אומנותית ועלילתית . טוב נו כל אחד והדעה שלו. כפי שאמר וולטיר :"אני לא חושב כמוך אבל אמות על מנת שתביע את מחשבותייך"

יאצוק

New member
מבחינה עלילתית????איפה אתה חי?

בסדרה אבודים התרסק מטוס לאי....במקרה כזה במציאות אין כמעט ניצולים אבל בסדרה חצי מהמטוס ניצל ויוצא עם שריטות קטנות כאילו הם נפלו מאופניים או משהו

victoria777

New member
אבודים זאת סדרה מצויינת

אבל נמלטים יותר טובה מבחינת העלילה.

yakir2006

New member
כמו שאמרתי בעבר כדי לסיים את הויכוח

הזה מה יותר טוב אבודים או נמלטים, אז ככה: נמלטים עונה 1 > אבודים עונה 1 נמלטים עונה 1 < אבודים עונה 2 זה הכל.

F r e c k l e s

New member
אני חושבת להיפך

נמלטים עונה 1 < אבודים עונה 1 נמלטים עונה 1 > אבודים עונה 2

Gilliana

New member
קודם כל... ../images/Emo58.gif

אניל לא מבינה למה כולם מסיקים שהיא מתה - זה ממש לא השתמע מסוף הפרק. שנית - לא, היא לא מתה אבל נכון לפרק הפותח את עונה 2 מצבה קריטי ולא ברור אם היא תשרוד.

אבודים נוראית!!

דרך אגב הצטרפתי עליכם לא כיאפת לכם נכון?? יופי! חח... העלילה שאבודים נוראית... אותי אישית משעממת אש.. לכולם כל הזמן יש פלאשבקים כולם הוזים דברים.. וזה שפוט לא זז לשום מקום.. וחסר אקשן לחלוטין.. בכלל לא בליגה של נמלטים.. אז לדעתי אין טעם להשוואה... נמלטים שווה הרבה יותר! וואף :)

yakir2006

New member
כמה פרקים ראית?

3? 4? לוקח זמן להתחבר לסדרה כמו אבודים. בעונה השניה יש יותר אקשן.

victoria777

New member
אני דווקא התחברתי לסדרה עוד מפרק 1

ועכשיו אני מחכה שערוץ 10 יחזרו לשדר אותה כבר

Angelus

New member
אני הפסקתי בפרק 13..

למרות שיש בי רצון עז להמשיך לראות, ספיילרו לי את כל העונה ה-2 וסופה.. אז החשק ירד.

yakir2006

New member
אוי אני יודע איך אתה מרגיש

הרסו לי את הפרק הכי טוב בעונה השניה רציתי למות

yakir2006

New member
רק פרק 12?

פרק 12 זה הפרק של צ'ארלי נכון אש ומים הפרק הכי חלש באבודים ואפילו ממנו נהנהתי.. הפרק הכי טוב בעונה השניה עדיין לא ראית, למעשה כל הפרקים שתראה עכשיו הם אדירים. אם אתה באמת רוצה שאני יגיד לך איזה פרק הכי טוב בעונה השניה רד למטה ... פרק 20 !

קובי221

New member
זה הישג אדיר!

התחלתי לראות את העונה הראשונה ביום חמישי לפנות בוקר(או יום רביעי). ולא ראיתי שישבת כי אני שומר שבת. ופרק 12 לא פועל לי, הורדתי תיקיה עם כל העונה, משומה הוא ירד- אבל לא נפתח... הוא גם לא נראה כמו קובץ של סרט.

למעלה