דר' קמינסקי

A k a s h a

New member
אני חושבת ש"כאן טמון הכלב"

כשמתחילים לחשוב, מה עדיף כלוב או מזרק. וגם ככה אין לנו יותר מידי מה לעשות, כי לא משנה אנשי העמותות יעבדו קשה עדיין אלפים (אם לא עשרות אלפים) מבלי שהם יוכלו לעשות שום דבר. מה שאנשי העמותות עושים זאת טיפה בים (לא שזה לא מבורך). אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני נגד החזקה של כלבים בצורה כזאת. ואני חושבת שכל ההתבטאויות הקיצוניות שהיו נגד ניל"י היו נמנעות אם הדיון היה מתנהל כך.
 
לא מסכימה

אדם בכלא וכלבים מסוימים בעמותות השונות, לא מסכימה עם ההשוואה. אני לא בעד המתת כלב בריא, כמובן. אני חושבת, שהמצב בעמותות לא יכול להימשך כך. הבעיה היא בממשלה, לא בעמותות עצמן.
 
נכון, לא הורגים אנשים בכלא

גם לא מרעיבים אותם ולא מוסרים אותם לכל הבא ליד שיעשה בהם כרצונם (כמובן, בלי הכללה).
 

shirili

New member
אהבתי את התגובה שלך !!../images/Emo45.gif

נתת תגובה בצורה מאוד יפה ואמרת בדיוק מה שאת חושבת.... כל הכבוד לך על הרמת הרמה בפורום מקווה שאחרים ימשיכו להגיב בצורה יפה כמוך
 

avia4pets

New member
אוף נו עוד פעם את?

היה ברור שלא תשאירי את ניל"י לבד ותקפצי ..יאק.
 
אחרי שתישן מתחת למכונית בלי אוכל תדבר..

לא עדיף לתת הזדמנות חצי מהכלבים פה הגיעו מעמותות
למה ישר להרדים את טנגו לדוגמא
עובדה הוא זכה בבית חם ואוהב
 

מאמוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

וגם יש טוענים שמאמצים רק גורים אז לא; אימצנו את טנגו בגיל שנתיים ולטענתך היה כבר צריך (חס וחלילה טפו,טפו,טפו,חמסה,חמסה..
) להרדימו וראית.. המשפחה שלי נתנה לו הזדמנות והוא מאושר ואם הוא היה ממשיך להיות ברחוב איפה שמצאו אותו שהיה גור הוא לא היה שורד
תעשו חושבים עם עצמכם..
 
ואני את שיבה ב-4 וחצי 5..

ולא הבנו איך שהתה שמה חודשיים וחצי.. רק אחרי שנתיים הבנתי כמה כלבים מבוגרים אינם ברי אימוץ
 

טון טון1

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

תנסו לראות כמה מכלבי הפורום הזה אומצו מעמותות וזכו בחיים חדשים ובבתים מעולים והיום חיים כמו נסיכים. אני יכולה לתת כדוגמא את טון טון שלי שעברה מלחמת השרדות ברחוב (עם גורים). ואת טנגו ואת לאקי ועוד המון כלבים. כמה אנשים פה שמחו לשמוע שהם אומצו. מהיום ועד יום מותם לא יחסר להם כלום. אז תחשבו מה היה קורה אם ה"אידיאולוגיה" של גברת סבתא ניל"י היתה מתקיימת. כל נקודות האור והאושר בחיינו, האהבות הגדולות שאימצנו לליבנו, פשוט לא היו איתנו, איך היו נראים אז החיים שלנו ? לא אבין אותך לעולם ניל"י ובטח שלא אסכים איתך וזו זכותי המלאה.
 

lilithmm

New member
תנסי לראות מרחק יריקה מהאף שלך

כן, אני יודעת שזה קשה. יש מספר מאוד מוגבל של בתים פוטנציאלים. העובדה הזו לא תשתנה לא משנה כמה תרוצי ותנסי למצוא בתים לכלבים. זה שאת או מישהו אחר לקח כלב בסכנה ומצא לו בית זה בא על חשבון כלב שנמצא במכלאה, במיוחד אם עושים את זה ביום אימוץ של עמותה שיש לה מכלאה צמודה. אני מחכה שיגיע היום שבו בכל מקרה שכלב אחד נהרג כתוצאה של נשיכות ותקיפת כלבים אחרים בכלוב כי שמו אותו בכלוב לא מתאים בשל חוסר מקום, מי שאחראי על הכלביה יקבל אותו עונש כמו זה שדפק לחתול פטיש בראש. אני רוצה שמקום שמחזיק כלבים בכלוב קטן בלי להוציא פעם ביום לטיול, וזה במשך מעל לשנה יקבל את אותו דין. זו התעללות מהקשות ביותר שיש. איפה החמלה כלפי כל אלו שנמצאים בכלוב, ושנת חיי כלב מתקרבים ל10 שנות חיי אדם. כנראה שאין כי הכל צריך להיות יפה ומוסרי למראית עין. אני שמחה שאת לא מסכימה איתי. ובוז גדול לך על צורת ההתבטאות שלך.
 

A k a s h a

New member
??

"אני מחכה שיגיע היום שבו בכל מקרה שכלב אחד נהרג כתוצאה של נשיכות ותקיפת כלבים אחרים בכלוב כי שמו אותו בכלוב לא מתאים בשל חוסר מקום, מי שאחראי על הכלביה יקבל אותו עונש כמו זה שדפק לחתול פטיש בראש." אה, זה לא קרה? מה את אומרת.... קרה ועוד איך קרה ואף אחד (אנושי) לא שילם שום מחיר. (מעבר לכך, מסכימה איתך)
 

טון טון1

New member
../images/Emo216.gifמה היה רע או פוגע בצורת ההתבטאות שלי?

אפילו קראתי לסבתא גברת.....
 

A k a s h a

New member
חשוב לי לציין

שהתייחסתי לתוכן ההודעה שלה ולא להשמצות מסביב (שנראות לי מיותרות ולא משנה כלפי מי הופנו כאן היום)
 

lilithmm

New member
את לא מבינה

את לא מבינה מה היה רע או פוגע. ממש לא התפקיד שלי להסביר לך. וכל מה שאכתוב פה מעבר יחשב כביקורת על ה"מנהלת" אז אני פשוט מפסיקה פה.
 

yafitush

New member
אין שום דבר רע או פוגע בתגובה של טון טון!

היא התנסחה בצורה יפה, לא מבינה מה את רוצה ממנה
 

טון טון1

New member
מה שאת אומרת זה שעדיף לא לתת סיכוי לאף אחד?

עדיף כלום אחד גדול על משהו אחד קטן וטוב?
 
למעלה