דרקונים

p o i s o n e d

New member
דרקונים

שלום לכולם. ראיתי ספר על דרקונים באתר של קיטארו. אני מתחיל בחיתולים בתחום, רק לפני 4 חודשים התחלתי לחקור וללמוד אודות מאגיה ואין לי עדיין מורה. רציתי לשאול רק מסקרנות, למה אסור לי להשקיע בזה עדיין? תיגרם לי פגיעה פיזית בזמן הכישוף? או שבכלל לא תתקבל תוצאה כי אני עדיין לא יודע לנתב את האנרגיות? פשוט זה הדבר היחיד שאני ממש מתעניין בו ובגללו אני ממשיך בעקביות. (אני מודה שאני לא ממש דמות חיקוי בגלל שתחום אחד שרחוק מאוד באופק "מחזיק" אותי להמשיך ללמוד). שאלה נוספת שרציתי לשאול אם גם לכם היה את המקרה כמון שלי שרק דבר החזיק אתכם להמשיך בדרך החיים של המאגיה. אולי זה בסוף מראה שאני לא מתמיד בשביל הדרך הארוכה והתובענית? אשמח לדעתכם המלומדת...

Envenom

New member
תשובה..

זה לא שאסור לך להתעסק בכישוף עם דרקונים, זה פשוט שהדבר ממש לא מומלץ בשלב הזה. דרקונים הם יצורים מאוד אינטליגנטיים, מאוד גאוותניים, ומאוד קל להגיד להם משהו לא נכון ולעצבן אותם. דרקונים מאוד נמשכים לאנרגיות קוסמיות, ואם אין לך עדין מספיק שליטה באנרגיות- הסיכוי שדרקון יבוא אליך הוא קלוש מאוד. ואם כן יבוא, רוב הסיכויים שהוא יהיה מזן "חלוש" (כלומר לא דרקון אלמנט מסוים או דרקון עם הרבה כוח) ומלבד להשתעשע בך, הוא לא יעשה כלום. אני ממליץ לך להתענין גם בתחומים אחרים מלבד כישוף ותקשור עם דרקונים.. דרקונים היה ועדיין הנושא שהכי ענין אותי במאגיה, ועכשיו אני מתעסק בעיקר בו, אבל כמו שאומר משפט חכם: "לפעמים אם סוטים קצת מהדרך רואים נופים מדהימים"

p o i s o n e d

New member
הייתי שמח לדעת

איזה תחומים למדת ועסקת ושיפרת עד שהתחלת עם תקשור עם דרקונים? אם הייתי יכול לבנות לעצמי תוכנית לימודים בשביל להגיע לתחום איזה נושאים אני צריך לקחת בחשבון?(לא משנה כמה זמן זה יקח). השאלות שלי לא נובעות מעצלנות(כי מה שבטוח שאני הולך לעשות עכשיו זה לחפש שוב תחומים שמושכים אותי עד שאני אמצא)אלא אני חושב שיש ללמוד תמיד מבעל ניסיון ולקבל מהם הכוון כי מתחיל לפעמים לא יודע מה הכי טוב בשבילו על מנת שיתקדם בצורה נכונה. בתודה מראש, P O I S O N E D

ToryMaster

New member
אני חושבת

שהדרך הכי טובה ללמוד ולבנות לעצמך "תוכנית לימודים" היא לקרוא ברפרוף קצת מסביב ולמצוא את הנושאים שמעניינים אותך. העובדה שXXX ותיק בתחום ולמד את זה וזה וזה בסדר ההוא בצורה הזו, לא אומרת שזה יהיה מתאים גם לך.

Envenom

New member
תראה..

במאגיה אין דרך אחת שהיא "הכי נכונה", כל אחד מתקדם בדרכו האישית.. אני חקרתי קצת על רונות, על כישוף מצרי, על מאגיה לבנה ואפורה, טיפונת קבלה, ועוד נגיעות קטנות פה ושם בנושאים אחרים.. הרעיון הוא לא "להתמחות" בנושא אחד, אלא שיהיה לך ידע נרחב ככל האפשר בהרבה תחומים ושתוכל ליישם אותו כלפי המטרה שלך. תקשור עם ישיויות בכלל, ודרקונים בפרט, זה לא נושא ש"תלוי" בנושאים אחרים כמו שנגיד, כישוף מרכבה קשור לקבלה.. תלמד מה שמענין אותך, תגלה תחומים חדשים, ושאתה מרגיש מוכן- אז תתחיל ללמוד על עבודה עם דרקונים. שים לב- לרצות להתחיל לעבוד עם דרקונים לא בהכרח אומר שאתה מוכן

Monsieur LeCat

New member
אני לא חושב שהספר יעזור לך

אלא אם אתה באמת מתכוון לקנות חרב ומטה בשביל הטקסים. הספר נחמד אבל אני בספק אם מה שכתוב באמת עוזר ליצור קשר עם דרקונים. הספר לא הוסיף לי הרבה בתחום המאגיה, הטקס שרשום שם הוא בסה"כ גרסה אחרת לפתיחת מעגל. נ.ב: בעבר היו בתורת השם כדי לדעת משהו על אותו אדם, בד"כ בהקשר לפסוק תנ"כי זה או אחר. אם נסתכל על שם המחברת D.J. CONWAY ונפרשו זה יראה כך: CON WAY- דרך מרמה.

ToryMaster

New member
הוא מדבר על הספר של קונווי?

Dancing, כן? איזה זכרונות

Envenom

New member
דווקא הספר של קונווי לא רע..

הוא אומנם וויקאני להחריד, אבל יש בו המון מידע תיאורטי וקצת מידע פרקטי. אני מוצא שהוא שימושי בהחלט, אם מתעלמים מההערות הוויקאניות הבלתי פוסקות של המחברת (כמובן, אם אתה וויקאני, עוד יותר טוב בשבילך
)

למעלה