דרקונים:

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
כראתי ו

נראה לי שהם טועים בדבר אחד איפה לעזזל מוזכר הדרכון חוץ מאשר באמונה מזירח ארופית.

jbu

New member
אני מניח שאתה לא עוסק בדרקונים.

דקרונים יש בכול מקום תתפלא אבל אפילו יש גרקונים אפרקאים, אתה יכול לחפש ברשת.

NacroMittler

New member
הוא צודק...

דרקונים יש כמעט בכל מיתולוגייה... אירופאית, מזרח תיכונית (כן כן, גם במיתולוגיה היהודית יש דרקון) אפריקאית, או אמריקאית... בגלל זה יש אנשים שאומקים שאולי דרקונים זו לא חייה כל כך דמייונית, שכן בכל כך הרבה מיתולוגיות היו סיפורים על דרקונים במקביל הרבה לפני שהייתה בניהם אינטראקציה... למעשה, כשהגיעו החוקרים הספרדים הראשונים לדרום אמריקה הם ראו ציורי קיר במערות של- נחשו מה -דרקונים... אומנם אף אחד לא חושב שדרקונים הם יצורים קסומים בעלי איטליגנציה עילעיית שיורקים אש, אבל אולי הם ראו זוחל גדול שהם לא הכירו והתחילו לפתח סביבו מיתוסים... בכל אופן, אין לדעת...

THE gray

New member
מיולוגיה יהודית..

אתה לא יכול לפלוט כזה משפט שיש דרקונים במיתולוגיה היהודית בלי להביא קישור...או להסביר:)

NacroMittler

New member
אין לי קישור

ראיתי את זה בערוץ ההסטוריה פעם, בתוכנית על דרקונים. בכל אופן, ביהדות יש דרקון, ושמו לוייתן, ואלוהים שלח אותו להסתובב באוקינוסים או משהו כזה, והוא התגלמות הרשע ובלה בלה בלה, ושום נשק אנושי לעולם לא יוכל להרוג אותו, וכשאלוהים יהרוג אותו העולם ייחרב בגלל שיופר האיזון בין טוב לרע... משהו כזה...

jbu

New member
אתה כזה חתיכת......

אתה אף פעם לא משתנה אה? גם לפני שנה לא נתתה שיתקנו אותך ואתה לא יודע מתי להפסיק. הינה מה שמרתה:"איפה לעזזל מוזכר הדרכון חוץ מאשר באמונה מזירח ארופית." המלך ארתור עד כמה שידוע לי לא מזרח אירופאי. אבל אם תראה את הקישור הזה אתה תבין, תכנס לקישור לפני שאתה מגיב!

CAT4

New member
אף פעם להיתה לי בעיה שיתקנו אותי

אני אוהב שמתקנים אותי אבל.. אם משהוא רוצה לתקן הוא גם צריך לדעת שאני לא אהוב לשנת תאוריות מבלי לדעת הכל עליהם. אם מישהוא נותן דוגמא על הידרה אז מוטב שידע מיה היא היתה. הידרה לא היתה דרקון היא הית אישה. כן איש בעלת שלושה רשים אשר כל מי שהביט ביופיה הפך לאבן. אני עדין לא מבין מה ההתקפה שלך עלי

jbu

New member
אתה רוצה שנלמד אותך

אתה רוצה שנלמד אותך נושא שלם דרך האיטרנט, אולי זה נכון וזה יפה אבל אי אפשר לעשות את זה אז אם אתה רוצה ללמוד מה הטעות שלך אז לך לספר ותקרא, אם כול אחד שיבוא לפה עם טענה שכול אדם שני יכול לעשות כדורי אש בלי בעיה והוא לא מוכן לשנות את דעתו עד שנביא לו את כול המחקרים ההוכות והציטוטים ונלמד אותו מאגיה אז בחיים לא נמצא מזה, אתה מבין למה אני חותר? אתה מנסה לפשט דברים יתר על המידה, לך תקרא בפריה ספר על המתולוגיה היוונית ותראה שם סיפורים על דרקונים, חלק מאנשם אומרים שהידרה זה דרקון אם תראה תמונות אולי גם אתה תחשוב ככה, אבל אני בטוח שגם הוא נלחם בדרקון. אם אין לך כוח לחפש, לך לתפוז מחפשים בשבילך, אני בטוח שימצאו לך את זה מהר. אתה מתבלבל בין מדוזה לבין הידרה מדוזה הייתה אישה עם נחשים במקום שער שמי שהביט בה הפך לאבן עם ראש אחד, וכול סידרת מיתולוגיה לילדים מראה את זה, ההידרה היה דרקון עם ששלושה ראשים. אני מתעצבן כי בקישורים יש מידע על דרקונים אפרקנים, ואני בחיים שלי לא ראיתי אותך מקבל תיקון טעות בפורום, אז בבשה תקן אותי כדי שאני ינשום לרווחה.

CAT4

New member
הפסל

הניה פסל של הידה או לפחת זה מה שמאצתי באניטרנט

CAT4

New member
ועוד דבר

אני מבקש שתרשום את כל הידע שלך רשום מקורות הוא דבר לגיתי ביותר כדאי שאחרים יכולו להיעמיק את הידע שלהם.

Romkin

New member
דרקונים הם חלק מכל המיתולוגיות

החל ממיתולוגיות איריות העתיקות והיו לבסיס למרבית המיתולוגיות של האירופה. דרקון תופס מקום של כבוד באגדות בתרבות הרוסית כאשר מרוב המקרים הוא מזוהה עם הידרה היוונים (דרקון עם 3 ראשים ומעלה שמגדל שני ראשים במקום כל ראש שחתכו לו). אחד האלים ההודים הוא סוג של דרקון. * התארים המצורפים הם ברוסית אבל לכל תמונה מצורף גם הסבר קצר באנגלית. בברכה רומן

CAT4

New member
הישדרה היא אישה יפת מראה

אם שלושה ראשים אשר כל הביט ביופיה הוףך לאבן. והאמונה הרוסית היא ממצאה מזרח אסיתי. אז ככה שאי אפשר לומר שיש דרקונים באמונה היהודית מבלי להביא הוכוחת מהמקורות (התנ"ך) הבא מיקום מדויק וניראה

אתה מתבלבל בין

מדוזה (או בכלל, גורגונה) לבין הידרה. גם לא זכור לי שתארו אותה כיפה. הידרה אכן הייתה מפלצת בעלת מספר ראשים, כאשר כל ראש נכרת שניים חדשים צמחו, ואחד הראשים היה בן אלמוות. את ההידרה הזו הביס הרקולס. את מדוזה, הביס פרסאוס. האמונה הרוסית אמנם מושפעת מהאסיתים, אך מקורותיה בכלל לא שם.

למעלה