דרמת דון פיליפ

The Gloaming

New member
דרמת דון פיליפ

אתמול באודישנים עלה בחור לבמה, אמר את שמו והתחיל לבכות. הסתכל על בריטני ואמר "לא חשבתי שאראה אותך אי פעם שוב".
כולם באולם חשבו שמדובר באירוע 2007 של בריטני, אבל אז בריטני אמרה "בבקשה אל תבכה, לא לא, זה בסדר הוא ביצע איתי דואט לפני 10 שנים".

אח"כ הוא התחיל לספר שבמהלך השנים הללו הוא היה זמר רקע ושהוא השתנה מאוד ב 10 שנים האלו, כשאל.איי ריד שאל אותו במה הוא השתנה, הוא החליט לצאת מהארון לפני כל הקהל והקהל מחא לו כפיים. הוא אמר שהוא לא עשה את זה לפני זה כי ההורים שלו אמרו לו שזה לא טוב להיות גיי וגם בריטני אמרה לו ככה. לבריטני היה פרצוף של WTF ואמרה "לא, לא אמרתי את זה".

אח"כ אל.איי ריד אמר לו שהוא גורם לבריטני להרגיש לא בנוח ושיתחיל לשיר, כשהוא התחיל לשיר הוא היה מאוד גרוע.
במהלך האודישן דמי ניגשה לבריטני לשיחת ריכולים של 30 שניות
, אחרי שהאודישן הסתיים בריטני אמרה לו "אני מרגישה שעברת המון בעשר שנים הללו אבל אני מאמינה שהיית יכול להגיע קצת יותר מוכן לאודישן ולהתאמן יותר על הקול שלך".

זה מתורגם מ Breatheheavy.

לא יודע מה איתכם, מה שאותי הכי מפתיע בסיפור הזה זה שהיא זכרה את השיר הזה שאפילו אני שוכח ממנו כל הזמן

הנה כל האודיו מאותו אודישן:

http://www.breatheheavy.com/2012/06/official-x-factor-san-franciscooakland-auditions-day-two/

theone24

New member
מה? איזה צעיר הוא נראה בתמונה...

תמיד הייתי בטוח שמדובר בגבר שחור ומבוגר.
לא יודע למה...יש לו שם כזה לפחות...חחחח

בכל מקרה, נשמע הזוי שהוא אמר שבריטני אמרה לו שלא טוב להיות גיי, ממש לא נשמע כמו משהו שבריטני שאנחנו מכירים הייתה אומרת, אבל היא הייתה נערה צעירה אז, וזה היה לפני 10 שנים.
יכול להיות שהיא אמרה משהו בדרך אגב, והוא לקח את זה קשה.

בכל מקרה, אני אוהב את ביצ'ני!

Shiri from the block

Active member
איזה חמוד הוא! ויפה שהיא זכרה באמת!

אבל הכי פדיחה, גם לבריטני, שמישהו ששר איתה באלבום הראשון שלה ועכשיו לא עובר אודישן

Itzik200

New member
חחחחחחח בונאה איזה סיפור

בא לי כבר לראות איך יערכו את זה! נשמע מעניין
והאמת שדווקא שבוע שעבר נזכרתי בשיר והחלטתי לבדוק אחת ולתמיד מי זה הדון פיליפ הזה לעזעזאל?! ולא מצאתי תשובות

ושימו לב שימו לב! הקול של בריטני חוזר לעצמו!!!
בקטעים שהבאת הקול שלה שוב גבוה וילדותי כזה,
לא כמו הקול העמוק והדכאוני שהיא אימצה בזמן האחרון

RedOne8

New member
נה, זה נשמע כמו מסחטת רייטינג

גם סיפרו שהוא שר מזעזע אז בכלל

The Gloaming

New member
המנהלים של בריטני

לא יסתכנו בכך שיאבדו את בריטני כגיי אייקון לדעתי.

RedOne8

New member
אבל זה ברור שהוא מדבר בולשיט.

שמע, אני לא רוצה להשוות פה את כוכב נולד ואת ה-X פאקטור כי זה שתי ליגות שונות לגמרי אבל זה כל מה שאני יודע מנסיוני, הלכתי לאודישנים בכוכב נולד ולפני האודישנים המצולמים עם השופטים יש סינון ראשוני, מול שופט די אנונימי, בלי מצלמות, כדי להביא את הטובים באמת לשופטים ולא "לבזבז את זמנם". אני לא יודע מה ההתנהלות ב-X פאקטור אבל יש לי תחושה שגם שם קורה תהליך דומה...

בקיצוררר מה שאני מנסה לומר פה, זה שלא כל וונאבי באמת מגיע לבמה ועושה את האודישן שאתה צופה בו בסופו של דבר, ועוברים סינונים לפני זה. אני בטוח שאם ההנהלה של בריטני הייתה מוצאת בהשתתפותו סיכון, הם היו אומרים לו לא להגיע לאודישן. אם הוא כן, כנראה שאין ממה לדאוג. גם מוסרים שהוא שר נוראי, כמו שאמרתי, ועוד דברים נוספים פשוט הופכים אותו לגימיק. אני חושב שהאודישן הזה יקבל התייחסות, אפילו התייחסות מיוחדת.

אני בהלם...איזה קטע

סיטואציה פשוט הזויה!
אני עדיין לא ראיתי את הסרטון אבל אני מופתע לשמוע שהוא שר מזעזע, כי בדואט עם בריטני הוא נשמע טוב.
ואני דווקא יכול להאמין שבריטני אמרה לו משהו כזה, היא היתה ילדונת תמימה ושמרנית בגיל הזה.. כמו שהיא אמרה שהיא תהיה בתולה עד החתונה וכל השטויות שלה. כמובן שהיום היא בנאדם עם דיעות שונות לחלוטין מן הסתם...

Shiri from the block

Active member
כן גם אני חושבת שיכול להיות שהיא אמרה את זה מאותם סיבות שכתבת...
אז גם מי שהיה יוצא להגנת הומואיים היה מקבל מכות, אז זה בטח לא היה פופולרי לדבר להגנתם, ובריטני בכל זאת הייתה בת 15-16 שהיא הקליטה איתו את השיר, מה כבר היא ידעה אז..

tali44

New member
איזה שיר הם שרו יחד?

הדואר היחיד שלה מהאלבום הראשון זה: I will still love you" והזמר שר שם מדהים.
אז נראה לי שאני מפספסת פה משהו...

בכל מקרה, זו סיטואציה לא נעימה גם לבריטני שהוא אמר עליה שהיא אמרה שזה לא טוב להיות גיי, וגם זה לא נעים בשבילו שבריטני לא העבירה אותו. ובמילה אחת: פאדיחה!

RedOne8

New member
זה השיר

אבל שמעי עברו 14 שנה, והוא בנה על אודישן צומי כדי לעבור, וזה מה שקרה.

tali44

New member
יאאא אני בשוק! כי הוא שר מהמם בדואט!!!

איזה קטע!!

RedOne8

New member
וזה מה שהוא כתב בפייסבוק שלו:

Tonight i might have sealed my music career fate according to a certain music mogul. I tryed to just be real and instead it totally got turned around on me. . Perhaps this was not the place for me to reveal my very soul and obstacles of my past. Certainly not the place for a reunion … I promise I only had good intentions in mind.. There is one problem my good intentioned comments and revelation were refereed by two pompass arrogant men. My voice froze i started to sing when I was told to but I could not recover from what felt like a really hardcore interogation. I guess I am not as tough skinned as I thought….Wait it gets worse.. when I looked into the very eyes of my old label mate and saw she to was sad.I knew the whole situation was spinning out of control.. my heart broke.. I am numb

התרגום שלי:

הערב יכול להיות שחתמתי את גורל קריירת המוזיקה שלי על פי דברי [משהו?] מוזיקה מסוימים. ניסיתי להיות פשוט אמיתי ובמקום זה היוצרות פשוט התהפכו נגדי. יתכן שזה לא היה המקום בשבילי לחשוף את הנשמה ואת המכשולים שלי מהעבר. בטח שלא המקום לאיחוד מחדש... אני מבטיח שהיו לי רק כוונות טובות במוחי. יש בעיה אחת, התגובות והגילויים שלי שבאו מכוונות טובות, נשפטו ע"י זוג אנשים שהם נאד נפוח ויהירים [כנראה סיימון ו-LA]. הקול שלי קפא, התחלתי לשיר כשנאמר לי להתחיל לשיר, אבל לא הצלחתי להתאושש ממה שהרגיש כמו מעין חקירה רצינית וחזקה מאוד. כנראה שאני לא קשוח וחזק כמו שחשבתי... חכו, זה נעשה עוד יותר נוראי... כשהסתכלתי לתוך העיניים של השותפה הותיקה שלי מחברת התקליטים [ללא ספק בריטני], ראיתי שגם היא הייתה עצובה. ידעתי שכל הסיטואציה יוצאת מכלל שליטה. ליבי נשבר... אני משותק.

RedOne8

New member
ומה שאני חושב על זה

כנראה שהוא באמת בא עם כוונות טובות, אני לא חושב שיהיה לו אינטרס לעשות רע לבריטני או למישהו.. נכון, היא נחלה הצלחה, הוא נחל כישלון, אבל כשהוא ניגש לאודישן של תכנית כשרונות כמו X פאקטור זה אומר שהוא ניסה כן לעלות קצת יותר למעלה ולנסות שוב. כמו שכבר יצא לי לכתוב פה באיזשהו מקום, יש בתכנית שלבי סינון לפני האודישן המצולם עם בריטני, אם הוא עבר את זה כנראה הוא לא בא במטרה לחבל, ושהוא באמת מוכשר (לא שצריך לזה הוכחה, אנחנו שומעים את זה ב-IWSLY), וכשהוא עלה לבמה הכל הציף אותו. זה קורה.

מה שכן, יש קטע שהוא אומר שהוא כנראה לא קשוח כמו שהוא האמין, וזה קצת מצחיק אותי כי אחרי האודישן שלו, והדברים שהוא סיפר, נעשה רושם שהוא הכל חוץ מקשוח ועם חוזק פנימי, אבל שיהיה.

חבל שהדברים יצאו בדרך שהם יצאו, שהוא לא עבר וגם שבריטני הייתה צריכה להתמודד מול דברים לגמרי בלתי צפוים שנאמרו לה, אבל היא התמודדה עם זה ממש טוב בסופו של דבר.

RedOne8

New member
הא ושכחתי יש וידאו:

http://youtu.be/VBOpQHeZigo

כן, יכול להיות שזה באמת לא יעבור חדר עריכה. למרות שלכו תדעו, יש גם דיבורים מאחורי הקלעים אחרי אודישן, גם של המתמודד וגם של בריטני, אולי שניהם יסבירו קצת יותר טוב מה שקרה... לא יודע... נצטרך לחכות ולראות.
לחכות רק עוד חודשיים שלושה שבועות ושלושה ימים! D=

למעלה