דרכון הונגרי

קל ערך

New member
ברצוני להביע עמדה לא פופולארית:

לדעתי, מי שמגיש בקשה לאזרחות הונגרית, ולו מתוך מניעים כלכליים בלתי אידיאולוגיים לחלוטין, הוא אדם בזוי. זו דעתי, וכל מי שנורה על שפת הדונה בידי הרוצחים ההם, לכבודו ולזכרו אני מביע אותה. תתביישו לכם.

evike

Well-known member
מנהל
לקל ערך. אתה כנראה עוד לא הפנמת

את העובדה, שזכותו של כל אדם לעשות עם עצמו את מה שהוא רוצה ורואה לנכון. וזכותך לראות כל דבר איך שאתה רוצה, ואפילו זכותך להגיב ולא להסכים. אבל, אין לך זכות להתלהם, ולא להעביר בקורת במילים שבחרת הפעם. אין לך זכות להטיף לנו מוסר. אתה לא רוצה אזרחות הונגרית, אל תבקש זאת, אבל אל תשתלח באלו שכן רוצים!

דרכון הונגרי

כנרעה הפוסטציונות הוגגת אחרי השואה לבקש אזרחות הונגרית לא מראה על על יהודי גאה אולי הבטוי חריף מדי זה תלוי מהסיגנון לא מהמהות ממשלת הונגריה משתדלת לחפס דרכים לסליחה אבל ידוע שבקהל הרחב האנטישמיות נמשכת לצערנו היהודים שנשארו בהונגרריה נאלצים לחסות את יהדותם אבל לכולם ידועה מי יהודי

evike

Well-known member
מנהל
אל תדאגו אני לא מתכוונת לעזוב

את הארץ, ורק בגלל הסיבה שאני לא רוצה, ולא בגלל שזה לא נראה למישהו. ס"ה, אני רוצה לעזור לילדים, במיוחד לבן, שרוצה להמשיך ללמוד לתואר שני, ובמצב פה זה די קשה. הדרכון גם יעזור להם לטייל באירופה ואפילו יקל את הכניסה לארה"ב לכשירצו. ההונגרים לקחו לנו מספיק, אין סיבה שלא ננצל אותם, ונקח מהם מה שיכול להקל עלינו.

shayharpaz

New member
עבור קל ערך

ערב טוב, קודם כל אני לא חושב שיש לך זכות כל שהיא להעביר עלי ביקורת. בכל מקרה אני לא חושב שאני ארד מהארץ בשביל לעבור לאירופה. אני אולי ארצה ללמוד לימודים אקדמיים וגם זה יקל את הכניסה שלי לארה"ב כשאני אצטרך. אני לא חייב לך דין וחשבון ואני מקווה שאתה מבין שזאת היתה הפעם האחרונה שכינית אותי אדם בזוי שי

למעלה