"דרך רבין" וירושלים

דריעד

New member
בתור מאמין במורשת רבין ובדרכו

וכן יש מורשת ודרך - והיא לא בהכרח מה שמנסים להראות אותה כשלום שלום שלום....(אני לא יכנס פה להערות מיותרות כמו שמשום מה נהוג במקרים כאלה) אכן ירושלים היא בירתה הניצחית של העם היהודי ושל מדינת ישראל. אבל בבדיקה הסטורית קצרה - אפשר לגלות כי ב67 כאשר שוחרר הרובע היהודי ונכבשו שטחי עיו"ש סופחו לי-ם 29 כפרים ערביים על יושביהם הפלשתנאים. באותם כפרים אין לנו כל צורך - אין שום סיבה שנכלכל (מהמילה כלכלה) אותם. ואין צורך שהם יחיו תחת שלטננו - אותם שטחים אכן אני מוכן לוותר (אני אומר אני - כי אני מייצג פה את הדעה שלי - שברובה חופפת עם הקו המכונה מורשת רבין).

.המוסד

New member
אז אתה בעד לתת גרגר

של חול מהעיר העתיקה? ועוד דבר, רבין דבר בצורה ברורה על "ירושלים המאוחדת", והיא כוללת עד היום גם את הכפרים הערביים

EverMan

New member
למה שלא נתן גרגר חול ?

ירושלים המאוחדת אין לה כל קשר לכפרים הערביים מסביב. זה שסיפחו את הכפרים יחד איתה זה טיפשי פשוט וחסר תכלית. ירושלים המאוחדת חמוד , זה המזרחית עם המערבית , לא הכפרים ! ואני מוכן לתת את מה שהם היו השכונות הערביות , שהן במקור הכפריים הערביים חזקה.

.המוסד

New member
קודם כל

ירושלים המאוחדת, זה מערב ירושלים ומזרחה, דבר שני, אתה מוכן לוותר על חלק מירושלים, או כמו רבין, "אף לא שעל"?

EverMan

New member
על ירושלים אני בחיים לא אוותר

והכפרים הערביים האלה הם לא חלק מירושלים. והם אף פעם לא היו. הסיפוח שלהם היה דרקוני וטיפשי למדי.

.המוסד

New member
טוב מאוד, רשמתי לפני שלא תוותר

על העיר העתיקה רק לידע כללי, מצנע תומך בחלוקת העיר העתיקה, מה אתה אומר עליו עכשיו?

EverMan

New member
רק לידיעתך

תקן את עצמך , מצנע לא תומך בשום חלוקת העיר העתיקה , אלא החזרת השכונות הערביות. מה אתה אומר עליו עכשיו ?

.המוסד

New member
אם כך אני מצביע עבודה

(לא, זה היה בצחוק), אבל אתה טועה, הוא הצהיר שהוא תומך בחלוקת העיר העתיקה, ובמסירת הר הבית!

EverMan

New member
ובכן , תקרא שוב מה שאתה קורא

כי אני שמעתי אותו מדבר , והוא לא אמר דבר כזה. מה עוד , שגם לעיר העתיקה שהיא ברובה ערבית , אין לי בעיה לתת אוטונומיה שיש להם שליטה על חיי התרבות והחיים הפנימיים , אבל לא לתת להם אותה עצמה.

.המוסד

New member
חשבתי שהפסקת עם הפילפולים

אתה מוכן לוותר על העיר העתיקה או לא ענה חד וחלק

EverMan

New member
הפלפולים השמאלנים שלי מפריעים לך?

אמרתי חד וחלק : אני מוכן לתת אוטונומיה חברתית ופנימית על הרובעים שליהודים אין צורך בהם , אבל אני לא מוכן לתת דבר. משמע : לא , אני לא אתן דבר.

EverMan

New member
אמרתי לך כבר , תלוי מאיזה מובן

לתת את ירושלים לא. לתת את השכונות הערביות (הכפרים לשעבר) אין לי בעיה.לתת ריבונות מירושלים רבתי - לא , ובחיים לא.

EverMan

New member
כבר דיברנו על זה ...

לתת את ירושלים לא. לתת את השכונות הערביות (הכפרים לשעבר) אין לי בעיה.לתת ריבונות מירושלים עצמה - לא , ובחיים לא. ירושלים לא ברת חלוקה , האזורים היהודים של ירושלים לא ינתנו בחיים , והעיר העתיקה בידינו בלבד.

EverMan

New member
ושוב את ממציא שטויות ?

לא לחינם קוראים לה העבודה , כי כשהיא לא בשלטון - אנחנו רואים מה המצב של המשק.

EverMan

New member
העבודה לא בשלטון יקירי

מי שבראשות ממשלה הוא לא מהעבודה. אין לעבודה רוב של 61 מנדטים בכנסת. משמע - היא לא בשלטון.

למעלה