דרישת שלום מחיים חפר.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הוא מגיע בבוקר רכוב על סוס

אל החווה, ומתחיל לשיר....... Oh what a beautiful morning Oh what a beautiful day I´ve got a wondeful feeling Everything´s going my way זוכר????????

אשור

New member
טריפונס בערוץ הראשון!

לא נעים להגיד ,אבל אהבתי את שיריו.

אשור

New member
צודקת!

אני רוצה לשמוע את השיר מ"ברנשים וחתיכות",בביצוע פרנקי כחול העיניים.

magy

New member
יש שם המון שירים......ומנגינות

נקוב בשם....

magy

New member
לפחות כתוב לי באנגלית

איך כותבים "ברנשים וחתיכות" או את השם "דימון רנייון"

../images/Emo78.gifהבאתם לי את החלאסטרה,../images/Emo21.gif|ב

מבקש ממניילת איזה סמבוסק פנוי, לפני שעה. למה ? בטח, אין לה. לא הכינה אוכל היום. רק בטיח משבת ישלה. שכנזיה. כל היום קונצרטים, 139 , 134, מאה אמוווו. אמה השכנזיות האלה? לא יודעות לבשל. לא נותנות כבוד . רק מספרים בראש להן. רוצה חריימה , עם רוטב עמבה חריפה,קובהה פיתה עיראקית, חמה. חונלה´ה, איפה את כשאני צריך אותך. אורניהו, אפשר לבוא ?

magy

New member
מ´כפת לך אתה........

מתערב בֶּחיים שלי.......... לא רוצה לתת כבוד...... לא רוצה מבשלת..... שמישהו יגיד לי מילה........נראה אותו???? למה אין לי בַּלַבַּית על ראש......... אין גמרנו.....

אשור

New member
אצל השיכנזיות אתה יכול לקבל

מה שסבתא שלי זיכרונה לברכה הייתה אומרתרק "דרייק מיט לייבן"

magy

New member
אשורינקה.........לא ככה אומרים

דרייק מיט לייבן.....זה חרא עם חיים אומרים .....דרעק מיט לייבער........ חרא עם כבד........(למריחה)

אשור

New member
מה כבר ניתן לידרוש מנכד יפואי של

סבתא שניסתה בלי הצלחה לערבב יידיש וערבית.

מגי´נקה, כן ככה !

אשורינקה צודק. דרעק מיט לייבן, זה = החיים בחרא. כבד קצוץ, זו כבר תוספת שלך. עוד לא ראיתי... רק דרעק.

magy

New member
יופי, אז אני חיה בטעות כבר

עשרות שנים........מזל שאשור הגיע לתקן אותי............ אני רוצה עוד אופיניין.........opinion נשאל את יידישיסט.............. אני בטוחה שזה דרעק מיט לייבער..........

למעלה