דרישת שלום מחיים חפר.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
דרישת שלום מחיים חפר.....

אכלתי קודם "בסבוסה"....מי יודע מה זה? עוגה ערבית. עשויה סולת....חמה......מתוקה....וטעימה.... כן, אצל חברה...... היא אמרה שזו עוגה מצרית. הורי הורי הוריה........הגיעו משם..... מה זה טעים.......... דרשתי ממנה שתגיד לי מאיפה הוריה......והורי הוריה..... אבל היה לה קשה לספור את מספר הדורות שהם בארץ... היא לא הבינה את שאלתי.......לא ידעה למה אני מתעניינת במוצאה ככה באמצע היום....הרי מעולם , קודם לכן, לא דשנו במוצאי או מוצאה. היינו חברות מבלי שזה בכלל יזיז לנו, אם אני אשכנזיה והיא מצאצאי מגורשי ספרד מצד האב ו"מסרית" מצד האם. אמרתי לה שבפורום כונתי "גזענית"....... היא התפלאה....... אחרי כל כך הרבה שנים של חברות.........היא קצת מכירה אותי..... ואת דעותיי..... העוגה היתה נהדרת.......... וגם הכלב, כשהיא ניגנה בחליל, הוא השמיע קולות תנים......... שר ביחד איתה........ כלב רידג´באק ענק ונבון..........

magy

New member
בן טיש......שכמוך.....

אתה יודע מה זה? אוכל מהטיש של הרעבע........ שאריות שהוא זורק לחסידיו............. והם מביאים הביתה.....בידיים רועדות......את שאריות האוכל....ומגישים לבני משפחתם.......את הקדושה.......שהרב בכבודו ובעצמו נגע בה...... מנהגי יהדות..........?????????????!!!!!!!!!???????!!!!!!!?????!!!!

אשור

New member
חשבתי שאת מתכונת לבנו של שחקן

הכדורגל האגדתי גדעון טיש מהפועל תל אביב שפרש בגיל 27.

גדעון לוגאשי../images/Emo86.gif../images/Emo4.gif

שוּבָּר את הרגל. את הקנאק שמעו מבאסה, ועד הבאסה, בבית חולים איכילוב. גדעון טיש. בלם מהסרטים ! חבל, גמר את הקריירה צעיר. יש למישהו סמבוסק מיותר ? מופלטה עכשיו !

magy

New member
אמבה לא טוףףףףףף (עמבה?)

סחוג, אמפנדוס, וארעניקעס, כוסכוס......(חצי מנה) טאבּוּלֶה, קרעפאלאך, בא לי אבטיח קררררררררררררררררררררררררררררררר

אשור

New member
למה ה"מוגרבים" אוכלים קוסקוס

ביום שלישי? בכול מסעדה מרוקאית יש שלט שמצהיר "ביום שלישי יש קוסקוס" ואם לא בא למסעודה לאכול קוסקוס ביום שלישי?

שקדי

New member
מקוסקוס.....כולם מעדיפים.......

חצי מנה..........אבל הרבה פעמים

magy

New member
מה יש´ך אתה מהקוסקוס....?

שו , הרבה פעמים? לא מספיק מנה אחת ודייייייייי? אהההההההההההההה? כל המרבה הרי זה משובח????? מה קובע כמות או איכות? יאללללה ש´ך...... רק קוסקוס בראש´ך...........
PP

אשור

New member
מגי היקרה! כנראה לא הבנת את עניין

חצי המנה שמציע שקדי.

magy

New member
אם אני לא הבנתי??????????

הצחקתיהוך.................. שאני לא אבין את שקדי??????????????????

magy

New member
אשור , גע בשיר 133

ובלי לבדוק את התשובה......תגיד לי מה שם השיר ושם הסרט................

למעלה