דרימי ממי!!!!

דרימי ממי!!!!

את מקסימה ויש לך פורום מדהים שעוזר להרבה אנשים אל תיתני לאף אחד להרוס אותו!!!!

DREAM111

New member
תודה רבה רוח וסדרנית

תודה לכל שולחי המסרים נעים לקבל כזו אהבה ואהדה מכולן. אני לא אתן לאף אחד להרוס לנו את הבית השקט והשלו שיצרנו פה יחד כולנו. אני אודה לכן אם גם אתן לא תתנו לה את התענוג של עניה לכל הודעותיה. שוב המון תודה
לכולן/ם.

כן, לא נעים

כיש הרגשה שמנסים להרוס משהו שאת בנית (למרות שבעצם לא ניסיתי להרוס כלום, פשוט לוודא שממלאים אחר התקנות. אין לי סיבה להתנצל או להרגיש לא נעים). כדאי שתחשבו על זה בזמן שאתם מנסים להרוס פורומים שאנשים אחרים בנו.

yogibear

New member
מצטרף לאיחולים ....

דרים יקירתי, המשיכי לנהל את הפורום למופת כפי שהתנהל עד כה. לצבע הכחול יש משמעות מסוימת, חבל שבמחוזות אחרים לא הטמיעו את משמעותו. ובאשר לטרול שרק נכנס לך לפורום כתבתי בפורום השמנות. מקריות ??? ממש לא.. שקוף ואפילו נואל הנסיון לנגח אותך
. הרי ברור למי פתאום יש אינטרס לעשות זאת ככה יש מאין ...
אני הייתי מתעלם התעלמות מוחלטת ממנה ומפגעים רעים שכמותה.
יודע גם יודע שהרוח הרעה הזו תדרוש ממך דברים בעקבות הודעה זו. אך מוטב שתבדוק היטב בציציותיה (תרתי משמע) ותנסה להסביר את מניעיה הלא טהורים. מחזיק לך אצבעות.

מעניין מאוד!

בתור אחד שהצהיר שהוא מתכוון לעקוב אחר התקנון ולוודא שכולם ממלאים אחריו, הייתי מצפה שדווקא תתמוך בי! כל שעשיתי הוא לעקוב אחר התקנון ולוודא שהוא ממולא. כנראה דו הפרצופיות דבקה גם בך. כמו כן מרתק איך שומעים ממך אך ורק בעיתות מריבה, בעוד שזו גם הטענה המועלת על ידך כלפי אנשים שונים.

yogibear

New member
דופרצופית הבהרה לסיום ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

בתור אחת שמעורה מאוד מאוד במה שכתבתי בפורום האחר, האחרון שיתמוך בך זה 1. אני כי לא אתן לך להרוס גם את הפורום הזה ... 2. אהבתי את השורה הבאה שלך : " בתור אחד שהצהיר שהוא מתכוון לעקוב אחר התקנון ולוודא שכולם ממלאים אחריו, הייתי מצפה שדווקא תתמוך בי" נכון ולפי התקנון וגם לפי הצהרתי הייתי צריך לעמוד על התקנון ועל המשמר ולדאוג שיעיפו לכל הרוחות מנהלת שעולבת בדרי הפורום ההוא בצורה בוטה ועקבית, חוסמת על שמאל ועל ימין וקצת שוכחת שאם טועים יש להתנצל. להזכירך, תקנון מיועד גם לגולשים וגם למנהלים בצבע כחול, ומשום מה לא פצית את פיך כנגד אותה מנהלת .... 3. אני מניח שאת לא נמנית על הכחולים משם ואין לך שום נגיעה להנהלה שם ... אם היה לך מה לומר היית אומרת זאת בשמך האמיתי (נכון ???? ) ולכן כל שאמרתי בפסקה 2 לעיל לא נוגע לך .... 4. המנהלת ההיא השתמשה בביטוי "נשפך לך המוח", אני לא בוטה כמוה למרות שהייתי משתמש באותו ביטוי נגדך ואף מוסיף עליו עוד כיד הדמיון וארסנל מיטב הקללות המצויות באמתחתי . אבל לא נרד לרמתה מה גם שאינני כחול ומאגר הקללות שלי לא ירשם בפורום זה מה גם שקללות לא יעזרו וזה לא יפה לקלל לכן, יצאת פטורה מכל קללה שהיא.... אסביר לך בצורה הכי עדינה שאמצא : שאלה : למה לדעתך הוקם הפורום : תשובה: כדי לתת מענה לנשים מלאות ולנתב אותן למקומות מתאימים כדי לקנות בגדים שאלה: כיצד אמור הפורום להורות לנשים הללו על חנויות תשובה בדרך של המלצה אישית וגם פרסום שמות חנויות יעודיות שאם לא כן כיצד ידעו משתתפי הפורום היכן לבצע את קניותיהם ??? שאלה איפה אפשר לראות את המקומות הללו תשובה הן בפורום עצמו והן במאמרים לא מתאים לך הפורום? תתחילי לתפור בעצמך את בגדייך. זו הודעתי האחרונה לך אין לי שום כוונה להתייחס יותר לאף אחת מהודעותיך תכתבי מה שאת רוצה מבחינתי שמך הוא המחמאה הטובה ביותר שתוכלי אי פעם לקבל... אהההה כמי שראה את הקטלוג של מאדאם פומפדור במפגש האחרון הייתי רוצה לראות את זוגתי לובשת דברים רבים משם דומה כי הדברים שהיא מביאה איכותיים, טובים ובעלת העסק נחמדה לכן מאחל לה מיטב ההצלחה ואילו לך אני מאחל שינגחו אותך על התנהגותך הנלוזה. שלום ולא להתראות לעולמי עד דופרצופית תרתי משמע

אליקו28

New member
שלום באת לבקר

הי דרימוששששששששששששששש אוהב אותךךךךךךךךך אל תשימי לב את הכי ממוש מכולם ערב טוב

DREAM111

New member
../images/Emo9.gif שוב המון תודה על התמיכה

ממש נעים להמשיך לקבל את כל האהבה הזו. קראתי את ההודעות פה את ההודעות ביפות ושמנות והמסרים שמגיעים ומחבקים וממש מרגש אותי להבין כמה באמת נתתי מעצמי לאנשים מסויימים. בנתיים אני בזמן מנוחה כמובן שלא מפה אבל בכייף פוגשת אותכם מחוץ לוירטואל הזה. אוהבת והמון תודה לכולם.

d women

New member
דרים המאד מאד יקרה

את עושה חייל ושרות עצום עברונו תודה לך ותמשיכי לחבק את הפורום הזה בחום אנחנו איתך! תודה רבה לך

שאלה:

מדוע כל הודעות התמיכה במנהלת?? מישהו ניסה להתקיף אותה??? מי שנפגע (באשמתו) מהפעולה שלי היא גב' פומפדור, לא דרים, כך שהתגובות שלכם פשוט לא ברורות.

כי את דופפוצית לא מבינה

שהפורום הזה קם בישבילנו הבנות הגדולות והו צריך לאפנות אותנו לחנויות מתימות לנו . אנחנו לו יכולות ליקנות בכול חנות למה את לו מבינה זה אים ההיתי מכירה לבד חנויות אז אני כבר הולכת לשם בלי עזרה ובלי טובות והפורום עזר לי לי ליקנות וליבחור את סתם קנאית היסתקלתי בהודעות שלך וראיתי שאת יודעת מה קורה בפורום של שמנות ויפות למה זה חשוב לך מה שקורה בפורום שם מה קשור הפורום שם לפורום כאן ההו פורום של בנות גדולות וכאן פורום של בנות גדולות שצריכות בגדים מה את באצם מנסה לעסות כאן רק בלגן אים לא איך את מסבירה איך הפורום הזה יפעל בלי שיש פירסומות את ממש לא פיר וההיתנהגות שלך לא יפה אני חושבת שצריך פשוט להיתעלם מימך כאילו את אויר ככה אני עושה תירשמי מה שאת רוצה בישבילי את איננה כאן יותר. ואני רוצה להגיד לך אני קונה אצל מאדאם פומפאדור כי הי טובה ויש לה סחורה טובה אני קונה אצל מאדאם פומפאדור כי הי טובה ויש לה סחורה טובה אני קונה אצל מאדאם פומפאדור כי הי טובה ויש לה סחורה טובה אני קונה אצל מאדאם פומפאדור כי הי טובה ויש לה סחורה טובה אני קונה אצל מאדאם פומפאדור כי הי טובה ויש לה סחורה טובה אני קונה אצל מאדאם פומפאדור כי הי טובה ויש לה סחורה טובה אים זה מעצבן אותך אז את מעצבנת אותי יותר

חשבת על הרעיון שאולי דרים נעלבה

כי ניסית לפגוע בחברה קבועה בפורום?!? כמנהלת טובה ונאמנה היא לקחה את זה גם קצת אישית... זה לא ניראה לך טיפה נורמלי?!?

yogibear

New member
עגלגלית ...

שנאמר באה לקלל ( יותר נכון לקלקל) ויצאה מברכת ... בהצלחה ענקית בעסק !!!

תודה מכל ה- ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

החיים ו"מאדאם פומפדור" לימדו אותי שאין כזה דבר פרסום רע... אכן !!!!! באה לקלל, נמצאה מברכת. יצא שכרה בהפסדה.........
. ושוב, תודה.

החורזת**

New member
דרים, סבתא שלי תמיד אמרה שכל

אחד אוכל את מה שהוא מבשל וישן במיטה שהציע לעצמו. אז אם אם את זוכה לכאלה תגובות אוהדות - סימן שהרווחת אותן ביושר ובכבוד והן בהחלט מגיעות לך. חזקי ואמצי

למעלה