דופרצופית הבהרה לסיום ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif
בתור אחת שמעורה מאוד מאוד במה שכתבתי בפורום האחר, האחרון שיתמוך בך זה 1. אני כי לא אתן לך להרוס גם את הפורום הזה ... 2. אהבתי את השורה הבאה שלך : " בתור אחד שהצהיר שהוא מתכוון לעקוב אחר התקנון ולוודא שכולם ממלאים אחריו, הייתי מצפה שדווקא תתמוך בי" נכון ולפי התקנון וגם לפי הצהרתי הייתי צריך לעמוד על התקנון ועל המשמר ולדאוג שיעיפו לכל הרוחות מנהלת שעולבת בדרי הפורום ההוא בצורה בוטה ועקבית, חוסמת על שמאל ועל ימין וקצת שוכחת שאם טועים יש להתנצל. להזכירך, תקנון מיועד גם לגולשים וגם למנהלים בצבע כחול, ומשום מה לא פצית את פיך כנגד אותה מנהלת .... 3. אני מניח שאת לא נמנית על הכחולים משם ואין לך שום נגיעה להנהלה שם ... אם היה לך מה לומר היית אומרת זאת בשמך האמיתי (נכון ???? ) ולכן כל שאמרתי בפסקה 2 לעיל לא נוגע לך .... 4. המנהלת ההיא השתמשה בביטוי "נשפך לך המוח", אני לא בוטה כמוה למרות שהייתי משתמש באותו ביטוי נגדך ואף מוסיף עליו עוד כיד הדמיון וארסנל מיטב הקללות המצויות באמתחתי . אבל לא נרד לרמתה מה גם שאינני כחול ומאגר הקללות שלי לא ירשם בפורום זה מה גם שקללות לא יעזרו וזה לא יפה לקלל לכן, יצאת פטורה מכל קללה שהיא.... אסביר לך בצורה הכי עדינה שאמצא : שאלה : למה לדעתך הוקם הפורום : תשובה: כדי לתת מענה לנשים מלאות ולנתב אותן למקומות מתאימים כדי לקנות בגדים שאלה: כיצד אמור הפורום להורות לנשים הללו על חנויות תשובה בדרך של המלצה אישית וגם פרסום שמות חנויות יעודיות שאם לא כן כיצד ידעו משתתפי הפורום היכן לבצע את קניותיהם ??? שאלה איפה אפשר לראות את המקומות הללו תשובה הן בפורום עצמו והן במאמרים לא מתאים לך הפורום? תתחילי לתפור בעצמך את בגדייך. זו הודעתי האחרונה לך אין לי שום כוונה להתייחס יותר לאף אחת מהודעותיך תכתבי מה שאת רוצה מבחינתי שמך הוא המחמאה הטובה ביותר שתוכלי אי פעם לקבל... אהההה כמי שראה את הקטלוג של מאדאם פומפדור במפגש האחרון הייתי רוצה לראות את זוגתי לובשת דברים רבים משם דומה כי הדברים שהיא מביאה איכותיים, טובים ובעלת העסק נחמדה לכן מאחל לה מיטב ההצלחה ואילו לך אני מאחל שינגחו אותך על התנהגותך הנלוזה. שלום ולא להתראות לעולמי עד דופרצופית תרתי משמע