דרים תציצי בזה לרגע

ר V י ט ל

New member
נראה לי שהם קצת לקחו את זה יותר

מידי ברצינות....

ענבר 23

New member
ולמה לא פנה עופר אלינו גם?

יש כאן רשימה גדולה של מתלוננות. דרים, תוכלי לעדכן בנושא? תודה

עופר 123

New member
כי עופר... + הפגישה עם מתאים לי

לא הספיק לכתוב את ההודעה גם באופנה מלאה
(יום עמוס עבר על כוחותינו
). בקיצור נמרץ, תיאור הסיפור, פניתי לניק שפרסם את ההודעה ("מלכה אבי") בעניין הצעת הפגישה, וביקשתי שיפרסם את ההודעה גם ב"שמנות ויפות" (כי גם אצלנו לא עודכנו
). בתגובה הוא פשוט שלח לי את זה: חברת ml מעונינת להקשיב לדברי הבנות בשיחה פורה על קפה ועוגה,בנוכחות בנות הפורום ,מנהליו ,יו"ר דרקטוריוןml אבי מלכה ומנכ"ל החברה ארנון חשאי . הוקצו לשם כך משאבים רלוונטים ומחשבה. הפגישה תתקיים בבנין ml רח´ אריה רגב 9 נתניה.בתאריך 06/03/05 יום א´ בשעה 18:30. כיצד מתקדמים? התקשרתי לוודא שאכן מדובר ב"מתאים לי" ושלא עובדים עלינו. מסתבר שהם רציניים בהחלט. חשבנו לפני זה לארגן פגישה שבה תנוסחנה העמדות, הדרישות, התלונות ושאר הרעיונות. כיוון שזהו אינטרס משותף לכולם, נראה לי שכדאי שתהיה שם נוכחות מרשימה שתבהיר את היכולת של שני הפורומים. אני מקווה שכמה שיותר ימצאו לנכון להגיע לפגישה המקדימה ו/או לפגישה עם "מתאים לי".
עופר

DREAM111

New member
בנות יקרות

אנא תנו לי להמשיך את נושא ניהול הפורום כולל ההודעות שמופנות לפורום של אופנה מלאה. איידע אותכן לגבי כל הנושא ברגע שיהיו לי פרטים מלאים.

rachel1234

New member
פויה עופר:) בנות, נכון שאתן חושבות

שצריך לעשות הוא לתת לעופר מכות בישבן? דרך אגב..עופר הוא גם שמו של מנהל סניף מתאים לי פתח תקוה ולו הייתי נותנת...אהממ אהממ.

למעלה