דרוש Oracle DBA

realmagic

New member
דרוש Oracle DBA

דרוש Oracle DBA מנוסה (ניסיון חובה בגרסאות 8 ו-9: גם בפן האפליקטיבי וגם בפן התשתיתי) לעבודה באיזור רעננה. קורות חיים אפשר להעביר ל- realmgic at gmail.com או במסרים. זהר

realmagic

New member
מקפיץ

מישהו אמר לי שהמודעה לא ממש אינפורמטיבית אז: 1. העבודה היא בחברה ברעננה שיש לה צוות פיתוח של למעלה מ-30 אנשי פיתוח ו-50 עובדים בישראל. 2. מנוסה זה אומר שנתיים ניסיון באורקל. אם אתם מכירים מישהו שבכל זאת מחפש כזו משרה, אני אשמח לקבל את קורות החיים שלו.

itaym02

New member
אני מקווה שמשלמים לך היטב

מכוון שהסיכוי למצוא dba oracle עם נסיון, מובטל הם די קלושים.

ilan1998

New member
אפשר בלי ניסיון?

אבל מוכנים ללמוד את המקצוע....

itaym02

New member
בזמנו שהייתי צריך לעבור על החומר...

מדובר על כמה אלפי עמודים - לוקח יותר משנה כדי להכנס לדקויות של oracle

realmagic

New member
ניסיון לDBA

ללמוד את המקצוע זה תהליך ארוך וסיזיפי שלוקח המון זמן (אני לדוגמא, 7 שנים DBA ועדיין לומד כל יום משהו חדש). אנחנו מחפשים מישהו שכבר יש לו את הבסיס ויכול להכנס לעבודה בלי שנצטרך להכשיר אותו מהתחלה.

realmagic

New member
לי משלמים יפה מאוד (אבל זה לא קשור)

אם זה DBA מובטל או DBA שעובד ומחפש משהו אחר, לנו זה לא משנה. אני יודע שיש גם DBA-ים לא מובטלים שמסתכלים כאן לפעמים וגם אנשים שמכירים DBA-ים שמחפשים משהו שונה וההודעה בהחלט יכולה להתאים גם להם.

מוטציה1

New member
DBA פיסי?

האם אתם מחפשים עובד שעבר את DBA I-IV ? או עובד אשר התעסק בשמך שנתיים מול ORACLE DB לרבות PERFORMANCE TUNING? מהו אופי העבודה? האם עיקר העבודה הוא תחזוקת DB או האם הוא אמור להיות מעורב בפיתוח? האם יש אופטימיזציה? נא שפוך עוד אור הן על התפקיד והן על הדרישות. (ואם אפשר גם כאן או בהודעה פרטית מהי ההצעה הכספית שלכם למשרה).

realmagic

New member
DBA

אנחנו מחפשים עובד שעבר לפחות את DBA I והתנסה בעבודה מעשית (התקנות, כתיבת SQL-ים ועבודה יומיומית). אם יש ניסיון ב-Tuning אז מה טוב - אבל גם אם לא, אנחנו נתמודד עם זה (והוא ילמד). הרעיון הכללי הוא שיש לנו צורך במישהו עם ניסיון מעשי (אנחנו לא נוכל להכשיר מישהו מאפס - כאלה יש לנו גם מתנדבים מתוך הפיתוח) - אחד שיוכל לקבל משימות פיתוח ותמיכה באנשי הפיתוח (וה-Support) ויוכל לתת מענה בלי שאני (כ-DBA שכבר עובד שם) אצטרך לתמוך בו לאורך כל הדרך. מבחינת הצעה כספית, אני לא מוסמך להציע הצעה כזו - אבל אני יודע שהמשכורות כאן הן יפות ולרוב מעל הממוצע בענף. בעקרון, אם אתה חושב שאתה (או מישהו שאתה מכיר) יכול להתאים, אתה מוזמן לשלוח לי קורות חיים - הכי הרבה, נראה שזה לא בדיוק מה שאנחנו מחפשים ואני מבטיח להגיד ולא להתעלם.

מוטציה1

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

בחברה שבה אני עובד יש 3 DBA משועממים למדי. מקצועיים אך חסרי אתגר בעבודה. אני אפנה אותם להצעתך. תודה רבה.

למעלה