דרוש רקדן:

jimalaya jim

New member
דרוש רקדן:

רזה יפה בעל תנועה טכנית ויכולת בלתי נלאית להיות שק חבטות! צפיתי לי בזבלון החדש לבית היוצר של טמירה ירדני ושאלה אחת יש לי: באמת מחפשים כאן רקדן??? או שאולי מחפשים קורבנות למירמור ולחוסר בטחון של השופטים? לא יודע ממתי זה מגניב לחבוט ככה באנשים בצורה ברוטאלית שסה"כ רוצים לרקוד... תהרגו אותי אבל הכוונה היא לא למצוא רקדן נולד?! מה הם מזיינים את המוח על טכניקה ויכולת לרקוד המוני סגנונות ברמה גבוהה הם מחפשים מישהו שהוא רקדן אולי ברעיון אבל לא בעל טכניקה מושלמת !!! עם כל המיסחור של התוכניות ריאלטי הם קצת איבדו את הכיוון שזה מציאת כישרון חדש גולמי ומיוחד ללא שום קשר למראה שלו!!! אבל שופטינו הנכבדים צפו להם בתהילת עולם שהשיגה הגבירה ריקי גל בעודה הולמת במתמודדי כוכב נולד ועושה רושם שהם מתחרים ביניהם מי יכול להיות יותר ארסי רע ויצירתי ביצירת עלבונות חדשים! מזל שצביקה נמצא שם עם קצת קלילות מדי פעם

pumikili

New member
ואולי משיהו מוכן להסביר לי

מה הסיפור, סרט או בעיה של השופט עם השיער הארוך (סלחו לי, אבל שמו לא ידוע לי...)
ממש לא ברור לי מה הקטע שלו, מה השליליות והגישה הלא רחוקה מפלצנות תודה ושבוע טוב

jimalaya jim

New member
נורא פשוט

הו אמעריץ של ריקי גל ומנסה לחקות אותה למעשה הוא קורא תיגר עליה ומנסה להציג גבול חדש של ארסיות ותחכום בכאילו... למעשה יש לי תיאוריה לגביו שהוא אנורקס וחסר סטחון עצמי אבל זה רק אני טוען

pumikili

New member
אם רק היה אפשר להוריד לו בראש

נבוט (מבלי להרוס את הטלויזיה...) - אני אישית היתי נותנת לו... איזה הגזמות, הבנאדם חי בסרט! מה הוא רוצה, את ברישניקו?!

jimalaya jim

New member
אני חושב ש...

הידיים של ברישניקו קצרות מדי הצלעות שלו בולטות מדי והתנועות שלו לא משהו בשביל האדון דוד רביד אם אני לא טועה

pumikili

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצחקת אותי! אז אם הוא לא טוב, אז מי כן טוב ו.... אם הוא לא טוב ולא בתוכנית, אז אני פורשת

liat love yaniv

New member
היום כזה..

אני רואה ת'סידרה ואומרת לעצמי... אולי הוא חולם שיעשו עליו כתבות על זה שהוא רע..ושהוא רוצה להיות תחליף של ריקי גל עד שזה בא בהגזמה...ריקי גל יש רק 1(וזה מספיק...)דוד יש רק 1(ככה קוראים ל"שופט" הזה?)וכל 1 יש רק אחד...

יו, מסכימה עם כל מילה!

הוא באמת ממש מעצבן!!! על כל מתמודד יש לו דברים רעים להגיד - כמו היום שהוא אמר על שני הבנים שהיו ממש בסוף שהם נראים כמו אווזים... נו באמת! אני לא סובלת אותו והוא פשוט קרציה! וגם אני חשבתי שהוא ממש מזכיר את ריקי גל בארסיות...
טוב, כנראה שאני לא היחידה
רציני, הוא פשוט מעצבן ודורש כפכף בראש

l o v e l i n

New member
על התוכנית הבאה [ בעוד שבועיים ]

הראו היום קטע מהתוכנית שצריכה להיות באולפן והבנתי שהם מחפשים קהל שיודע לרקוד לצילומים רק שאני חייבת לשאול אם האולפן שהראו היום בתוכנית זה של הגירסה האמריקאית של התוכנית ב FOX או מהצילומים של התוכנית בישראל ? [ ואני לא מתבלבלת עם "רוקדים עם כוכבים" פשוט התפאורה זהה לגמרי לזו של התוכנית של FOX ]

l o v e l i n

New member
רוצים לראות את התוכנית המקורית מחול

הנה זה כאן אפילו הצבעים של התפאורה ושל הפתיח של התוכנית זהים לגמרי אז כנראה שזאת גירסה לתוכנית הבאה

givatronist

New member
דוד הוא הכי מקצועי מכל חבר השופטים

המצועצע הזה. הוא בעל עין חדה וניסיון של שנים על גבי שנים. כל מילה שלו בסלע! נכון- קשה לשמוע דברים לא מחמיאים, אך כל רקדן בעל משמעת עצמית חייב להתמודד עם אימרותיו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אבל יש דרך להגיד את זה!

אתה חושב שמישהו כבד? אל תגיד לו "כל קפיצה שלך היא כמעט לשבור את הבמה" או משהו כזה. זה פשוט רוע. סבב,ה מקבלים את הביקורת, אבל תגיד אותה בצורה לא פוגעת, אלא שבאמת מנסה להיות בונה.

את רקדנית במקרה???

כי אם את לא אז את גם לא תביני את זה!!! זה כבוד לקבל מדוד או מעידו חוות דעת /ביקורת על ריקוד שאת עשית!!!! נגיד בשיעור...יש בנות שטועות בכוונה בגלל שהן רוצות שהמורה תבוא לתקן אותן עוד!!!!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מה הקשר?

אין לי בעיה עם הביקורת, יש לי בעיה עם השדרך שבה הוא מעביר אותה. זה אחלה שבעולם לקבל חווות דעת מכאלה מקצוענים, אבל בחייאת, יש המון דברים שהוא אומר שאפשר לומר גם בצורה לא פוגעת וכן מתקנת.

דוד דביר, הוא המנהל של המגמת מחול ה

הכי נחשבת וטובה בארץ בבצפר תלמה ילין (יש כאלה שיתווכחו, אבל כעיקרון זה הבצפר הכי טוב בארץ למחול..תיכון הכוונה) הוא נוראי, אבל הוא מהבסט שבבסט מה לעשות...בלתי נסבל אבל הוא מעולה.. וכן הוא מקובע בקלאסי מודרני..הוא בכל זאת בא מתלמה..כולם שמה זה רק קלאסי ומודרני, ובכל זאת רמה סופר גבוהה.. אז הוא ממש לא סתם שמה..

למעלה