דרוש רקדן:

TheBlackFairy

New member
דוד דביר../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

הוא רכז מגמת המחול של תלמה ילין (שזה אחד מבתי הספר המובילים לאומנויות בארץ), יש לו המון דרישות כי הוא בא בעיקר מרקע קלאסי ומודרני. הדרישות האלה הן לטובה על מנת להגיע לדברים טובים ולרמה גבוהה ביותר. זה נראה לרובכם מוזר, אבל מי שמכיר טוב יחסית את העולם המחול יודע שיש הרבה דרישות וברובו גם דרישות גבוהות
.

Lolly Deep

New member
אני לא ממש חושבת

שזה עניין של דרישות גבוהות, יותר של זלזול ושחצנות שבכלל לא במקום, ועובר את גבול הבידור..

אז תחשבי שוב...

מי אמר שלהיות רקדן זה קל??? צריך לדעת לקבל ביקורת ולא משנה איך מבטאים אותה!!! ובאמת כמו שדלית אמרה..רק כאלו שנמצאים בתחום הזה מבינים..

Lolly Deep

New member
תראי..

רקדתי 8 שנים, אז אני מרשה לעצמי להגיד את הדברים שאני אומרת. אם לא היה לי אפילו מושג קלוש הייתי שותקת אבל זה לא המצב. בכל אופן זו דעתי, וזכותך לא להסכים איתי :) אני ממש אוהבת את התוכנית, מקסים אותי לראות את הרקדנים והרקדניות, אבל דוד קצת מוציא לי את החשק לראות את התוכנית
ולא בגלל עצם העובדה שהוא מביע ביקורת, כי זה התפקיד שלו, אלא כי הוא כנראה לא מבין שהוא לא בסטודיו שלו אלא בתוכנית בידור לכל המשפחה, וללכלך בצורה כזאת זה פשוט לא נחמד לראות..

TheBlackFairy

New member
ממש לא../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

בשביל להצליח בעולם המחול יש דרישות גבוהות מאוד וזה מה שהוא דורש מהמתמודדים
.

חחח

השופט עם השיער הארוך הוא מי אם לא דוד דביר המנהל של מגמת המחול בבית הספר לאומנויות הכי גבוה בארץ תלמה ילין שהייתי שם קרוב לשנה תאמינו או לא הוא כזה גם במציאות ולא רק בטלויזיה ממש בנאדם נוקשה רק שבטלויזיה הוא יותר מנפח את זה הוא מומחה לתלדות המחול

inNout

New member
בחייכם/ן!

אם אתן מבינות ברקדנים כמו שאתן מבינות בטלויזיה אז לא הייתי בונה על הרקדן שלכן/ם. בלי להעליב באמת, האדם קודם כל מבוגר ובעל ניסיון ותארים ותעודות שאף שירשור שלכן לא ימחק. הוא ציני וכן, זה מה שנקרא לעשות טלויזיה, זו לא תוכנית מקצועית נטו, לא אם נסתכל על השעה ולא על כמות הפרסומות, זו תוכנית לרייטינג, לפריים! הוא חייב לקטול ואני חושבת שבסתר לבכן אתן יודעות שהוא רק מוסיף...

../images/Emo45.gifוהוא באמת בעל ניסיון ותארים מפה

עד להודעה חדשה..כמה שאני לא מחבבת אותו בלי קשר לתכנית, הוא הכי טוב שיש בתחומו שלו..

תאמין או לא

אני די מבינה בריקוד ודווקא המורה שלי לריקוד מהסטודיו של אתי פולישוק מפ"ת מופיע בנולד לרקוד ובלי שום קשר לזה שהוא המורה שלי השופטים אהבו אותו על ההתחלה קוראים לו ליאור ציוני לכל המעוניין להצביע אני אשמח הוא פשוט רקדן טוב בלי שום קשר לכלום אתה צריך לראות את הרמה של הריקודים שהוא עושה לנו

Dulce Maria13

New member
השופטים יורדים שם על מתמודדים

הם צחקנו על שני האנשים השמנים שהיו שם וזה מאוד מאוד מעצבן!! אתם לא חושבים?

דוד הוא מקצוען!!!!

ונכון הוא מחפש את הרקדן הכי טוב!!! זה מה שהוא רוצה...פרפטציוניסט!!! הוא מדהים כל כך!!!!!! אבל הוא צודק...היו כמה שפשוט...לא הבנתי מה הם עושים שם בכלל!! אין טכניקה בגרוש והם באים לאודישן מול האנשים הכי הכי בארץ!!! אני חושבת שהוא צדק עם הביקורת שלו...זאת ביקורת בונה.. גם אם נראה לכם שלא..ושהוא מגעיל ורע... הוא מקצוען!!!

דוד הוא מקצוען!!!

הוא בן אדם פרפקטציוניסט!!!!!!!!! והוא צודק.. היו מלא אנשים בלי טכניקה בגרוש שבאו לאודישן מול הרקדנים הכי הכי הכי בארץ!!!!! אין להם בושה? "אני ילד של פירות וירקות" וזה שרקד את candy shop? אנשים פשוט לא מתביישים!!!!!!!! אני חושבת שהוא נתן עליהם ביקורת בונה..הם עשו מעצמם צחוק! והוא לא מגעיל בכלל...זה שהוא מתנהג ככה זה בגלל שלאנשים פשוט אין בושה וצריך לנער אותם קצת!! הוא מקצוען ואפח'ד לא יכול להתווכח עם זה..כמו שרותם אמרה!!!!

noa933

New member
המורה שלי..

אני גם רוקדת וגם משחקת עכשיו המורה לתיאטרון אמר פעם שביקורת יכולה להרוג בן אדם. את יודעת מה זה שאומרים עליך שאת מחפה על מה שאין לך? הייתי באה ונותנת לו סטירה מצלצלת.. כל אחד רוצה לשמוע רק ביקורת טובה ולא בונה אבל יש דרך לומר.. הוא חושב שכולם כמוהו וכולם למדו איזה 30 שנה לרקוד.. לא.... וכאילו,הוא הכי מקצועי שיש אני לא אומרת שלא! אבל כל ההעלבות המיותרות אם תסלחולי באמת מיותרות! ומישהי אמרה פה שמישי בכוונה עושה טעויות אז יש הבדל בין שמורה אומרת לך לבין שאיש מקצוע מקצוען אומר לך..

jimalaya jim

New member
לא הטלתי ספק בנסיון תארים

ואו רמתו של אדון דוד רביד כבודו כפרסונה מובילה בעולם הריקוד במקומו מונח זה שהוא בוחר להוריד מהערך שלו בירידה לחייהם של המתמודדים זה עלוב מחליא וחולני בין זה למקצוענות בשום תחום בחיים אין שום קשר!!! אם הוא כמקצוען רוצה כל כך להעלות את רמת הריקוד בתכנית אין טעם לעשות זאת בירידה לחייהם של המתמודדים הפחות חזקים!!! הוא לא מועיל להם ובטח ובטח שלא לנבחנים עתידיים שעלולים לקבל רגליים קרות בגללו... למה הבוחן השני ששכחתי איך קוראים לו יכול לתת ביקורת בונה ולא מעליבה והוא לא?! מה פרימדונה וחרא זה חלק מהדרישות תפקיד בשביל להיות שופט בתחרות??? ד"א אם הוא היה כזה מקצוען הוא היה יכול לנבא שמה לעשות אין סינונים וסה"כ רוב המתחרים יהיו חובבנים!!! משום מה הוא בחר שלא לעשות את הסינון ופשוט להראות לכולנו איזה חריאת הוא ...

Lolly Deep

New member
למרות שאני לא ממש קשורה לפה

אני חייבת להגיב על זה. באופן כללי, הביקורת של השופטים היא לא כל כך רעה. רובם פשוט מביעים את דעתם על מה שראו, וזכותם להעריך את זה יותר או להעריך את זה פחות. אבל דוד. דוד הזה!! בחיי שיש לו תסביכי ילדות. איך בדיוק הוא מתכוון למצוא את "הרקדן האולטימטיבי", כשכל בן אדם שנעמד מולו הוא פוסל אותו רק במבט? וחוץ מזה, בריקוד כמו בכל אומנות נוספת, אי אפשר לדעת לעשות הכל פרפקט. זמר רוק לא יצליח בחיים לשיר אופרה, כמו שזמר טנגו לא ישיר שירי ארץ ישראל. גם המוזיקאי הכי טוב בעולם לא ידע לנגן את כל הכלים בצורה מושלמת.זה פשוט לא ריאלי! הרקדן האולטימטיבי מבחינתי הוא זה שמצליח יותר מאחרים לעשות גם את מה שהוא פחות טוב בו.. ואל אחד שיודע לרקוד הכל מהכל.. דוד אהב ממש מעט רקדנים מכולם, אני לא חושבת שזה אפילו מספיק לתוכנית... הוא סתם לקח על עצמו את תפקיד ריקי גל יותר מדי קשה, והוא אפילו לא עושה את זה טוב.. אבל זו רק דעתי.

foxylady2005

New member
../images/Emo46.gifלעשות בהם שפטים ממש!

קודם כל אני רוצה לציין שהשופט הבן מאה בעל הקוקו פשוט חושב שהוא רקדן אליל או משהו כזה, אין לי מושג מה הוא חושב לעצמו אבל שיצא מהסרט ומהר כי סבבה לו שהוא היה מנהל להקת בתשבע או מה שזה יהיה הוא נצמד לסגנון האוונגרדי המוזר שרוקדים בלהקה הזו ולא מאפשר לאחרים להביע את עצמם בסגנונות שונים, סבא עשה טובה לכולנו וקח רגיעון!!! הערה שניה יש לי לגבי מיכל אמדורסקי הפרציפלוחה הזו, אני יכולה להישבע שלפני 2 פרקים היא אמרה לזאת שרוקדת ריקודים ברזיליים או לאחת אחרת שהיא משתמשת בחושניות יתר וזה ממש פרחולי (במילים אחרות כמובן) כאילו מי היא שתגיד למישהי שהיא פרחה??? עלו!! את בעצמך מיכל כפרה יצרת את המושג פרחה אז אל תתחילי!

l o v e l i n

New member
השופטים של התוכנית עוד בסדר

מי שלא מבין אז פשוט הביאו לנו שופטים שתפקידים לשחק את הרעים וכאלו שתפקידים להיות הטובים כך הם מנסים לעשות דרמה מכל הדבר הזה שהיה די משעמם בלעדי השופטים הללו רק בגלל שפשוט בנתיים אין שם כשרונות גדולים ותסלחו לי אבל להכניס מישהי רק בגלל שהיא מנענעת את התחת יפה? קודם כל לעומת המון רקדניות התחת שלה ממש בלי פורפורציות וגם הריקוד שלה לא משהו כנראה שיש אנשים שגם הגוף של דנה אינטרנשיונל יעשה להם את זה

למעלה