דרוש רקדן:

האמת..

אני איתך במה שאתה אומר אבל לא במלוא האחוזים אני לא יודעת להסביר את כוונתי אבל יש משהו בדבריך חלקם אכן נכונים

MICHL99

New member
אין מה לעשות

הם באו לאודישן בגלל שזה בטלויזה אין צורך להתחשב שזה מצולם ,כן הם אכזרים אבל המתמודדים=מלשון המילה הם מתמודדים עם כל החבילה גם בריקוד +רגשות של בן אדם וגם בלשון האכזרית של השופטים אז סורי לא מרחמת רק תצליחו לתהנו כל הכוכבים בהצלחה להגעת הפסגה.

yaeltal12

New member
לדעתי הוא ככה רק בגלל הטלוויזיה

אם הוא יאמר כאלה דברים לנער או נערה בת/בן 14 שכולה רוצה להיות במגמה שלו הוא יקבל כזאת תביעה, זה בטח כי בקשת הם רוצים קצת אקשן ושופט רשע, לי הוא דווקא נראה בן אדם נחמד ומקצועי, לדעתי זה משחק מה שהולך שם והוא לא כזה באמת.

Photo Fairy

New member
כמה קל להידבק לסטיגמות

אתם שוכחים את התגובות הנפלאות שדוד אמר על אנשים, במיוחד על כאלה ש*לא* באו מעולם הבלט הקלאסי והמודרני - רקדן ההיפהופ ה"לירי", זו שרקדה ריקודים סלונים עם ויקטור בפרק הראשון, מישה שרקד ברייקדנס, מיה ועוד הרבה אחרים. אתם שוכחים את הירידות של השופטים "הטובים" - גם לאונה היו כמה יציאות שאפשר בהחלט להגדיר כביקורת "מעליבה" (לפי ההגדרה שלכם, לא שלי). אתם שוכחים ש*כל* השופטים כולם (כולל עידו תדמור) התפוצצו מצחוק כשעלו כמה "רקדנים" באמת באמת מגוחכים. אף אחד מכם לא יכול לבטל את הניסיון הרב והמקצועניות של אף אחד מהשופטים. הם לא מעליבים, הם ביקורתיים. יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות. ככה זה בעולם המחול, זה עולם מאוד תובעני. עידו תדמור אמנם מאוד עדין בביקורות שלו, אבל אתם שוכחים שגם הוא התנגד ב*תוקף* להעביר את דקלה ואמר שאין סיכוי ללמד אותה סגנונות אחרים. אם יש מישהו שמבין במחול ובפוטנציאל של רקדן, הרי זה דוד דביר, גם אם הוא לא מוצא חן בעיניכם. הביקורת שלו לא נאמרת במטרה להעליב, הוא פשוט מדבר בצורה מאוד כנה וישירה. לדעתי זה נהדר שיש מישהו שמאזן את העדינות של עידו תדמור, ושניהם ביחד פשוט נפלאים.

בקיצור..תגובהה ../images/Emo13.gif

כדי להיות רקדן צריך גם לדעת לקחת את כל התגובות הרעות המשפילות והקשות לתשומת ליבך.. במסגרת שנות לימודיי לא פעם אמרו לי שאני צריכה להרזות, לא פעם אמרו לי שצריך לתת לי סטירות ולשפוך עליי דלי מים כדי להעיר אותי בהופעות.. זאת חלק מהמציאות!!!!.. מה שאני לא אוהבת אבל בכל התוכנית, זה שלוקחים רקדנים מקצועיים למשל כמו: רונה-לי הזאתי מבת דור. או אור כחלון מתלמה ילין.. הם באים ממקומות מקצועיים לא פלא שיבחרו אותם.. ואני לא אוהבת את זה

למעלה