דרוש עובד

babajos

New member
דרוש עובד

כך נימסר לי בשיחה עם בעל המקום : דרוש עובד בתור עזרה למסעדה כשרה, זו לא עבודה זוהרת אבל מי שצריך עבודה דחוף והוא לא מפונק זה אולי יכול להיות לא רע. המסעדה נמצאת ב-5987 ויקטוריה פינת ואן הורן בקוט סנט קתרין במונריאול למעוניינים לפנות לשני, הוא לא מדבר עברית אבל היום דברתי איתו ואני יודע שזה עדיין רלוונטי המקום נקרא פוקסי פיצה והטלפון הוא- 514-739-8777 אפשר להגיד שראיתם את ההודעה פה בפורום הוא יודע. בהצלחה

בעניין פוקסי השועל

במקרה מכירה את השועל, יש להזהר מאוד קמצן בעניין שכר.ישנה הרגשה לא נעימה בזמן התשלום, מציעה לשים לב. מנסיון שהיה בשנה האחרונה...

babajos

New member
הוחלפו הבעלים

אני לא מטיל ספק בניסיון שהיה לך עם פוקסי, אבל אינני חושב שתמיד חייב לחפש את הרע, יש לי הרגשה שאם נשאל אותו עלייך אני בטוח שגם לו יש דיעה עלייך, אך בואו נעזוב זאת, ונחדש גם לך: הבעלים שם הוחלפו לפני מספר חודשים והקמצן שלך כבר לא שמה. אז שיהייה בהצלחה למי שבאמת צריך עבודה

בהצלחה

מי שלא תהיה ועד כמה שאתה קרוב לעניין פוקסי , בסך הכל ברצוני לידע את האנשים שנגשים לשם לקראת מה הם הולכים ובכדי שלא יבזבזו אנרגיות מיותרות. לדעתי תקבל חוות דעת מצויינת על עצמי אבל ממש לא לעניין ולא חשוב. שמחתי לשמוע שהתחלפו הבעלים ובהחלט בהצלחה לכולם, עבודה נעימה!

למעלה