דרוש סיפור

maricon

New member
דרוש סיפור

שלום חברים אני מנחה צוות של אנשים מבוגרים בנושא חינוך , ואני מחפשת סיפור קצר שיהיה לו מוסר השכל הקשור להקשבה , שכדאי להקשיב כדי ללמוד מאחרים, כדי להבין את האחר ואת המציאות , להקשיב זה לתת כבוד לזולת ודברים בסגנון האם מישהי/ו מכיר/ה סיפור כזה? או איפה אני יכולה לחפש באינטרנט או איזהשהו אוסף שיש בו סיפורים בסגנון או כל דבר שיכול לעזור לי??? תודה רבה ואל

perhay

New member
הפנייה

לא זכור לי כרגע מאגר כזה, אך לדעתי כדאי לך גם להעלות את השאלה בפורום "מורים" בתפוז. בתור מחנכים יש להניח שהם מכירים חומרים כאלה.

מה שיציל את העולם../images/Emo13.gif

עצתו של חתים אל-עסאם – סיפור סופי חאתים אל-עסאם היה מבלק – עיר הנמצאת כיום באפגניסטן. כשביקר פעם בבגדד, השאיר רושם ניכר על האנשים שם. הם התאספו סביבו ואמרו "אתה אינך ערבי טהור ודיבורך מהוסס, אבל אתה מצליח להסות את כולם." ענה "שלושה דברים מאפשרים לי לגבור על יריבי. אני שמח כשהוא צודק, עצוב כשהוא טועה ואני מנסה שלא לנהוג כלפיו בטפשות." כששמע זאת איבּן הנבל (Hanbal) שאל את חאתים אילו דברים לדעתו יצילו את האנושות מן העולם. ענה חאתים, "ישנם ארבעה דברים. קבל את בורותם של האחרים וחסוך מהם את שלך; חסוך מהם את ישותך ומהותך ואל תקבל את שלהם." חומר למחשבה...

מה שיציל את העולם.

היי הגבירה חזרתי מאי שם וכבר קראתי את הסיפור שכתבת.איך אומר "על הבוקר"זה לא רק חומר למחשבה...זו תורת חיים שלמה. קניתי בכיף ביי פרי גן העדן

סיפור לכל מצב ../images/Emo151.gif

אם תכנסי לאזור הקישורים בפורום הזה תמצאי באתרים למספרים בעברית קישור לאתר סיפורים מהסוג שאת מחפשת. מקווה שעזרתי.

סיפור לפי דרישה

שלום לך , יש ספר של חליל גובראן, אסופת סיפורי משל. פשוט מדהים ושם יש סיפורים עם מסר חברתי ואישי, מצוין לדיונים בכל נושא.

למעלה