דרוש - לק החלום שלי!

Marble Arch

New member
טעיתי.. את צודקת ב100%

אלה המחירים שהיא רשמה לי לפני שנה 1 bottle - $5.65 2 bottles - $8.25 3 bottles - $10.25 4 bottles - $12.25 5 bottles - $13.25 6 bottles - $14.25 אולי גם זה השתנהץץ

Ultra marine

New member
המחירים האלה נראים לי סבירים יחסית

לא זול אבל גם הלקים של נובר לא זולים..

צונית

New member
תבדקי אצל

enchanted beauty קניתי אצלו את הNUBAR 2010 (ונראה לי שגם איזה אסי מתישהו...) משלוח עלה 4 דולר, שזה אולי לא הכי זול אבל אם מתחשבים במחיר הכולל של המוצר שהיה פחות מ10 דולר - זה סבבה. אני לא זוכרת כמה עלה משלוח של יותר ממוצר אחד, אבל אמורה להיות הנחה כלשהי על כל מוצר נוסף... לא בטוחה שיש לו את מה שאת מחפשת אבל החנות שלו לא קטנה, אני מאמינה שתמצאי

lital303

New member
המוכר הזה כבר לא שולח לישראל

הזמנתי ממנו בעבר אבל כבר כמעט מלפני חודש הוא הפסיק לשלוח לישראל. כתוב ב- Shipping and payments...

לי הוא שולח..ראיתי גם לפני איזה שבועיים

שכתוב שהוא לא שולח ודווקא הייתי מזמינה ממנו מלא דברים ותמיד היה מגיע מהר אחרי פחות משבוע ,אז שאלתי אותו והוא אמר שהיה לו הרבה חבילות שלא הגיעו לישראל ובגלל זה הוא הפסיק לשלוח לפה אבל שאני יכולה להמשיך לקנות ממנו, אז תנסי אני מאמינה שהוא כן ישלח לך

Dmorrigan

New member
לי לא הגיעה חבילה ממנו

אבל הוא בסדר גמור, נתן refund מהר מאד

LOLI152

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי

אני לא ממש אהיה לך יעילה.. אני סתם עפה על עצמי שיש לי!! חעחעעח. אחד כסוף כזה - יש לביוטי קר. בכל חנות של ביוטי קר. ויש לי אחד זהב, אבל חוץ ממדבקה קטנה שכתוב עליה "ברשיון משרד הבריאות" לא כתוב עליו כלום...

lital303

New member
צודקת לגבי הכסוף מהביוטיקר

צילמתי לך עכשיו כדי שתראי אם לזה את מכוונת... זה מספר 15... סמיך ומלא נצנצים.. הלק הזה מביא לי בחילה אז הקרבתי רק אצבע אחת לצילום...

LOLI152

New member
לאלא...

לא לזה כוונתי... אני אצלם כשאני אחזור הביתה..

lital303

New member
חיפשתי לך באיביי

ומצאתי כמה לקים מתאימים של חברות לא מוכרות.. לדעתי אם המחיר זול יחסית אז שווה "להמר" ולהזמין גם מבלי לראות סווצ'ים (כי פשוט אין כאלה). לינק1 לינק2 לינק3

lital303

New member
המשך לינקים

לינק4 - זה של אותה חברה כמו באחד הלינקים בהודעה הקודמת אבל מספר אחר - זה עם גליטרים יותר בומבסטיים לינק5 - אותה חברה רק בצבע כסף אם אהיה בביוטיקר אחפש שם לק זהב מלא נצנצים כמו שיש לי בכסוף (כמו בתמונה שהעליתי).. אעדכן!

למעלה