דרוש - לק החלום שלי!

Marble Arch

New member
דרוש - לק החלום שלי!

עזרו לי למצוא את אהובי! אני רוצה לק בצבע זהב מלא מלא מלאאאא בגליטרים!!! שיראה כמו גוש נצנצים
כזה: http://1.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/TPU2xfBUveI/AAAAAAAAI7A/57YMPR2_06A/s1600/goldglitter.jpg וגם אחד כסוף... כזה: http://1.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/TPU2xfBUveI/AAAAAAAAI7A/57YMPR2_06A/s1600/goldglitter.jpg אולי אני פשוט צריכה לחפש את אלה? מישהי מכירה בעצם מוכרים מומלצים לנובאר?

Almog 97

New member
כנסי ../images/Emo24.gif

ראיתי משהו בדיוק כזה של לא פחות מאשר טופ ביוטי , אם זה החלום שלך תתפשרי על משהו כזה , לא ? אין לי מושג אם זה הדיופ המושלם כי לא ראיתי אותו על הציפורן , אבל הגליטרים של טופ ביוטי מאוד עמוסים ובכלל לא מתאימים לשים אותם מעל לק אחר , אז יכול להיות שהוא יהיה טוב :) בכל מקרה חיפשת באיביי ? לכי לפי הסכום הנמוך ביותר + משלוח ואז תראי בערך בכמה מוכרים אותו

Almog 97

New member
אממ ..

אצלי יש בחנות שנקראת ' ביג סטוק ' , אני חושבת שבכל החנויות הזולות האלה יש את זה ( בכל זאת , הם עולים 5 ש"ח ) איפה את גרה ?

Marble Arch

New member
באר שבע..

זה מצחיק אבל הרבה יותר נגיש לי לקנות לקים שיש באינטרנט

Almog 97

New member
יש לך סניף של לוקה שם ?

יש אותם כמעט בכל בזאר כי הם ממש זולים , נסי בחנויות הכל בדולר או דברים כאלה , אצ אמורה למצוא אני יודעת שבלוקה יש אבל אין לי מושג אם יש בעיר שלך ..

poynter

New member
יש לוקה בבאר שבע

בביג, באזור של אורנג' ופיתויים.. כמה נושאים למטה כתבתי איפה אפשר לרכוש לקים של טופ ביוטי, תסתכלי באשכול שפתחה Unholy Confessions

Osnatz1

New member
אגב לוקה-

הייתי היום ב"סניף" ברמת גן (חנות ברוחב מטר ואורך 3 מטר, מהחנויות האלו שזה ממש מפחיד להכנס אליהן עם תיק כי זה מרגיש שכל תנועה תגרום לתיק להעיף חצי מדף לרצפה, אבל ניחא
) ולא היו דיסקיות לחותמות לכל הציפורן, וגם הדיסקיות שכן היו שם עלו 34.9 :-O בכל מקרה אני מחכה להזמנה של דיסקיות מהנט אבל עדיין התעניינתי. וכמובן שלא יכולתי לצאת משם בידיים ריקות אז קניתי את ווטרמלון של שיק וCOMPASSION של לה צ'ט שהוא מין כחול עם שימר צהוב וירוק, משהו שיהיה או ממש ממש יפה או ממש ממש זוועתי. אבל אתמול בדיוק החלפתי לגברת רובינסון ומחר אני לוקחת את החבילה של טראנס אז יקח זמן עד שאנסה אותו חחח.

יש לאורלי

מהקולקציית קריסמס שלהם, יש זהב, כסוף ירוק כהה ואדום והם מדהימים! יש אותם בסופר פארם ובאפריל

Marble Arch

New member
ראית אותם לאחרונה??

אוף.. אני חושבת שלא הייתי בפארם איזה מיליון שנה..!! אבל אני ארוץ לקנות אם תגידי לי שראית לאחרונה!

אני בורחת ממדפי הלקים!

אסור לי לקנות עוד לקים! יכול להיות שיש, תנסי.... הם מעלפים, יש לי את הזהב האדום והירוק

עינב ג ל

New member
כן, היא דיברה על הקולקציה הזו שהיא, לדעתי,

ממש לא מה שחיפשת... אני יכולה להציע לך הצעה יצירתית (שזה בערך מה שאני עשיתי...) למרוח לק שקוף, לטבול את האצבע בצנצנצים, להבריש עודפים ולשים מייבש. אמנם עשיתי את זה רק בטיפס, אבל יצא משגע. ניסיתי לעשות את זה: לחצי כאן

Ultra marine

New member
תעדכני!

בא לי לק של נובר גם אם אין לי אף אחד ספציפית שאני רוצה..

Marble Arch

New member
איזה גוזמאי...

אחרי שהוא כתב לי פסקה באורך כל הבלוג שלי על זה שהוא משתמש בחומרי אריזה יקרים ומשקיע זמן ומחשבה באריזה הגיע התכלס: Shipping & handling for one bottle is $6.49, two bottles is $8.99, three bottles is $10.99, four bottles is $12.99, five bottles is $13.99, six bottles is $15.99, seven bottles is $16.99, eight bottles is $17.99, nine bottles is $18.99, ten bottles is $20.99, eleven bottles is $22.99, and twelve bottles is $23.99. If you need a quote for more please let me know. sparkling nails לדוגמה לוקחת 3.5 דולר ללק הראשון ועוד 75 סנט לכל לק נוסף.... אז אם לדוגמהההה היית לוקחת אצלה 11 לקים המשלוח היה יוצא 11 דולר.... לעומת 23 אצלו... וזה רק ערך קיצון.. אבל יש לה רק את הגולד ולא את הסילבר...
ובכלל אין לה מספיק לקים

Ultra marine

New member
לא בטוחה שכזה *כזה* יקר

תשווי רגע לטרנסדיז'יין - 10 לקים ב 20$ אצלו זה ב 21$... אני חושבת שאם את הולכת על 4-5 לקים (ויותר) זה יוצא סביר. אולי תצליחי לארגן כאן כמה בנות יחד למשלוח של לקים של נובר..

Dmorrigan

New member
לגבי sparkling nails

את בטוחה שלא מדובר רק במשלוח לארה"ב? נראה לי זול מדי.

למעלה