דרוש גבר

צר לי לשמוע........./images/Emo10.gif

קבלי חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אם אפשר וגם מעודד... אבל הנה קרן אור נחמדה בחיים..."אייס קפה".. מאמוש, שיהיה לך המשך יום קל יותר ורגוע... ואת יודעת..........

צר לי לשמוע........./images/Emo10.gif

קבלי חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אם אפשר וגם מעודד... אבל הנה קרן אור נחמדה בחיים..."אייס קפה".. מאמוש, שיהיה לך המשך יום קל יותר ורגוע... ואת יודעת..........

amazone

New member
או קי כווולם להחזיק ידים

אבל ממש - כוווולם ולהגיד ביחד: אנחנו אוהבים אותך בילבולונט ואחרי שהורדנו את זה מהלב תסבירו לי מה זה אמור להיות? יום הדכאון הלאומי ומישהו שכח לספר לי? יש לכם מושג מה אתם מפסידים כשאתם תקועים בזה? מישהו מוכן להגיד לי איפה ההתחלה של מעגל הדיכאון הזה כדי שנטפל בזה מהשורש? אתם צריכים ללמוד להעריך את מה שיש לכם ולא להיתקע במה שאין!!! יש אנשים שנמצאים במצב הרבה יותר גרוע. רק שתדעו - זה תמיד מתחיל ביחיד ועם גישה כזו זה עלול להיגמר ב'ניסיתי כל כך הרבה אבל מה שאני יודע זה שבסוף זה לא שינה דבר' - ודיי נמאס לי לשמוע את זה אז תתחילו לשנות את הגישה הזו ותתחילו עכשיו!!! ברור?!? אני רוצה לראות את כל התחושות השליליות עוברות לכם מעל לראש ותתחילו לשנות

מי בדיכאון?

אני סתם ריאלית.. לפעמים מותר להביע את הקושי את יודעת? בגדול - החיים שלי יפים. כרגע - אני במצב של קושי נקודתי ומאוד מרוכז. הראש כבר מתפוצץ לי מרוב מטלות, מתה לישון, וכשכבר מגיע הלילה כל הטרדות לא נותנות מנוח. אני לא יכולה להתפרק בעבודה - לא בא לי שיפטרו אותי. אני לא יכולה להתפרק בבית - יש כאן ילד שתלוי בי. אז מה כ"כ רע להתפרק בפורום? להגיד שקשה ולקבל חיבוק?

amazone

New member
לא אמרתי שאי אפשר

אבל אין כזה דבר סתם ריאלית אין כזה דבר חיים מורכבים אני מבינה שעמוס עלייך ואני מאמינה שהצרות שלך גדולות מאוד אבל תוציאי קיטור בדרכים טובות - לא למשל לשמור בבטן אלא לפרוק את זה על ידי צרחה במקום רועש כדי שתתחרי עם גורם הרעש (ניסית פעם לצרוח על הרכבת או לנעול את עצמך בחדר לשים בפול ואליום לינקין פארק בסטריאו ולצרוח את השיר?) ותגובות כאלו בפורום שיוצאות בעקבות תחושת בטן כזו גם מקרינות את ההרגשה בכתיבה והבנאדם שקורא קולט את התחושה במודע ושלא במודע לכי תדעי מי האדם שעומד בצד השני יכול להיות שהוא יותר מבולבל ממך תרגישי חופשי לשפוך ובאמת שתמצאי כאן אוזן ולפעמים גם פה אבל אישית עם תחושה כזו אני מעדיפה שלא להגיב

יש כאן ילד חביבתי

ילדים נבהלים כשאמא מתפרקת. לאמא מותר להתפרק אחרי שהם נרדמים. ואז, מן הסתם, רצוי לא להתפרק בקול רעש גדול - כי זה יהרוס את כל הפואנטה של "סוף סוף הוא נרדם". מישהו, שאני הייתי רוצה "לספור" כידיד (הי פירסי) שאלה מה קורה. עניתי לו. את אמרת לי לא להיות שלילית. אני לא שלילית - אני סה"כ מנסה לתפקד בלי לקרוס. ועכשיו, אם תסלחי לי, אחזורה לי בשריקות גיל לכביסות ולבישוליםליםליםליםלים (זה דרך אגב לא נקרא מדוכאת - זה נקרה מחורפנת עם דייסה במקום מוח. ככה את יותר מסמפטת אותי?).

amazone

New member
תראי

אם את רוצה תדחיקי זה יכול לחקות למחר כשהילד ילך לגן ואת שוב תהיי בדרך לעבודה ושוב תשמעי את הרכבת ותדעי שאף אחד לא יישמע אותך ואז תנצלי את ההזדמנות תכיני את הראות שלך ותשימי צרחה ואם עדיין לא תנצלי את ההזדמנות ננצל את המלך פירסס כביביסיטר ואישית אקח אותך בהזדמנות הראשונה למקום בו אפשר לצרוח וזה ממש לא יפריע לאף אחד

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

לא מתאים לאמזונה המאגניבה שלנו לצאת ככה על חבורה של בנות שבסך הכל, קצת עצובות ורוצות לבוא למקום חם לשפוך בו את הלב ולקטר קצת.

amazone

New member
ומי אמר שאני לא דואגת

אתן רואות שזה מדבק אז תשפכו תלב ונראה מה כבר אפשאר לעשות משם זאת דרך ללא מוצא ואני לא מאמינה שאני היחידה שמנסה להיות כאן אופטימית

ToryMaster

New member
זו לא דרך ללא מוצא

לפני שאפשר להרים את הראש ולהמשיך לטפס במעלה הגבעה, צריך להתפרק מחלק מהמטען שמקשה עלינו ללכת.

amazone

New member
או קי - כוולם להחזיק ידים

אבל ממש כווולם להחזיק ידיים אנחנו אוהבים אותך בילבולונט ועכשיו לנשום אויר ולהוציא אותו באיטיות להכניס אויר לראות ולהוציא אותו באיטיות אנחנו נשים לזה סוף נוציא החוצה את כל הרגשות השליליים והחל מהרגע ניתן להם לעבור מעל לראש. להמשיך לנשום עמוק ולנשוף. ולהבא תזכרו דבר אחד - זה תמיד מתחיל ביחיד. עם הגישה הלא נכונה זה עלול להסתיים ב'עשיתי הכל אבל בסופו של דבר לא הצלחתי' אז תצאו מהמעגל הזה ותעשו את זה עכשיו זה הכל להיום - תתאמנו על הנשימות בבית

אנלא מחפשת..

ההודעה ההיא הייתה הומור.. מתוך תסכול. כשכן מגיע מישהו לתוך חיי, ואני נותנת לו להיכנס, פתאום הוא מתגלה כאידיוט/ילדותי/לא יודע מה הוא רוצה. זה לא שאני מחפשת.. ממש לא. אם בא, בא.. אבל כשהוא בא למה הוא חייב להיות כזה דביל?

למעלה