דרוש גבר

דרוש גבר

שלא מפחד מנשים חזקות.
נמאס לי

דרושה אשה

שתתן לי את מרחב המחיה שלי ואני אתן לה את מרחב המחיה שלה בד בבד עם קשר וזוגיות נפלאה.... שתהייה חזקה ואסטרטיבית ומצד שני לא תרמוס או תחנוק את הבן זוג.... מים כחולים, אם את מכירה כזו...

למה אני נופלת

על ילדים קטנים? אם הם לא יודעים מה הם רוצים למה הם משגעים אותי? אני צריכה להדפיס חולצה "אני יודעת מה אני רוצה. אם אתה לא יודע מה אתה רוצה, שמור מרחק"

יקירתי אחמיא לך אם אומר...

לשמחתך או לצערך את בוגרת מאוד לגילך, את גם חכמה גם פקחית גם בשלה נפשית אשה הכלואה בגוף של נערה תהני מהגיל כל עוד תוכלי, ובסוף תכירי את האחד שתאהבי..
ולבינתיים...זורמים את יודעת..

לצערי, ממש לא לשמחתי

כי מסתבר שאני סתם סובלת מזה. אני נהנת מהגיל תאמין לי, אני לא נהנת מהטימטום של בני גילי. הבעיה היא, שבנים בגיל שלי לא יודעים מה הם רוצים. הם ילדים. גם שנתיים מעליי עדיין באותו סרט. הבעייה היא שבערך מגיל 21 ומעלה הם כבר לא לוקחים אותי בתור משהו רציני, כי אני רק בת 18. פשוט נדפקתי. מה אני צריכה עכשיו להתנהג כמו ילדה קטנה ולא בוגרת?

יקירתי ../images/Emo24.gif

את לא "צריכה" להתנהג כמו שום דבר
בדיוק כפי שאת שונה מאחרות בגילך, כך גם יש שונים מאחרים בגילך ובכל גיל בעצם. אחלי לעצמך אחד כזה שיוכל להיות איתך בהרמוניה, הרגישי ראויה, לאדם מופלא
את ראויה יקירה. תדעי את זה, תרגישי את זה.

אני יודעת את זה

אני ראויה, לעזאזל אני בחורה כזאת מדהימה ואני יודעת את זה אבל הגעתי למקום שבו אני שלמה עם עצמי מוקדם מידי הגעתי לבגרות הזאת מוקדם מידי ואני סובלת מזה עונג אני סובלת בגלל זה

יקירתי..

למה לך לסבול, אולי תתעלי את האנרגיות החיוביות שבך למשהו שיתן לך סיפוק. את בוגרת נפשית, מאוד..וגם שכלית!!!!!( ואומר זאת אחד שטיפונת טיפונת זכה להכיר את האישיות שמאחורי הניק ). אני לא יודע מה סדר יומך, או האם את מתנדבת באיזה ארגון, אבל תאמיני לי המון ארגוניי ייעוץ לנוער היו מתים לקבל אחת כמוך, אולי תמצאי שם סיפוק מסויים וקצת הרגשה אחרת בחיים-לחיים...

amazone

New member
תיכנסי מותק

תראי זה לא שיש לעולם בעיה זו את שצריכה ללכת לפסיכולוג/סקסולוג וברצינות - אנשים כמוך הם זן נדיר ולא מפגינים חיצונית את היתרונות שלכם. יכול להיות שממש מתחת לאף שלך ניצב המכסה שלך ואת פשוט לא שמה לב אז אל תפסלי מראש ונגבי את הדמעות מהעיניים יש עולם שלם בחוץ לא נורא אם לפעמים תהני ממנו לבד אל תרגישי נכה אם את לא בשניים

amazone

New member
../images/Emo24.gif רק שתדעי

כל יום הוא יום נפלא למרות שלפעמים קשה לחיות אותו וקשה לנשום גם אני מדי פעם חסרת בטחון אבל למרות הכל אני יודעת שאני יפה (מכמה בחינות) לא משנה מה קורה אז אל תתעמקי בחידה הזו זה סתם מדכא ומחטיא את המטרה

אוקיי.

מוקדם מידי? יחסית למי, למה. "שלמה עם עצמך מוקדם מידי", הרשי לי לצחקק מעט מהקישור שעשית בין זה לבין סבל. מה רע בזה למען כל האלות? נראה אותך מוצאת בזה טעם לפגם
בחרי אותם בקפידה, יקירתי. אל תלקי את עצמך על היותך מי שאת.

../images/Emo10.gif

מוקדם מידי? יחסית למי, למה. יחסית לבני גילי. "שלמה עם עצמך מוקדם מידי", הרשי לי לצחקק מעט מהקישור שעשית בין זה לבין סבל כי אני לבד, כי אין אף אחד שמכיר אותי, כי זה מתסכל שאין לי שום דבר משותף עם בני גילי, ולא מספיק משותף עם גדולים ממני. אני ת-ק-ו-ע-ה

GardenOfEden

New member
כל אחד מאיתנו

בצורה זו או אחרת מרגיש לבד... אני השלמתי עם הלבד הזה. ולקחתי את זה לכיון חיובי. אני משקיעה את רוב זמני בעצמי. משקיעה בעצמי. לומדת, מנסה לקדם את העתיד שלי, מטפחת את עצמי, מפתחת תחביבים ומנצלת את רוב הזמן הפנוי שלי - לעצמי! גברים באו והלכו וימשיכו לבוא וללכת. למדתי לא להקשר אליהם מהר מידי. לא צריכה אותם כרגע. ולא חסר לי סקס. כשאני רוצה מישהו אני מרימה לו טלפון. בסוף אני גם חוזרת הביתה לישון במיטה שלי. וטוב לי
תנסי גם לקחת את הלבד הזה ואת ההרגשה הזאת למקום חיובי, שבעצם יביא אותך למקום טוב יותר

amazone

New member
מספיק עם הגישה הזו

או שתמצאי את עצמך שיכורה בת 40 במסיבת פנויים פנויות שרה את 'לא כל כך יפה'

יש לי אחד

אבל אני לא תורמת אותו למטרות של מעבר לשעשוע... וגם את זה בקושי. אולי תהני מהחיים ואל תחפשי את ה"אחד"? בדיוק כשלא תחפשי - הוא יגיע.

אני על סף מוות בגיל צעיר

קורעים אותי בעבודה. צרות בריאותיות במשפחה. קורעים אותי גם בבית (ולא במובן הטוב של המילה). הדבר הכיטוב בחיים כרגע זה האייס קפה ברכבת בדרך מהעבודה. די עלוב, לא?

למעלה