דרוש בדחיפות

אבזץ

New member
אותך אני בכלל לא מבין.

את גרה כאן או שם או כאן, בהיכן? ולמה לעזאזל את שותקת? מצטער שברחתי מהטיש, נפלה עלי עז טרחנית. וכבר באתי על עונשי משמים ומארץ. סליחה ותודה.

הייתי פה

מחר אשוב לשם, ואתפלל לאלוהי הקאסמים שאעבור את השבוע האחרון בחברתם ללא הכרות אישית מידי. ומשבועהבא אני פה. באמת תהיתי (עד כמה שאדי האלכוהול איפשרו לי) לאן נעלמת. מי איים עלייך? מי גרם לך לחוש אי-נוחות? באימא`שלי אני אכנס בו.

באמא שלך?

אה כפרה? פוצצי אותו מכות. נשמה, ביננו, הייתי עושה אותך... אבל לפני זה:בואי נעשן סמים ונשתה אלכוהול

אני לא אגיד אמרתי לך.

אבל את יודעת שזה מה שהייתי צריכה להגיד. אבל אני לא אגיד. די, את עושה לי התקף לב, בגללך יצאו לי שערות לבנות ומפוצלות, בגללך יצאו לי פצעונים, את לא מביאה לי נחת, היית צריכה לבוא לפה לגאול אותי מהזיוני שכל של השומר והאף למעלה של האחמש. ועוד כאבי לב שונים...

אני לא אגיד אמרתי לך.

אבל את יודעת שזה מה שהייתי צריכה להגיד. אבל אני לא אגיד. די, את עושה לי התקף לב, בגללך יצאו לי שערות לבנות ומפוצלות, בגללך יצאו לי פצעונים, את לא מביאה לי נחת, היית צריכה לבוא לפה לגאול אותי מהזיוני שכל של השומר והאף למעלה של האחמש. ועוד כאבי לב שונים...

בבית שלי ../images/Emo88.gif

תגידו, ג'וקים יוצאים לאויר העולם בלילה?
אני תמיד פוגשת בהם בלילה. אגב, אני אתן לך לגעת בהם רק אם תתייחס אליהם יפה. מקובל?

אבזץ

New member
סבבה. אשכיב אותם לישון...

(במיטה שלה). כלום יש יותר יפה מזה?

האמת שלא..

אבל אין לדעת. אולי זה לא ממש יפריע לה. אני מכירה א\נשים שלא ירתעו מלדגדג ג'וק בבטן החומה שלו.

אבזץ

New member
תאמיני לי שאני מכיר אותה

וברחשים מפריעים לה כמו שאינך/שהינך מתארת לעצמך.

אבזץ

New member
היא לא עשתה לי כלים ורצפה.

שותפה לא שוטפת בעליל - ליכלוכית של ממש, וטרחניה עד שקצה נפשי בנפשה. לילה טוב.

שים אקונומיקה

במחסנית העדשות שלה, טרנטילה בארון הבגדים שלה, שמפו בבקבוק הקרם גוף שלה, קרם גוף בבקבוק השמפו, את השדים של אמילי בקופסה של 'לא רק בלונדינית' אם היא ממשיכה בעיוולתה, שים את הטלוויזיה במדף מאד גבוה, עמוד ליד ושחק אותה מדבר בטלפון. כשהיא תעבור, תנפץ בבת אחת את הטלוויזיה על הראש שלה, אם החוט בורח מהשקע, החזר אותו מיד. לשם חישמול אפקטיבי לחץ את הטלוויזיה השבורה לתוך הראש שלה. במקרה שרגליה מתנענעות וזה מעצבן אותך, תתאפק מלבעוט בה, זה צריך להראות כמו תאונה. במקרה והיא נשארת בחיים, תכין כוס קפה, תעיר אותה עם חיוך שטני ותפקוד עליה לשתות, לידך... כשהיא תתחיל לשתות בפחד, תעשה לה 'בווו!!!' זה אמור ללמד אותה לקח

למעלה