דרוש בדחיפות

מחממנוע

New member
אפילו בירות וגרעינים יש

ואפילו שאני לא חובב כדורגל ושוטים, הייתי מזמין אותך, אבל כנזכר לעיל

דסדס

New member
מחפשת

דירה ברחובות, שותפים, מרחק הליכה מהפקולטה, כניסה ב1.9, מחיר סביר. אם מישהו נתקל במשהו נא לעדכן!

דסדס

New member
לא שידוע לי

לדעתי גם הוא יפנה את האיזור, אבל אין לדעת.

דסדס

New member
לא שידוע לי

לדעתי גם הוא יפנה את האיזור, אבל אין לדעת.

עזבו אתכם שותפים

הכי קרוב לבד. באמת. גיליתי שלבד זה כיף עד שהמתבחששת הגיעה אלי ועשתה לי חשק לגור עם אנשים אז מי מחפש שותף? (הרגשתי לבד עם כל המחפשי שותפים פה אז החלטתי שאני גם רוצה להגיד שאני מחפשת.)

כולנו איתך

אם תחפש ת'צמך בתוך איזה דירה נחמדה בעוד חודש בערך אתה מוזמן (יש לי שותף זמני).

justchip

New member
בדקת בלוח באתר של האונברסיטה

ואם זה לא רחוק מידי הייתי מציעה לקפוץ לאונברסיטה עצמה ולהעיף מבט לוחות המודעות יהיו מלאות בהצעות

דסדס

New member
לא מזמן בדקתי

אני אבדוק שם שוב. תודה על הרעיון לקפוץ לפקולטה, גם ככה ייצא לי להסתובב שם לראות דירות. החיסרון- דירות בלוחות מודעות בדרך כלל לכניסה מידית. שווה בדיקה אבל. אני כבר מתחילה להתרגל להגיד לך שוב ושוב תודה...

justchip

New member
בתמורה אני מצפה לעצות יעילות בנוגע

למסלול דוקטורט (למה אין אייקון של מישהו נוגח את הראש בקיר?)

uri80

New member
תחום נשמע מעניין (ותארים אלו

חתיכות נייר שצוברים על הקיר. השאלה היא מה עושים איתן אח"כ)

מי רוצה לגור איתי

השותף המבריזן שלי החליט לתת לי חודש התרעה לפני שהוא בורח לאירופה.... ואתם מרוויחים!! (טה טה דה) אם יש לך 340$ בחודש, לדירה חבלזית (כאילו ממש בן זונה של דירה) בקרית משה ירושלים, (גינה, מזגן, איזור עם נוף (מפוצץ כוסיות), קומה ראשונה, פאר והדר, ועוד ועוד..) אולי תזכה להתקבל למבחן הקבלה שבה יבחרו 13 מאושרים שיתחרו על הזכות.... לגור איתי!!!! (טה דה דה דה דה דה דה דהההההההה) <רק בנים. למה? ככה..>

אבזץ

New member
"מפוצץ כוסיות"

איפה אתה גר, חביבי? ירושלים אמרת? נו... לא חשוב. תיכף ומיד אני בא. נ.ב. מעניין לעניין באותו עניין: מי שיש לו נוסחא כיצד להמית השותפה לאלתר למיתה משונה, אנא יודיעני בהקדם האפשרי. תודה. לילה טוב

תשמור לי את החדר אחרי שאתה משמיד

אותה בחומצה או מבריח אותה באמצעות שחרור ג`וקים במיטתה

למעלה